28 / 03 / 2024

Kozağaç Zermeram iletişim

Kozağaç Zermeram iletişim

Konya Zermeram Kozağaç satılık fiyatları daire alternatiflerine göre değişiklik gösteriyor. Seha Yapı imzası ile inşa edilen projede 1.077 adet konut bulunuyor.

Zermeram Kozağaç satılık daire!

Zermeram Kozağaç satılık daire teslimlerinin ilk etapta 36 ay sonra gerçekleşmesi öngörülüyor. Konya Meram bölgesinde inşa edilen projede 48 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor.

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri!

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Beyoğlu'nun yaşayan yatırımı Piyalepaşa İstanbul'da konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı bulunuyor.

Altınbaşak Doğa iletişim!

Altınbaşak Doğa iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Projede toplam 63 adet konut bulunuyor.

Manifesto, Ağaoğlu’nun iletişim danışmanı olacak!

PR, etkinlik, reklam ve sosyal medya disiplinlerinde ulusal ve uluslararası pek çok marka için çalışan Manifesto, Ağaoğlu Şirketler Grubu’na iletişim danışmanlığı yapacak.

Zermeram Kozağaç teslim tarihi!

Zermeram projesi 800 milyon TL yatırım değeriyle Konya Kozağaç'ta yükseliyor. Peki Zermeram Kozağaç teslim tarihi ne zaman?

Beyoğlu Kuleli Evleri Piripaşa iletişim bilgileri!

Yıldırım Yapı Grubu tarafından hayata geçirilen Kuleli Evleri Piripaşa Evleri İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu’nda inşa ediliyor. Proje 2 etap şeklinde dizayn ediliyor. İşte Beyoğlu Kuleli Evleri Piripaşa iletişim bilgileri!

Gaziosmanpaşa TEM Avrasya Konutları iletişim!

TEM Avrasya Konutları 612 daire ve 3 dükkandan meydana geliyor. Gaziosmanpaşa TEM Avrasya Konutları iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Fuzul TEM Avrasya Konutları Gaziosmanpaşa iletişim!

Fuzul TEM Avrasya Konutları Gaziosmanpaşa iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. TEM Avrasya Konutları için ön talepler toplanıyor...

Northgate Ankara Esenboğa iletişim!

Northgate Ankara Esenboğa iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Northgate Ankara projesinde konunt ve ev-ofisler bulunuyor...

Konya Zermeram Konutları iletişim!

Ödemelere göre firma bünyesinde taksit imkanı sağlanan proje 800 milyon lira yatırım değerine sahip. Konya Zermeram Konutları iletişim bilgisine göre telefonu 444 73 42 olarak belirlendi.

Vadistanbul Park Ayazağa iletişim!

Vadistanbul Park Ayazağa iletişim için 444 53 35 numaralı telefonu arayarak satış ofisiyle görüşebilirsiniz. 762 daire ve ticari birimlerden oluşan projede banka kredisi kullanılabiliyor.

Zermeram Kozağaç satılık ev!

Zermeram Kozağaç satılık ev fiyatları 295 bin TL'den başlıyor. Yüzde 20 peşin indirimi uygulanan projede dairelerin alanları 120 ile 1.052 metrekare arasında değişiyor.

Zermeram Kozağaç daire fiyatları!

Zermeram Kozağaç daire fiyatları 295 bin liradan başlayarak değişiyor. Seha Yapı'nın projesi Zermeram Konya'da 48 ay sıfır faizle taksitli ödeme imkanı sunuluyor...

Ağaoğlu Central Park İstanbul iletişim!

Ağaoğlu Central Park İstanbul iletişim için 444 6 777 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Bakırköy Kartaltepe'de inşa edilecek projede 1+0'dan 5,5+1'e kadar farklı konut seçenekleri bulunuyor.

Kozağaç Zermeram iletişim Haberi

Kozağaç Zermeram iletişim

Zermeram Evleri Konya'nın Meram ilçesine bağlı Kozağaç bölgesinde yükseliyor. Projenin 36 ay sonra teslim edilecek ilk etabında, 353 daire satışa sunuluyor. 


Konya Zermeram Kozağaç satılık fiyatları üzerinden yüzde 13 indirim yapılıyor. Projede 48 ay vade farksız taksit avantajı sağlanıyor. 


Seha Yapı imzası taşıyan Zermeram Konya'da 1.077 daire, 9 yalı, 14 set altı dubleksi ve 36 villa mevcut. Projede daireler 2 oda 1 salondan 6,5 oda 1 salona kadar farklı tipte tasarlandı. 


Zermeram Evleri'nın sosyal yaşam alanları; yürüyüş yolları, spor alanları, fitness, alışveriş merkezi, seyir terası, golf sahası, sauna, yüzme havuzu, meyve bahçeleri ve çarşıdan oluşuyor. 


Konya Zermeram Kozağaç satılık fiyatları 295 bin TL'den başlıyor. Proje 300 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. 


Telefon: 444 73 42

Web: http://zermeram.com

Özge...