19 / 04 / 2024

Koru Florya Arke inşaat

Koru Florya Arke inşaat

BAKIRKÖY 'DE yapımı devam eden Koru Florya projesinde AVM alanı konut sahiplerinin ' olur 'u alınmadan büyütülünce ortaklık bozuldu, davalar açıldı. Davacı ve TOKİ'ye 15 gün süre verildi.

Koru Florya AVM 2'nci kez indirimli fiyatıyla satışta!

AYDINLI-Metal Yapı Arke-Vizyonlife adı ortaklığı tarafından TOKİ işbirliğiyle İstanbul Florya'da inşa edilen Koru Florya projesinde yer alan alışveriş merkezi ikinci kez satışa sunulacak.

Koru Florya'da son durum ne?

Aydınlı, Metal Yapı Konut, Arke ve Vizyonlife ortaklığının TOKİ işbirliğiyle İstanbul Florya’da hayata geçirdiği ‘Koru Florya’ konut ve AVM projesinde sular durulmuyor. Koru Florya'da son durum ne?

‘Koru Florya’da ortak kavgası!

TOKİ işbirliğiyle İstanbul Florya’da hayata geçirilen ‘Koru Florya’ konut ve AVM projesinde yönetimden çıkarılan Arke İnşaat, ikinci kez ruhsat iptal davası açtı. Mahkeme yürütmeyi durdurdu.

Koru Florya AVM davasında son durum ne?

Koru Florya AVM davasında mahkeme Bakırköy Belediyesi'ne, Arke İnşaat'a ve TOKİ'ye 15 gün süre verdi. Bu süre içinde de tadil ruhsatının iptali ve yürütmenin durdurulması kabul edildi. Bu durumda Koru Florya AVM satış ihalesi ne oldu?

TOKİ Koru Florya AVM açık artırma ihalesi!

TOKİ Koru Florya AVM açık artırma ihalesi 5 Şubat'ta gerçekleşecek. 730 milyon TL muhammen bedelle satışa sunulan AVM 5 katlı olarak inşa edildi. Proje Aydınlı-Metal Yapı-Arke-Vizyonlife tarafından inşa edildi.

Koru Florya Evleri nerede?

7 bloktan oluşan Koru Florya projesi, Aydınlı, ARKE, Metal Yapı Konut ve Vizyonlife ortaklığıyla yükseliyor. Koru Florya Evleri nerede sorusuna İstanbul Avrupa yakası Bakırköy-Florya cevabı veriliyor...

Koru Florya resimleri!

Florya'da inşa edilen ve Aydınlı Grup, Metal Yapı Konut, Vizyonlife ve ARKE ortaklığıyla konumlandırılan Koru Florya resimleri ni haberimizde bulabilirsiniz. Projede; 298 adet daire ve 301 adet mağaza bulunuyor.

Koru Florya Evleri ne zaman teslim?

İstanbul Avrupa yakasında Aydınlı Grup, Metal Yapı Konut, Vizyonlife ve ARKE ortaklığı tarafından hayata geçirilen Koru Florya Evleri ne zaman teslim? soruna haberimizin içerisinden cevap bulabilirsiniz...

Koru Florya'nın örnek daireleri görücüye çıktı!

Aydınlı, Metal Yapı Konut, Arke, Vizyonlife ortaklığı ve TOKİ işbirliği ile hayata geçirilen ve Florya'nın son büyük arazisi üzerine inşa edilen lüks konut projesi Koru Florya'da örnek daireler tamamlandı...

Koru Florya Evleri satış ofisi!

Aydınlı Grup, Metal Yapı, Vizyonlife ve de ARKE ortaklığı ile İstanbul Avrupa Yakası Florya' da konumlandırılan Koru Florya Evleri satış ofisi iletişim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Koru Florya Evleri ödeme koşulları!

Aydınlı Grup, Metal Yapı Konut, Vizyonlife ve ARKE işbirliğiyle hayata geçirilen Koru Florya Evleri ödeme koşulları bilgisine haberimizin içinde yer veriyoruz. Projede 3+1'den 7+2'ye kadar daire seçenekleri yer alıyor...

Aydınlı Grup Koru Florya ofis fiyatları!

Aydınlı Grup, Metal Yapı Konut, ARKE ve Vizyonlife ortaklığıyla hayata geçirilen Koru Florya'da konutların yanı sıra ofislerde yer alıyor. Aydınlı Grup Koru Florya ofis fiyatlarına haberimizin içinden ulaşabilirsiniz...

Koru Florya Evleri ödeme planı!

Aydınlı Grup, Metal Yapı Konut, ARKE ve Vizyonlife projesi Koru Florya Evleri ödeme planı kapsamında yer alan konutların ödemeleri firma bünyesinde 60 ay boyunca faiz uygulanmadan vadelendirmeyle yapılıyor.

Koru Florya Arke inşaat Haberi

Koru Florya Arke inşaat

TOKİ'ye ait arazide inşaatı "hasılat paylaşımı" usulü ile üstlenen 4 şirketten Ar-Ke İnşaat, önce ortakları Aydınlı İnşaat, Metal Yapı ve Vizyon Life İnşaat'ı dava etti. Ardından da Ar-Ke İnşaat, Faruk Biltekin ve Suat Keleş Bakırköy Belediye Başkanlığı aleyhine 3 ayrı dava açarak, tüm maliklerin oluru alınmadan, imara aykırı proje tadilatının önünü açan yapı ruhsatının iptalini ve yürütmesinin durdurulmasını istedi. 


Davalı Bakırköy Belediyesi, Ar-Ke İnşaat'ın açtığı davada verilen durdurma kararına itiraz etti. Mahkeme 3 Şubat'ta sonuçlandı. İstanbul 7. İdare Mahkemesi, Bakırköy Belediyesi'nden tadilat ruhsatlarına açılan başka dava olup olmadığını sordu. Ar-Ke İnşaat'tan da tadilat ruhsatı tarihinden önce kaç adet bağımsız bölümün satışa konu olduğu, bunların nasıl yapıldığı ve satış sözleşmesi örnekleri istendi. TOKİ'den de bazı bilgiler talep edildi. Ara karar gereği...