28 / 03 / 2024

Kripto para yatırımcıları hangi ilçeden gayrimenkul alıyor?

Kripto para yatırımcıları hangi ilçeden gayrimenkul alıyor?

Tatil cenneti Bodrum son zamanlarda kripto para yatırımcılarının da gözdesi oldu. Kripto para yatırımcıları Bodrum'daki gayrimenkullere göz dikti. 



ABD'nin önde gelen ve Avrupa ile Türkiye'de kripto para yatırımı gerçekleştiren Migration İnvestments Şirketi, Bodrum'daki Manastır Otel'de Türk yatırımcılar ve şirketin bölge temsilcileriyle buluştu. Sözcü'den Yaşar Anter'in haberine göre; toplantıya şirketin kurucu ortağı Aran Hawker, Bodrum temsilcisi Özlem Özce, ABD'li yatırımcı Kyle Van Cure, Wawa Cure, Bilira'nın kurucu ortağı Vidal Arditi ve CoinPanel Platformu yöneticisi Deniz Yazar ile Kripto Sözlük Yayın Organı Temsilcisi Eren Caner katılım gösterdi.

Kripto para yatırımcıları hangi ilçeden gayrimenkul alıyor?

BUNLAR ŞAŞIRTICI DEĞİL

Kripto para sisteminde bulunan birçok ABD ve AB vatandaşlarının Türkiye'ye yerleşmek için vatandaşlık yolunu seçtiğine dikkat çeken Migration İnvestments Müdürü Taymour Polding “Yatırım yolu ile Türk pasaportu alan ABD'li sayısı hızla artıyor. Kripto para yatırımcısı bir dostumuz da hem Bodrumlu hem Türk oldu. Yatırımlarını buraya aktardı. Bodrum'da kripto para yöneticileri şube açıyor” diye konuştu.

Özlem Özce ise “Pandemiyle birlikte turistik ilçede kripto üzerinden parasını değerlendiren kişilerin yatırımları, yabancıların dikkatini çekmeye başladı. Kripto para yatırımcıları Bodrum'da servetlerinin bir kısmını gayrimenkule yatırıyor” dedi. 

Aran Hawker ise yıllarca tatil yaptığı Türkiye'yi ikinci vatanı olarak gördüğüne vurgu yaptı ve "Bodrum'un artık kripto para yatırımcıları arasında popüler hale gelmesi şaşırtıcı değil" şeklinde konuştu.

Kripto para yatırımcıları hangi ilçeden gayrimenkul alıyor?

ABD'li çifte Türk pasaportlu pasta

Türk vatandaşlığı alıp Bodrum'a yerleşmek için karar veren Kyle Van Cure ile eşi Wawa Cure'nin nikahları Bodrum'da kıyıldı. 

Cure çiftinin arkadaşları üzerinde Türk Pasaportu tasarımı bulunan dev pastayla sürpriz yaptı. 

Kyle Van Cure kripto paraya ilişkin şu açıklamalarda bulundu: 

"Kripto para ile gerçekten çok önemli bir servet edindik ve bu servetin önemli bir bölümü Bodrum'da gayrimenkul yatırımı yaparak değerlendirdik. Bodrum'a yerleşmek isteyen onlarca ABD vatandaşı böyle bir fırsat doğmasını bekliyordu, çok güzel oldu."

Tatil bölgelerinde villa kiraları üçe katlandı!


Geri Dön