26 / 04 / 2024

Kripto paralar ne durumda? Kripto para piyasasında düşüş mü yaşanıyor?

Kripto paralar ne durumda? Kripto para piyasasında düşüş mü yaşanıyor?

Kripto para düşüş yaşamaktan kurtulamıyor. Kasım 2021 tarihinden beri düşüş yaşamaktan kurtulamıyor. Umutlar tükeniyor.



Uzun zamandır içinde bulunduğu düşüşten kurtulamayan kripto parada durumlar ne? Bitcoin ve Ethereum fiyatları nedir? Kripto para ile ilgili son durumlar haberimizin devamında...

 Kripto paralar ne durumda? Kripto para piyasasında düşüş mü yaşanıyor?

Bitcoin ve Ethereum’un son fiyatları nedir?

Bitcoin cephesinde durum çok hareketli olsa da düşüş ne yazık ki engellenemiyor. Peki son durum ne? Son zamanlarda Bitcoin fiyatları 25 bin dolar ile 30 bin dolar arasında seyrediyor. Son zamanlarda Bitcoin yaklaşık yüzde 2 primle işlem görüyor.  Bitcoin’in işlem gördüğü ortalama değer 27 bin 300 dolar. Bugün için değerlendirilme yapılması gerekirse; Bitcoin en düşük 26 bin 702 dolardan, en yüksek ise 27 bin 495 dolardan işlem görüyor.

Ethereum cephesinde işler biraz daha karışık. Yaşanan düşüşlerden sonra güncelleme yapılmıştı. Ancak bir süre yükselse dahi kısa bir zaman sonra düşüş yaşamaktan kurtulamadı. Merge güncellemesi beklenen etkiyi yaratamadı. Son veriler göz önünde bulundurulur ise Ethereum fiyatları 1852 dolar düzeyinde seyrediyor. Bugün için Ethereum, en düşük 1808 dolardan ve en yüksek 1872 dolardan işlem gördü. Prim oranı ise Bitcoin gibi yüzde 2 civarlarında seyrediyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön