25 / 04 / 2024

Korhan Göğüş

Korhan Göğüş

Alman güneş ve rüzgar enerji şirketi Juwi, 2016'ta Konya ve Nevşehir'de 18 lisanssız güneş enerji santralini hizmete sokacak. Türkiye'nin yenilebilir enerji sistemi için uygun coğrafyada olduğu belirtildi.

Korhan Turgut ne zaman müdür oldu? Vakıf GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Korhan Turgut, kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversitede okudu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Vakıf GYO’da hangi görevi yürütüyor? İşte Korhan Turgut’un hayatı...

Dinçbaş Gayrimenkul Turizm Seyahat İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinçbaş Gayrimenkul Turizm Seyahat İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Korhan Dinçbaş tarafından kuruldu.

Ateş 2021 Gıda Tekstil Medikal İnşaat Oto Yedek Parça Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ateş 2021 Gıda Tekstil Medikal İnşaat Oto Yedek Parça Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Korhan Albayrak tarafından kuruldu.

Myf İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Myf İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi buügn Sultanbeyli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Keleş ve Murat Korhan ortaklığında kuruldu.

Büyükorhan Devlet Hastanesi'nin inşaatı ne zaman bitecek?

Bursa Büyükorhan Devlet Hastanesi inşaatının ne zaman bitirileceği meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydın, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Narmanlı Han eskimeyecek, bozulacak!

Narmanlı Han'ın özgün kimliğine zarar verilerek restore edildiği konuşuluyordu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde şehircilik ile ilgili ders veren yüksek mimar Korhan Gümüş, Narmanlı Han eskimeyecek, bozulacak!” dedi.

Sur ile Toledo'nun dönüşüm projeleri arasında benzerlik var mı?

Taraf Gazetesi köşe yazarı olan Korhan Gümüş bugünkü köşe yazısında Diyarbakır Sur'un Toledo benzetmesini değerlendirdi. Gümüş, Toledo benzetmesinin arkasındaki sorunları anlattı. İşte o yazı...

Bursa Büyükorhan Belediyesi kendi elektriğini kendi üretecek!

Büyükorhan Belediyesi, Bursa’da bir ilki gerçekleştirerek 3 milyon liraya kuracağı güneş enerji santrali ile kendi elektriğini kendisi üretip, kalanını satarak aylık ortalama 100 bin lira gelir elde edecek.

Bursa Büyükorhan'a TOKİ konutları yapılacak!

Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş, ilçeye yapılacak yatırım ve projelerle ilgili Ankara'da bir dizi görüşmeler yaptıklarını söyledi. Taş, eksiklerimizi tamamlayıp en hızlı şekilde TOKİ Konutları'nı Büyükorhan'a kazandıracağız" dedi.

Karakaş İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karakaş İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Tekstil Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 9 Şubat 2015'te 30 bin TL sermaye ile, Sancaktepe'de, Korhan Karakaş Müdürlüğü'nde kuruldu.

TOKİ'nin Büyükorhan'daki projesi gün sayıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Büyükorhan'daki Kapalı Pazar Alanı projesinde sona yaklastı. Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş 100 konutluk proje hakkında açıklama yaptı.

Korhan Gümüş: Galataport projesi iptal edilmeli!

Salıpazarı-Fındıklı-Tophane arasındaki antrepolar ve gümrük limanı, yolcu salonu ile Karaköy ’e kadar bir bölgeyi kapsayan koca bir kıyı şeridi tehdit altında. Tehdidin adı ‘Galataport’ projesi.

Mimar Korhan Gümüş: Şehir, tasarlanılabilecek bir obje değil!

Belediyedeniz.com'un Mimar Korhan Gümüş ile yaptığı röportajda Gümüş; "Şehir, bir masa, sandalye, otomobil ve hatta apartman gibi tasarlanabilecek bir obje değil" açıklamalarında bulundu...

Korhan Göğüş Haberi

Korhan Göğüş

Juwi Türkiye Genel Müdürü Korhan Göğüş, Türkiye'nin, güneş enerji santrali için gerekli olan her şeye sahip olduğunu söyleyerek yenilenebilir enerji yatırımları için şanslı bir coğrafyada bulunduğunu söyledi.


İstanbul Fuar Merkezinde düzenlenen basın sohbet toplantısında konuşan Göğüş, "Koyuncu Grubu bünyesindeki enerji şirketiyle yapılan anlaşmaya göre, Juwi anahtar teslim 18,6 Megavat güçte lisanssız güneş enerji santralleri inşa edecek." dedi.


Konya'da 8, Nevşehir'de 10 tane inşa edilecek güneş santrali için Koyuncu Grubu'nun 23,5 milyon dolar yatırım yapacağını söyleyen Göğüş, "Güneş enerji santrallerinden yılda 31 milyon Kilovatsaat enerji elde edilecek." diye konuştu.


Türkiye'de güneş enerjisinin kalbinin Konya, Karaman, Kayseri ve Aksaray'da attığını vurgulayan Göğüş şunları kaydetti:


"Türkiye'yi kalın bir çizgiyle ortadan ikiye ayırdığımızda güneyde kalan kısımlar güneş santrali yatırımları için çok elverişli bölgeler. Bu, bir yandan da...