26 / 04 / 2024

Club Zigana Tatil Köyü'nün tahsis süresi 49 yıla uzatılacak!

Club Zigana Tatil Köyü'nün tahsis süresi 49 yıla uzatılacak!

Tek-Art İnşaat Ticaret Turizm Sanayi ve Yatırımlar A.Ş.'nin  Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yaptığı yazılı açıklamada Club Zigana Tatil Köyü'nün tahsis süresinin uzatılacağı bildirildi. 



Tek-Art İnşaat Ticaret Turizm Sanayi ve Yatırımlar A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Club Zigana Tatil Köyü'nün Kamu Taşınmazları Üzerindeki Turizm Yatırımlarının Sürelerinin Uzatılması ile Satışına ilişkin Yönetmelik kapsamında tahsis süresinin 49 yıla uzatılmasının talep edildiği belirtildi. 

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın 20 Aralık 2018 tarihli yazısında, Tek-Art İnşaat Ticaret Turizm Sanayi ve Yatırımlar A.Ş.'ye taahhütname verilmesi halinde talebimizin uygun bulunduğu bildirildi. 

KAP Açıklaması:
07.05.2018 tarihinde yapılmış olan özel durum açıklamamızın güncellemesidir.

Şirket portföyümüzde bulunan; Antalya'daki 1. Sınıf Tatil Köyümüz olan "CLUB ZİGANA TATİL KÖYÜ" nün, Kamu Taşınmazları Üzerindeki Turizm Yatırımlarının Sürelerinin Uzatılması ile Satışına ilişkin Yönetmelik kapsamında tahsis süresinin 49 yıla uzatılması talep edilmiştir.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın 20.12.2018 tarihli yazısında, Şirketimizce taahhütname verilmesi halinde talebimizin uygun bulunduğu bildirilmiştir.
  
Söz konusu taahhütname Bakanlığa bugün verilmiş olup, yatırılacak bedelin tarafımıza bildirilmesi beklenmektedir.


Geri Dön