19 / 04 / 2024

Kripto para piyasasında rüzgar ters esti! Celcius'un ardından Binance, Bitcoin çekimlerini askıya aldı!

Kripto para piyasasında rüzgar ters esti! Celcius'un ardından Binance, Bitcoin çekimlerini askıya aldı!

Kripto para piyasasında sular durulmuyor. Binance, Bitcoin çekişlerini geçici olarak durdurdu. Peki Bitcoin'de son durum ne? İşte detaylar



ABD enflasyon verileri sonrası sıkılaşma fiyatlamalarının daha da artması riskli varlıklarla korelasyonu olan kripto paralara sert yansıdı. Yaşanan gelişmelerin ardından  önce Celcius'un ardından da Binance'da da bazı işlemler askıya alındı. 

Kripto paraların değeri eriyor! 1.5 yıl sonra ilk kez görüldü! Yatırımcılara şok!

Binance, Bitcoin çekişlerini geçici olarak durdurdu. Binance CEO'su sorunun 30 dakika içinde çözülmesinin beklendiğini kaydetti.

Binance, Bitcoin çekimlerini askıya aldığı açıklandı. Twitter hesabından yapılan açıklamada sorunun yarım saatte çözüleceği kaydedildi. Peki kripto para piyasasında son durum ne? Kripto paralarda ne olduyor?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön