19 / 04 / 2024

Kripto para yatırımcıları gayrimenkul

Kripto para yatırımcıları gayrimenkul

Tatil cenneti Bodrum son zamanlarda kripto para yatırımcılarının da gözdesi oldu. Kripto para yatırımcıları Bodrum'daki gayrimenkullere göz dikti. 

Dünyaca ünlü ekonomist yatırımcıları uyardı: Para biriktirenler kesinlikle kaybedecek! Geç olmadan gümüş alın!

Zengin Baba Yoksul Baba (Rich Dad Poor Dad) adlı kişisel finans kitabının yazarı Robert Kiyosaki, yatırımcıları değerli metallere yatırım yapmaları konusunda uyardı.

İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına çok önemli uyarı: 'Onlara sakın bulaşmayın'

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken ve altın yatırımcılarının yakından takip ettiği isimler arasında yer alan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten  altın yatırımcılarına çok önemli uyarılar geldi. 

Borsa yatırımcıları dikkat! Borsaya oluk oluk para akacak!

Bankalarda mevduat faizleri düşerken, yatırımcılar makas ve vergilerden döviz ve altın da alamıyor. Bu paraların nereye gideceğini merak edenler için borsa yatırımcılarını ilgilendirecek açıklama geldi. İşte detaylar...

Özgür Demirtaş yatırımcıları uyardı! Enflasyonu olan para birimi kumbaraya atılmaz!

Milyonlarca yatırımcı elindeki birikmiş parasını euro ve dolardan yana kullanıyor. Yatırımcılar paralarını katladıklarını düşünürken ekonomist Özgür Demirtaş'tan uyarı geldi. 

3 kripto para 2024'te fırlatacak! Yatırımcılar merakla bekliyorlar, hangi kripto paralar zirveye çıkacak...

Kripto para yatırımcıları merakla hangi paranın yükseleceğini bekliyorlar. 2024 senesinde yükselecek olan 3 kripto para hangisi olacak merak konusu. İşte 2024 yılının adeta zirveye oynayacağı 3 kripto parası ve haberin detayları...

Borsa yatırımcıları dikkat! Halka arzlar bundan sonra para kazandırmayacak mı? 

Yeni yıla sayılı günler kala, yatırımcılar yatırım alternatiflerini araştırmaya devam ediyor. Son zamanlarda halka arzlarda eski hava bozulmaya başladı. Peki, halka arzlar bundan sonra para kazandırmayacak mı? 

İngiliz yatırımcılar gayrimenkul fonlarından çıkmaya devam etti!

Calastone tarafından derlenen verilere göre İngiliz yatırımcılar bu ay da gayrimenkul fonlarından ikinci ay üst üste para çekti, fakat hisse senedi ve sabit gelirli fonlara yönelik duyarlılığın arttığı belirtildi.

Altın yatırımcıları hazırlanın! Hatice Koçak bugün için saat verdi! Bu rakamı duyan kuyumcuya koşacak

Yatırımcıların en çok tercihleri arasında olan altın, gündeme yine bomba gibi düştü. Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak, bugün için saat vererek, rakam açıklamasında bulundu.

Altında kasım rüzgarı geliyor! İslam Memiş yatırımcıları uyardı! Bunu yapan batar...

Haftanın ilk işlem gününde altın fiyatları 1854 liradan güne başlarken, Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yatırımcıları uyardı. Kasım ayında bunu yapan batar...

Altın, dolar derken sıra gümüşe geldi! İslam Memiş ''sıra gümüşte'' diyerek yatırımcıları uyardı!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın, dolar kurundaki yükselişlerin ardından sıranın gümüşe geldiğini belirterek yatırımcılarını uyardı. Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gümüş fiyatları ne olur?

Hatice Kolçak'tan altın yatırımcılarına kötü haber! Altın fiyatları bu yıl daha da düşebilir!

Altın, dolar ve kripto piyasasına yönelik açıklamalarda bulunan ekonomist Hatice Kolçak altın yatırımcılarına kötü haber verdi. Altın fiyatları bu yıl daha da gerileyebilir....

Altın yatırımcıları dikkat! Uzman isim uyardı, elinde para olan tereddüt etmesin alsın! Altın bugün ne kadar?

Güvenli liman yatırımcıları altın fiyatlarının seyrini merakla sorguluyor. Altının seyri stabil devam ederken uzman isimlerden peş peşe açıklama yapıyor. Peki, gram, çeyrek, yarım bugün ne kadar, kaç TL?

Türk ekonomisinde atılan olumlu adımlar yatırımcıların onayını aldı!

EBRD Bölgesel Başekonomisti Roger Kelly, "Türkiye'nin Ortodoks para politikalarına geçeceği vaadi ve bunun; önemli faiz artırımları, likidite ve kredinin sıkılaştırılması yoluyla yerine getirilmesi yatırımcıların onayını almıştır" dedi.

Kripto para yatırımcıları gayrimenkul Haberi

Kripto para yatırımcıları gayrimenkul

ABD'nin önde gelen ve Avrupa ile Türkiye'de kripto para yatırımı gerçekleştiren Migration İnvestments Şirketi, Bodrum'daki Manastır Otel'de Türk yatırımcılar ve şirketin bölge temsilcileriyle buluştu. Sözcü'den Yaşar Anter'in haberine göre; toplantıya şirketin kurucu ortağı Aran Hawker, Bodrum temsilcisi Özlem Özce, ABD'li yatırımcı Kyle Van Cure, Wawa Cure, Bilira'nın kurucu ortağı Vidal Arditi ve CoinPanel Platformu yöneticisi Deniz Yazar ile Kripto Sözlük Yayın Organı Temsilcisi Eren Caner katılım gösterdi.

BUNLAR ŞAŞIRTICI DEĞİL

Kripto para sisteminde bulunan birçok ABD ve AB vatandaşlarının Türkiye'ye yerleşmek için vatandaşlık yolunu seçtiğine dikkat çeken Migration İnvestments Müdürü Taymour Polding “Yatırım yolu ile Türk pasaportu alan ABD'li sayısı hızla artıyor. Kripto para yatırımcısı bir dostumuz da hem Bodrumlu hem Türk oldu. Yatırımlarını buraya aktardı. Bodrum'da kripto para...