26 / 04 / 2024

köyiçi evleri uskumruköy imar planı

köyiçi evleri uskumruköy imar planı

İstanbul Sarıyer'e bağlı Uskumruköy'de yer alan Köyiçi Evleri'nin koruma amaçlı imar planı değişikliği, Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu gündeminde...

As Yapı'dan Riva ve Uskumruköy'e 135 villalık yeni projeler geliyor!

As Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Sert, As Yapı'nın yeni projelerini tek tek açıkladı. Şirket Riva ve Uskumruköy'e 115 ve 20 adet villalık projeleri için düğmeye bastı. İşte ayrıntılar...

TOKİ evleri neden yıkılmıyor?

TOKİ tarafından Kahramanmaraş merkezli depremin yaşandığı 10 ilde inşa edilen 133 bin 759 konutun depremde hasar görmediği açıklandıktan sonra herkes aynı sorunun yanıtını merak etti. TOKİ evleri neden yıkılmıyor?

Bir yılda yüzde 100 zam geldi, kış lastikleri rafta kaldı! İşte 26 Aralık 2022 kış lastiği fiyat listesi...

Ticari araçlara 1 Aralık’tan itibaren kullanılması zorunlu olan kış lastiği fiyatları bir yılda yüzde 100 zamlanınca lastikçilerin işleri de durma noktasına geldi. Bir kış lastiğinin fiyatı ortalama olarak  bin 500 liraya yükseldi.  İşte 26 Aralık 2022 kış lastiği fiyat listesi...

Güngören Köyiçi Ulaşım Sistemi Düzenlemesi 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Merkez Mahallesi, Köyiçi Ulaşım Sistemi Düzenlemesine İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Köyiçi İnşaat Ve Turizm İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Köyiçi İnşaat Ve Turizm İşletmeciliği Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Kerimhan Taş tarafından kuruldu.

Tuzla Köyiçi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Tuzla ilçesi, Köyiçi Koruma Amaçlı Nazım İmar Planına ilişkin 1/5000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli plan tadilatı. Ş.PLN askıya çıktı.

Türk Kızılayı'ndan evleri yıkılanlar için 100 kalıcı konut projesi!

Türk Kızılay, Sudan'ın başkenti Hartum'un farklı mahallelerinde yüzlerce aileye yardım elini uzatmaya devam ediyor. Sudan'da yaşanan sel felaketinde evleri yıkılanlar için başlatılan 100 kalıcı konut projesinde çalışmaları devam ediyor.

Ulukent Kent Park Evleri'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Kızılelma İnşaat, Ulukent Kent Park Evleri projesinin yüzde 70’ini tamamladı. Ulukent Kentpark Alya projesi için de çalışmalar başladı.

Yeşilköy Köyiçi Kentsel Sit Alanı imar planı iptal edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan Yeşilköy Köyiçi Kentsel Sit Alanı imar planı sit engeline takıldı. Plan, İmar ve Bayındırlık Komisyonu'nca iptal edildi.

Büyükçekmece Köyiçi Nazım İmar Planı Değişikliği askıda!

Büyükçekmece İlçesi, Mimarsinan Merkez Mahallesi, Köyiçi Nazım İmar Planı Değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli plan askıda...

Mercan Köşk Çiçeği Evleri Şile'de yükseliyor! Yeni proje!

Orge iştiraklerinden AND İnşaat, Mercan Köşk Çiçeği Evleri projesini satışa sundu. 6 lüks villadan meydana gelen projede villaların satış bedeli toplam 3 milyon dolar. 

Bölük filmi için kışla yeniden inşa edildi!

Yönetmen Aytaç Ağırlar'ın çekeceği ve Kaan Yıldırım, Hakan Kurtaş ve Alina Boz’un başrolünü paylaşacağı ‘Bölük’ filmi için beş yıl önce terk edilmiş bir kışla yeniden inşa edildi.

Zekeriyaköy Köyiçi Evleri'nin imar planı komisyon gündeminde!

İstanbul Sarıyer'e bağlı Uskumruköy'de yer alan Köyiçi Evleri'nin koruma amaçlı imar planı değişikliği, Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu gündeminde...

köyiçi evleri uskumruköy imar planı Haberi

köyiçi evleri uskumruköy imar planı


İstanbul Sarıyer'e bağlı Uskumruköy'de 262 ada 1 parselde yer alan Köyiçi Evleri'nin koruma amaçlı imar planı değişikliği, 11 Ağustos 2017 tarihinde toplanacak olan İstanbul 3 No'lu Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu'nda görüşülecek. 11 Kasım 2016 tarihinde Cafer Bulut'un başvuruda bulunduğu plana konu alan özel mülkiyette 1. ve 3. derece doğal sit alanında...