26 / 04 / 2024

koü 1. Uluslararası Kentsel Planlama Mimarlık ve Tasarım Kongresi tarihleri

koü 1. Uluslararası Kentsel Planlama Mimarlık ve Tasarım Kongresi tarihleri

Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Mimarlık ve Tasarım Fakültesi tarafından düzenlenen 1. Uluslararası Kentsel Planlama, Mimarlık ve Tasarım Kongresi başladı. Konferansın açılışında Rektör Sezer Şener Komsuoğlu konuşma yaptı...

AK Parti Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu'ndan dönüşümde ilave 1 kat vaadi!

AK Parti’nin Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu, 1999 yılında yaşanan Marmara depreminde yüzlerce binanın yıkıldığı Avcılar'a kentsel dönüşüm kapsamında ilave 1 kat daha vadetti.

1.2 milyar dolarlık uluslararası doğrudan yatırımın, 256 milyon doları yabancılara gayrimenkul satışından!

Uluslararası Yatırımcılar Derneği (YASED), 2023 Kasım'da Türkiye'ye 1 milyar 260 milyon dolar değerinde uluslararası doğrudan yatırım (UDY) girişi olduğunu, bunun 256 milyon dolarının yabancılara gayrimenkul satışından oluştuğunu açıkladı. 

1,2 milyar dolarlık uluslararası doğrudan yatırımın 223 milyon doları yabancıya gayrimenkul satışından!

Uluslararası Yatırımcılar Derneği tarafından açıklanan rakamlara göre, Ekim'deki 1,2 milyar dolarlık uluslararası doğrudan yatırımın 223 milyon doları yabancıya gayrimenkul satışından geldi. İşte o rakamlar...

Doların kaderi 3 gün sonra yeniden yazılıyor! 1 doları bile olanlar dövizciye koşacak! Bakın dolar tam bu kadar olacak

Merkez Bankası faiz kararı 21 Eylül Perşembe günü açıklanacak. Kararın açıklanması ile birlikte doların kaderi 3 gün sonra yeniden yazılacak. Peki dolar ne kadar olacak? Dolar ne olur? 1 doları bile olanlar dövizciye koşacak!

Gram altının 1.800 TL olacağı tarih açıklandı! O tarihte çarşı pazar karışacak! Altınını kapan kuyumcuya koşacak

Altın ve piyasalar uzmanı İslam Memiş, gram altının 1.800 TL olacağı tarihi açıkladı. O tarihte çarşı pazar karışacak! Altınını kapan kuyumcuya koşacak...

Altın inişli çıkışlı seyrini sürdürüyor! Gram altın bir zirvede bir dipte! 1 gramı bile olan koşsun baksın!

17 Mayıs Çarşamba altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları dün dip seviyelere kadar gerilerken bugün güne yükselişle başladı. Altın inişli çıkışlı seyrini sürdürüyor! Gram altın bir zirvede bir dipte! 1 gramı bile olan koşsun baksın! 17 Mayıs 2023 alt

1 gram altın 1.444 TL oldu! Aradaki makas 200 TL'ye dayandı! Gerçek fiyat ortaya çıktı! Altını olan koşun, hemen bakın!

Borsa İstanbul'da altına olan ilgi gittikçe artıyor. Alım satımının kolay olmasından dolayı sıkça tercih edilen Borsa İstanbul'da bir gram altın 1,444 TL oldu. Aradaki makas 200 TL'ye dayandı! Gerçek fiyat ortaya çıktı! Altını olan koşun, hemen bakın!

Euro 30 TL olacak diyen İslam Memiş tarih verdi! O gün herkes dövizciye koşacak! 1 Eurosu bile olanlar acil...

Para Piyasaları uzmanı İslam Memiş euro/TL kurunun 30 TL olacağını söyleyerek tarih verdi. O gün herkes dövizciye koşacak! 1 Eurosu bile olanlar acil...

Gram altın 1.500 TL olacak diyen İslam Memiş şimdi de yeni rekorunu açıkladı! Bu rakamı gören kuyumcuya koşacak

Gram altın bugün yükselmeye devam ediyor. Rekordan rekora koşan gram altın için 1.500 TL olacak diyen İslam Memiş şimdi de yeni rekorunu açıkladı.  Bu rakamı gören kuyumcuya koşacak!

Euro tam 90 gün sonra bu kadar olacak! 1 eurosu bile olanlar o gün dövizciye koşacak!

Avrupa Merkez Bankası (ECB) 2023 Haziran ayındaki faiz kararını 16 Haziran tarihinde açıklayacak. Euro 90 gün sonra böyle olacak. 1 eurosu bile olanlar o gün dövizciye koşacak!

Altın rekora koşuyor! Elinde 1 gram bile altını olan hemen baksın! 14 Mart 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları 14 Mart Salı günü yatırımcılar ve altın alıpn satmak isteyenler tafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları bugün rekora koşuyor. Elinde 1 gram bile altını olan hemen baksın! 14 Mart 2023 canlı altın fiyatları.

Kadıköy Acıbadem, Koşuyolu, Hasanpaşa Mahallelerinin 1/5000 ölçekli ölçekli imar planı askıda!

Kadıköy ilçesi, Acıbadem, Koşuyolu, Hasanpaşa Mahalleleri' ne ilişkin 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar planı askıya çıkarıldı.

Altın fiyatları toz duman oldu! Elinde 1 gram bile altını olan koşun hemen bakın! 10 Şubat 2023 altın fiyatları

Güncel altın fiyatları haftanın son işlem gününe düşüşle başladı. Altının ons fiyatı 1860 dolara kadar geriledi. Altın fiyatları toz duman oldu! Elinde 1 gram bile altını olan koşun hemen bakın! 10 Şubat 2023 altın fiyatları.

koü 1. Uluslararası Kentsel Planlama Mimarlık ve Tasarım Kongresi tarihleri Haberi

koü 1. Uluslararası Kentsel Planlama Mimarlık ve Tasarım Kongresi tarihleri


Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Mimarlık ve Tasarım Fakültesi tarafından düzenlenen 1. Uluslararası Kentsel Planlama, Mimarlık ve Tasarım Kongresi başladı.


KOÜ Rektörü Prof. Dr. Sezer Şener Komsuoğlu, konferansın açılışında yaptığı konuşmada, üniversitelerde 141 bin öğretim elemanı, 5,5 milyon da öğrenci bulunduğunu söyledi.


KOÜ’de 70 bin 256 öğrencinin eğitime devam ettiğini anlatan Komsuoğlu, öğrenci sayısına göre 5'inci olduklarını kaydetti.


"Türkiye’nin yüksek öğrenimde en büyük sorunu, uzun vadeli  bakış açısına sahip olmama" diyen Komsuoğlu, "Günü kurtarmaya çalışıyoruz. Uzun vadeli bakış açısı henüz yerleşmiş değil.  Genelde günlük ve aylık olaylar ve kriz çözme üzerine olayları yürütüyoruz. 2023 hedefleri var, bunlar için üniversitelerin önemi büyük. Üniversitelerin önemli işlevlerinden birisi küresel yetenekler yetiştirmektir. Her alanda bu küresel değerleri yetişmeye başladığınızda küresel değer oluyorsunuz"  ifadesini kullandı.


KOÜ'nün de küresel yetenekler yetiştirme...