25 / 04 / 2024

Tek-Art İnşaat Club Zigana Tatil Köyü'nü Aydın Ünlüer Turizm'e devretti!

Tek-Art İnşaat Club Zigana Tatil Köyü'nü Aydın Ünlüer Turizm'e devretti!

Tek-Art İnşaat Antalya Kemer'de Beldibi Mahallesi'nde yer alan  Antalya Club Zigana Tatil Köyü'nü 29 milyon 354 bin 243 Euro+KDV bedelle Aydın Ünlüer Turizm'e sattı. 



Tek-Art İnşaat Ticaret Turizm Sanayi ve Yatırımları A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) maddi duran varlık satışı hakkında açıklama yayınladı.

Tek-Art İnşaat Antalya Kemer'de Beldibi Mahallesi'nde bulunan Antalya Club Zigana Tatil Köyü'nü 29 milyon 520 bin Euro+165 bin 757 Euro KDV bedelle Aydın Ünlüer Turizm şirketine sattı. 

Tek-Art İnşaat, tüm yapıların, yapıların kullanım hakları ile envanter ve demirbaşları, makine, teçhizat ve ekipmanların devredilmesine ilişkin tapu işlemleri tamamlandığını duyurdu.

Tek-Art İnşaat Club Zigana Tatil Köyü nü Aydın Ünlüer Turizm e devretti!

Akdeniz'de ağaçlarla çevrili olan bir alanda hizmet veren Club Zigana Tatil Köyü, her şey dahil tesis olarak faaliyette bulunuyor. Antalya Havaalanı'na 46 kilometre ve Göynük Kanyonu'na 7 kilometre mesafede yer alan tesiste, balkonlu ve bahçe manzaralı odalar bulunuyor. Tesisteki odalar, mütevazı ve sade bir tasarıma sahip. 620 yatak kapasitesine sahip tesisin odalarında televizyon ve mini bar yer alıyor. Aynı zamanda tesisteki süitlerde, ayrı oturma alanı bulunurken, iki yatak odalı villalarda da mini mutfak bulunuyor. 

Çocuk kulübü, spor salonu, su kaydıraklı açık havuz, spa, özel plaj ve tenis kortlarının yer aldığı otelde, su kayağı, dalış ve kano gibi etkinlikler de yapılıyor. 

Tek-Art İnşaat Club Zigana Tatil Köyü nü Aydın Ünlüer Turizm e devretti!

Tek-Art İnşaat'ın KAP açıklaması:
21.02.2022 tarihli özel durum açıklamamız çerçevesinde, Şirketimizin sahip olduğu tapuda Antalya İli, Kemer İlçesi, Beldibi Mah. 591 parselde (Yeni hali 113 Ada 4 parsel) kayıtlı, müstakil ve daimi nitelikte 23.12.1988 tarihinde başlayan 49 yıl + 30 yıl 25 gün süre uzatımı ile 21.12.2067 tarihinde sona erecek olan İrtifak Hakkı (Daimi ve müstakil Üst (İnşaat) hakkı ) tescilli tahsisli 60.676,00 metrekare alan ve irtifak hakkının ve bu tahsisli alana özgülenmiş mevcutta var olan tüm yapıların, yapıların kullanım hakları ile envanter ve demirbaşları, makine, teçhizat ve ekipmanların devredilmesine ilişkin tapu işlemleri tamamlanmıştır.

Kamuoyunun bilgilerine sunulur.

Saygılarımızla.

Tek-Art İnşaat Antalya'daki Club Zigana Tatil Köyü'nü satıyor! 

Pınar Demircan/Emlakkulisi.com


Geri Dön