25 / 04 / 2024

Kripto para yatırımcıları dikkat! Bitay tek tek duyurdu! İşte güvenlik ipuçları

Kripto para yatırımcıları dikkat! Bitay tek tek duyurdu! İşte güvenlik ipuçları

Türkiye’nin kripto para borsası Bitay, yayımlamış olduğu analizde kripto para yatırımcılarının güvenlikleri için dikkat etmesi gereken ipuçlarını yer verdi. İşte detaylar…



Bitay Araştırma ve Yatırım Direktörlüğü analistlerinin hazırlamış olduğu araştırma, kripto para birimlerinin güvenliğiyle ilgili olarak önemli ipuçlarını barındırıyor. Kapsamlı bir şekilde düzenlenen analizde kripto paraların temel almış olduğu veri teknolojileri, blok zinciri sisteminin çalışma esasları ve aynı zamanda kullanılan güvenlik mekanizmaları gibi konular yer alıyor. Bitay Akademi sayfasında yayımlanan analiz, 2022 senesi sektör verilerine göre yaklaşık olarak 21 bin farklı kripto para biriminin bulunmuş olduğu ve milyonlarca yatırımcının bu para birimlerine yatırım yapmış olduğuna dikkat çekiyor.  Analizde bununla birlikte şu anda tüm dünyada kripto paralara yapılmış olan yatırımın 1 trilyon dolar civarında olduğu da kayda geçti.

Kripto para yatırımcıları için güvenlik önlemleri 

Bitay’ın yayımlamış olduğu analizinde, kullanıcıların ve yatırımcıların kendi güvenliklerini en üst seviyede sağlamak için alması gereken önlemlere ve aynı zamanda sistemsel güvenliğin blok zinciri teknolojisi ile birlikte de teminat altında olduğu kripto para birimlerinin güvenliğinin ilk olarak kullanıcıya bağlı olduğunu kaydedilen analizde bu konuda atılması gereken adımlara bulunuyor. 

Kripto para yatırımcılarına depolama ve aynı zamanda koruma tarafında sorumluluğun kullanıcıya ait olduğunu anımsatılan Bitay Araştırma ve Direktörlüğü analistleri de güvenli işlem için yapılması gerekenleri de konuştular. 

Kripto para yatırımcıları dikkat! Bitay tek tek duyurdu! İşte güvenlik ipuçları


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön