29 / 03 / 2024

Koroplast bolluca köyünü mü yenileyecek

Koroplast bolluca köyünü mü yenileyecek

Koroplast, Koruncuk'lar için harekete geçti. Gülümseyen Gelecek programını başlatan şirket, vakfın Bolluca'daki köyünü baştan sona yenileyecek. Ayrıca beş ürünün bir yıllık cirosundan bir bölüm çocuklara gidecek...

Dünyanın en iyi 4 turizm köyü seçildi! Türkiye'de bu köylerde yeri olanlar çok şanslı...

Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü 2021 senesinde Dünyanın En İyi Turizm Köyü'nü seçtiğini açıkladı. Açıklanan listeye Türkiye'den 4 köy girdi. En İyi Turizm Köyleri listesine giren köyler ve detaylar.

Hatay 100. Yıl Köyü'nün temeli atıldı! Depremzedeler 3 yıl boyunca ücretsiz yararlanacak!

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Jandarma Asayiş Vakfı ve Gülmek İyileştirir Derneğinin işbirliği ve sanatçılar, iş insanları ve gönüllülerin katkılarıyla üniversite kampüsü içerisinde depremzedeler için temeli atılan "100. Yıl Köyü" isimli yaşam alanının 3 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Batıyakası Köy ön talep topluyor! Emlak Konut GYO'dan Zekeriyaköy'e 164 yeni konut geliyor! 

Batıyakası Köy projesinde ön talep süreci başladı. Emlak Konut GYO ve Yıldızlar Grup imzasıyla hayata geçirilen projede 164 konut bulunuyor. İşte Batıyakası Köy projesi ile ilgili merak edilenler...

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değeri belli oldu! O rakam açıklandı!

Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değerini açıkladı. Peki Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Kadıköy’ün simgesi satıldı:449 milyon 363 bin 500 lira

İstanbul Kadıköy’de bulunan ve ‘Kadıköy’ün simgesi’ olarak bilinen tarihi ‘Perili Köşk’ satıldı. İcradan satışa çıkarılan 116 yıllık Ragıp Paşa Köşkü’nü bugün tek alıcı olan Türkiye İş Bankası satın aldı.

Tek-Art İnşaat Club Zigana Tatil Köyü'nü Aydın Ünlüer Turizm'e devretti!

Tek-Art İnşaat Antalya Kemer'de Beldibi Mahallesi'nde yer alan  Antalya Club Zigana Tatil Köyü'nü 29 milyon 354 bin 243 Euro+KDV bedelle Aydın Ünlüer Turizm'e sattı. 

Tek-Art İnşaat Antalya'daki Club Zigana Tatil Köyü'nü satıyor! 

Tek-Art İnşaat Antalya Kemer'de Beldibi Mahallesi'nde bulunan Antalya Club Zigana Tatil Köyü'nü 29 milyon 520 bin Euro'ya Aydın Ünlüer Turizm Gıda Tic. Ve San. A.Ş.'ye satıyor. 

Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü'nün değeri belli oldu!

Alarko GYO Hillside Beach Club Tatil Köyü'nün değeri belli oldu. Peki,  Alarko GYO Hillside Beach Club Tatil Köyü'nün değeri ne kadar?

Foça Tatil Köyü'nün özelleştirilmesi işlemleri mecliste!

Foça Tatil Köyü'nün özelleştirilmesi işlemleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Purçu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İsrail'in yıktığı Hammisa Bedevi köyü sakinleri başlarını sokacak yer arıyor!

İsrail'in işgal altında olan Hammisa Bedevi köyünü yıkmasının ardından geriye teneke parçalarından başka bir şey kalmazken, köy ahalisi kış arifesinde çocuklarına barınak bulmanın yollarını arıyor.

Çankırı Obruklu Köy'ün sakinleri yeni köylerine taşınıyor!

Çankırı'da, çevresinde yer sarsıntılarına bağlı derin çukurlar meydana gelen ve taşıma kararı alınan Obruklu köy sakinleri yeni köylerine taşınıyor!

Ankara'da ‘İdeal Cumhuriyet Köyü’ kuruluyor! 2 bin dönüm alanda hobi bahçeleri yapılacak!

Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı MHP’li Şimşek, Atatürk’ün 83 yıl önce tasarladığı ‘İdeal Cumhuriyet Köyü’nü kurmak için çalışmalara başladı. Hedef tarıma destek olmak.

Tepetarla Köyü'nün imar planları yeniden düzenlendi!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, “Tepetarla halkı imar tehdidi altında” başlıklı haberle ilgili yazılı basın açıklaması yapı. Kocaman, Tepetarla Köyü'nün imar planlarının yeniden düzenlendiğini söyledi.

Koroplast bolluca köyünü mü yenileyecek Haberi

Koroplast bolluca köyünü mü yenileyecek

34 yıl önce Türkiye'nin ilk çöp poşeti olarak raflarda yerini alan Koroplast, Koruncuk'lar için harekete geçti. Gülümseyen Gelecek programını başlatan şirket, vakfın Bolluca'daki köyünü baştan sona yenileyecek. Ayrıca beş ürünün bir yıllık cirosundan bir bölüm çocuklara gidecek.


Türkiye'yi 34 yıl önce markalı çöp poşeti kavramıyla tanıştıran Koroplast, bugün dünyanın alanında en büyük altyapıya sahip üç şirketinden biri. Çatısı altında bulunduğu Korozo Grubu ise Türkiye'deki 10 fabrikanın yanı sıra İngiltere, Almanya ve Fransa'daki lojistik üsleriyle de İstanbul'dan dünyayı ambalajlayan bir şirket konumunda. Koroplast, ticari anlamda yakaladığı başarılı ivmenin minnetini, bu yıl ilk kez daha stratejik projelerle topluma sunma kararı almış. Bugüne kadar birçok hayır işine imza attıklarını ancak bunları paylaşmaktan kaçındıklarını belirten Koroplast Satış ve Pazarlama Müdürü Bekir Türkoğlu, 2014'te sosyal...