26 / 04 / 2024

Tek-Art İnşaat, Antalya Club Zigana'nın tahsis süresini 49 yıla uzattı!

Tek-Art İnşaat, Antalya Club Zigana'nın tahsis süresini 49 yıla uzattı!

Tek-Art İnşaat Ticaret Turizm Sanayi ve Yatırımlar A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Antalya Club Zigana süre uzatımının tamamlanması hakkında açıklama yaptı. 



Tek-Art İnşaat portföyünde bulunan; Antalya'daki 1. Sınıf Tatil Köyümüz olan "CLUB ZİGANA TATİL KÖYÜ" nün, Kamu Taşınmazları Üzerindeki Turizm Yatırımlarının Sürelerinin Uzatılması ile Satışına ilişkin Yönetmelik kapsamında tahsis süresinin 49 yıla uzatılması talebimize ilişkin olarak yatırılacak bedelin tarafımıza bildirilmesi beklendiği açıklanmıştı.
  
Söz konusu bedel Tek-Art İnşaat'a bildirildi. Bildirilen tutarın 1 milyon 961 bin 746,00 TL'lik peşinatı Tek-Art İnşaat'a ödendi. Bu işlem sonrasında tahsis süresinin 49 yıla uzatılmasına ilişkin işlemler tamamlandı. 

Tek-Art İnşaat'ın KAP açıklaması: 
21.12.2018 tarihinde yapılmış olan özel durum açıklamamızın güncellemesidir.

Şirket portföyümüzde bulunan; Antalya'daki 1. Sınıf Tatil Köyümüz olan "CLUB ZİGANA TATİL KÖYÜ" nün, Kamu Taşınmazları Üzerindeki Turizm Yatırımlarının Sürelerinin Uzatılması ile Satışına ilişkin Yönetmelik kapsamında tahsis süresinin 49 yıla uzatılması talebimize ilişkin olarak yatırılacak bedelin tarafımıza bildirilmesi beklendiği açıklanmış idi.
  
Söz konusu bedel tarafımıza bildirilmiş olup, bildirilen tutarın 1.961.746,00 TL'lik peşinatı Şirketimizce ödenmiştir. Bu işlem sonrasında tahsis süresinin 49 yıla uzatılmasına ilişkin işlemler tamamlanmıştır. Taşınmaz üzerinde şirket lehine tesis ve tapuya tescil edilen süreli (normal) irtifak hakkının bağımsız ve sürekli nitelikli üst hakkına dönüştürülmesi hususundaki gelişmeler kamuoyu ile daha sonra paylaşılacaktır.
  
Şirketimize ve yatırımcılarımıza hayırlı olması temennisi ile kamuoyuna ve yatırımcılarımıza saygılarımızla duyurulur.


Geri Dön