25 / 04 / 2024

Kripto para piyasasında Shiba Inu ve Pig Finance rüzgarı!

Kripto para piyasasında Shiba Inu ve Pig Finance rüzgarı!

Kripto para piyasasında şimdilerde binlerce altcoin bulunuyor. Shiba Inu ve Pig Finance gibi coinlere yatırım yapanların kısa sürede kazançlı çıkması bekleniyor. 



Dünya genelinde kripto paralarla ilgili büyük ilgi sürüyor. Bitcoin, Ethereum’ın ardından gündemden düşmeyen kripto para piyasında şimdilerde binler alt coin bulunuyor. Yeni çıkan coinler büyük kripto para borsalarında işlem görmese de fırsatçılar büyük paralar kazanıyor.

SHIBA INU VE PIG FINANCE RAĞBETİ

Hürriyet'ten Burak Taşçı'nın haberine göre; kripto para piyasasında yeni olmaların karşın Shiba Inu ve Pig Finance coinleri yoğun ilgi gördü. Kısa zaman içerisinde yatırım yapanların paraları katlanınca kripto para piyasasında rüzgarlar estirmeye başladı. 

Kripto para piyasasında Shiba Inu ve Pig Finance rüzgarı!

SIFIRLAR AZALDIKÇA PARA KATLANIYOR

Bol sıfırlı fiyatı bulunan Pig Finance ve Shiba Inu’de sıfırların düşmesiyle elde edilen kazançta arttı. Pig Finance, Mart ayında ilk kez satışa çıktığında 0.000000014 dolardan işlem görüyordu. Bugün ise fiyatı 0.000003 dolardan işlem görüyor.

Ryoshi isimli biri tarafından ortaya çıkarılan Shiba Inu, Ethereum temelli bir coin olarak satışa çıktı. Toplam arzın yüzde 50’si Ethereum’un kurucusu Vitalik Buterin’e gönderildi.

ORTAYA ÇIKARDI AMA ELİNDE SHIB YOK

Ryoshi “Hiçbir şeyi olmayan birinin, hiçlikten bir şey kurması mümkün mü, görmek istiyorum” diye konuşarak Shiba Inu’yi ortaya çıkardığını ve elinde Shiba Inu olmadığı için herkes gibi kripto para borsalarından alım yaptığı  ifade ediliyor.

Kripto para piyasasında Shiba Inu ve Pig Finance rüzgarı!

İPLER BUTERIN’İN ELİNDE

Shiba fikrini piyasaya sunan Ryoshi “Toplam arzın %50’sinden fazlasını Vitalik’e yolladık. Bir zayıf nokta yoksa, mükemmellik de olmaz. Buterin bizi rug’lamadığı sürece, SHIBA büyüyecek ve hayatta kalacaktır” açıklamalarında bulundu. 

DOGECOIN SERT DÜŞTÜ

Kripto para sektöründe bir dönem milyarder iş adamı Elon Musk’ın açıklamalarının ardından rüzgarların esmesine neden olan Dogecoin 0.73 dolar seviyelerinden 0.48 dolara kadar düşüş gösterdi. 

Kripto para yatırımcıları bunlara dikkat!


Geri Dön