26 / 04 / 2024

Türk kripto para yatırımcıları hangi para birimine, neden yatırım yapıyor? 

Türk kripto para yatırımcıları hangi para birimine, neden yatırım yapıyor? 

Türk kripto para yatırımcılarının en çok tercih ettikleri kripto para birimleri ise sırasıyla Bitcoin, Ethereum ve Bloktopia olduğu belirtildi. İşte detaylar...



Toplamda 207 ülkede, 18 milyon kullanıcıya hizmet veren KuCoin’in, 18-60 yaşları arasındaki 1002 yetişkinle gerçekleştirdiği araştırmada şaşırtıcı sonuçlar ortaya çıktı. Ülkemizdeki kripto para yatırımcılarını konu alan araştırmalara göre, Türkiye’deki, yaklaşık olarak her üç kripto para yatırımcısından biri piyasaya son 3 ay içerisinde dahil olduğunu söylüyor.

Türk kripto para yatırımcıları hangi para birimine, neden yatırım yapıyor? 

Kadınların Kripto Para Dünyasına Merakı Artıyor

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para dünyasının mevcut cinsiyet dağılımını ortaya çıkaran raporda erkek yatırımcıların yüzde 53, kadın yatırımcıların da yüzde 47 düzeyinde olduğu belirtildi. Yine aktarılan detaylara göre, ayrıca “Kripto Meraklıları” başlığı altında yapılan araştırmaya göre kadınlar kripto konusuna erkeklere göre yüzde 63 oranında daha fazla bir ilgi duyuyor. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön