19 / 04 / 2024

Antalya Club Zigana'nın tahsis süresi 49 yıla uzatıldı!

Antalya Club Zigana'nın tahsis süresi 49 yıla uzatıldı!

Tek-Art İnşaat Ticaret Turizm Sanayi ve Yatırımlar A.Ş.'nin portföyünde yer alan Antalya Club Zigana'nın tashsis süresi 49 yıla uzatıldı...



Tek-Art İnşaat Ticaret Turizm Sanayi ve Yatırımlar A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Antalya Club Zigana süre uzatımı hakkında açıklama yaptı. 

Tek-Art İnşaat portföyünde bulunan; Antalya'daki 1. Sınıf Tatil Köyü olan "CLUB ZİGANA TATİL KÖYÜ" nün, Kamu Taşınmazları Üzerindeki Turizm Yatırımlarının Sürelerinin Uzatılması ile Satışına ilişkin Yönetmelik kapsamında tahsis süresinin 49 yıla uzatılması talep edildi.Tek-Art İnşaat'ın talebi kabul edildi. 

Tek-Art İnşaat'ın KAP açıklaması: 
07.05.2018 tarihinde yapılmış olan özel durum açıklamamızın güncellemesidir.

Şirket portföyümüzde bulunan; Antalya'daki 1. Sınıf Tatil Köyümüz olan "CLUB ZİGANA TATİL KÖYÜ" nün, Kamu Taşınmazları Üzerindeki Turizm Yatırımlarının Sürelerinin Uzatılması ile Satışına ilişkin Yönetmelik kapsamında tahsis süresinin 49 yıla uzatılması talep edilmiştir.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın 20.12.2018 tarihli yazısında, Şirketimizce taahhütname verilmesi halinde talebimizin uygun bulunduğu bildirilmiştir.

Söz konusu taahhütname Bakanlığa bugün verilmiş olup, yatırılacak bedelin tarafımıza bildirilmesi beklenmektedir.

 


Geri Dön