26 / 04 / 2024

Türk kripto para yatırımcıları hangi para birimine yatırım yapıyor

Türk kripto para yatırımcıları hangi para birimine yatırım yapıyor

Türk kripto para yatırımcılarının en çok tercih ettikleri kripto para birimleri ise sırasıyla Bitcoin, Ethereum ve Bloktopia olduğu belirtildi. İşte detaylar...

Kripto para borsalarına kısmi olarak reklam yasağı getirilecek...

Kripto para borsalarının Türkiye’de reklam yapması, müşteri hizmetleri, sosyal medya paylaşımları ve Türkçe dil desteği sunması konusunda önemli düzenlemeler getirileceği açıklandı.

Merkez Bankası açıkladı! Kağıt 5 Türk Lira'lar tedavülden kalkıyor mu?

Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısı ile 5 Türk Lira'lık madeni para basılmasının sonra , kağıt paraların tedavülde kalıp kalmayacağı vatandaşın merak ettiği konular arasında yer almakta. Buna göre, TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan, bu konudaki belirsizliğe açıklığa kavuşturdu. İşte ayrıntılar...

Araç ve ehliyet sahipleri dikkat! Ehliyete el koyma trafikten men para cezası 20.342 Türk Lirası

Araç ve ehliyet sahipleri dikkatli olması gerekn bir karar açıklandı. Trafikte bunu yapan çok dikkali olmalı ehliyete el koyma trafikten men 20.342 Türk Lirası para cezası uygulanıyor. İşte detaylar...

Kripto para piyasasındaki durgunluğun sebebi ne? Yatırımcı piyasadan kaçtı mı?

​​​​​​​Kripto para piyasasının düşük hacimle seyretmesi durgunluğun sebebinin ne olduğunu ve yatırımcının piyasadan kaçıp kaçmadığını akıllara getirdi. Ünlü Analist Alper Samet Yorak, konuya ilişkin birtakım değerlendirmelerde bulundu.

Kripto para piyasalarının gözü FED toplantısına çevrildi!

Kripto para piyasaları, ABD merkez bankasından çıkacak faiz kararına odaklandı. FED geçen ay faiz oranını sabit tutma kararı almıştı.

Kripto para borsası Thodex'te mağdurların zararı toplam 258 milyon TL!

Kripto para borsası ‘Thodex’ üzerinden binlerce kişiyi dolandırdığı gerekçesiyle Arnavutluk’ta yakalanıp Türkiye’ye iade edilen Faruk Fatih Özer’e ilişkin istenen ceza belli oldu. Sanığın 12 bin 142 yıldan 40 bin 462 yıla kadar hapsini istenirken mağdurların zararının 258 milyon TL olduğu öğrenildi.

Borsa yükseliyor, Türk Lirası değer kaybediyor: Piyasalar hareketli!

Son günlerde Türk Lirası para piyasalarında değer kaybı yaşanırken, borsa ise rekor seviyelere ulaşıyor. Borsa İstanbul, yeni haftaya 6500 TL'nin üzerinde başlayarak yeni bir rekor kırdı.

Türkiye kripto piyasasında Fransa, Almanya ve İspanya'yı bakın nasıl solladı!

Kripto piyasasındaki son gelişmelere göre Türkiye, tüm Avrupa ülkelerinin önüne geçti. Fransa, İspanya ve Almanya'nın geride kalması dikkat çekti. Buna göre Türkiye, kripto paralarda Avrupa'dan önde. Kripto para yatırımcılarına özel hazırlanan yeni rapora göre Türkiye lider durumda.

Morgan Stanley'den şok Dolar/Türk Lirası tahmini: Yıl sonunda 28 TL! Doların yükselişi durdurulamayacak!

Morgan Stanley, Türk ekonomisi ve para politikasıyla ilgili raporunda, Türk Lirası'nın değer kaybedeceği ve dolar kurunun yıl sonunda 28 seviyesine ulaşacağı öngörüsünde bulundu. İşte ayrıntılar...

ABD kripto para borsası Coinbase'e dava açtı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), kripto para borsası Coinbase'e kural ihlalleri nedeniyle  dava açtı.

Kripto para yatırımcılarına Mehmet Şimşek’ten kötü haber!

Yeni hükümette Hazine ve Maliye Bakanı olarak göreve gelen Mehmet Şimşek, kripto para yatırımcılarını üzecek. Şimşek'in kripto paraya yönelik söyledikleri yeniden gündem oldu.

Kuveyt Türk'ten emeklileri bayram ettirecek kampanya! İşte tam bu kadar para alacaksınız

Emeklilere, banka aracılığı ile tertip edilen bir kampanya bağlamına 8 bin TL promosyon ödemesi yapılacak. Ayrıntılı kampanya koşulları açıklandı. Kuveyt Türk aracılığı ile başlatılan kampanyanın detaylarını haberimizden öğrenebilirsiniz

Kripto paralar ne durumda? Kripto para piyasasında düşüş mü yaşanıyor?

Kripto para düşüş yaşamaktan kurtulamıyor. Kasım 2021 tarihinden beri düşüş yaşamaktan kurtulamıyor. Umutlar tükeniyor.

Türk kripto para yatırımcıları hangi para birimine yatırım yapıyor Haberi

Türk kripto para yatırımcıları hangi para birimine yatırım yapıyor

Toplamda 207 ülkede, 18 milyon kullanıcıya hizmet veren KuCoin’in, 18-60 yaşları arasındaki 1002 yetişkinle gerçekleştirdiği araştırmada şaşırtıcı sonuçlar ortaya çıktı. Ülkemizdeki kripto para yatırımcılarını konu alan araştırmalara göre, Türkiye’deki, yaklaşık olarak her üç kripto para yatırımcısından biri piyasaya son 3 ay içerisinde dahil olduğunu söylüyor.

Kadınların Kripto Para Dünyasına Merakı Artıyor

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para dünyasının mevcut cinsiyet dağılımını ortaya çıkaran raporda erkek yatırımcıların yüzde 53, kadın yatırımcıların da yüzde 47 düzeyinde olduğu belirtildi. Yine aktarılan detaylara göre, ayrıca “Kripto Meraklıları” başlığı altında yapılan araştırmaya göre kadınlar kripto konusuna erkeklere göre yüzde 63 oranında daha fazla bir ilgi duyuyor. 

Gündemden düşmeyen kripto yatırımcıları kapsamındaki yatırımcıların yüzde 55’lik bölümü yıllık 10 bin doların üzerinde gelir elde eden insanlardan...