29 / 03 / 2024

Kripto paraların piyasa değeri

Kripto paraların piyasa değeri

Bitcoin'in çarşamba günü tekrar rekor seviyeye ulaşmasıyla kripto paralar genel bir yükseliş eğilimi sergiledi. Kripto paraların toplam piyasa değeri 2.7 trilyon doları aşmış durumda.

Bitcoin fiyatlarında güçlü yükseliş devam ediyor!

Bitcoin fiyatları, dünkü işlemlerde yüzde 6'nın üzer değer kazanırken bugün sakin seyrediyor. Buna göre, kripto paraların piyasa değerinde, son 24 saat içinde yüzde 5 değer kazandığı kaydedildi. İşte haberin ayrıtıntıları...

Bitcoin 17 ayın zirvesini görerek 35 bin doları aştı

Bitcoin fiyatları, haber akışlarının da sebebi ile bir kez daha sert bir çıkış yaparken, bugünkü yapılan işlemlerde 35 bin doları geçti ve 17 ayın en yüksek seviyesine ulaştı. Küresel bazda kripto paraların piyasa değeri ise son 24 saatte yüzde 7,59 kadar çıktı.

Günün öne çıkan kripto paraları hangileri oldu? Kripto para borsasında neler oluyor? Hemen bakın!

Bitcoin'in (BTC) 30 bin dolara yakın fiyatlamasıyla birlikte volatilite kazanan altcoin piyasasında hangi kripto paralar öne çıktı? 8 yıl önce 2 bin ETH alan balina yatırımcı 3,2 milyon dolar kazandı.

Kripto paralara yönelik yeni düzenlemeler geliyor! Kripto hesabı olanlar mutlaka baksın!

Küresel finansal sistem içinde kullanımı giderek yaygınlaşan kripto paraların takibi, vergilendirilmesi ve kullanıcılarının korunmasına yoğunlaşan yeni düzenleme çalışmaları tüm dünyada büyük bir hız kazandı.

Piyasalar gözünü Fed’e çevrildi! Altın, dolar ve kripto paraların yönü yeniden şekillenecek...

Piyasaların geleceğini etkileyen ABD Merkez Bankası (Fed) kararı merakla bekleniyor. Fed kararı altın, dolar ve kripto paraların yönünü belirleyecek. İşte detaylar...

Kripto hesabı olanlar dikkat! Ölmeden önce şifreyi söylemediyseniz, kripto mirasınız da mezara gider!

Kripto varlıklarınız siz öldükten sonra mirasçılarınıza geçer. Mirasçılık belgesini borsaya ya da ilgili kurumlara sunan mirasçı payını alır. Kripto varlıklarınızı kişisel hesaplarda tutuyorsanız ve şifreyi kimseye söylemediyseniz, kripto mirasınızı kimse alamaz.

Apple'ın piyasa değeri yeniden yükselişte! 3 trilyon dolar bandını aştı!

ABD merkezli teknoloji devi Apple’ın piyasa değeri yeniden yükselmeye başladı. Şirketin değeri 2022 Ocak ayından beri ilk defa 3 trilyon dolar eşiğini aştı.

Aile Bakanlığı bu kez tek bir kerelik 7 bin 500 TL verecek! Haziran 2023 paralarını mutlaka alın!

Aile Bakanlığı bu kez tek bir kerelik 7 bin 500 TL verecek... Haziran 2023 paralarını mutlaka alın... İşte detaylar...

Bitcoin yatırımcısının yüzü gülüyor! Kritik eşik aşıldı, gözler gelecekte

Kripto paraların amiral gemisi Bitcoin, yeniden yükselişe geçti. Son iki ayın zirvesine çıkan Bitcoin, kritik 29 bin dolar seviyesini aşarak 31 bin dolara çıktı. Peki Bitcoin'de ne olacak? Uzman isim beklentisini paylaştı. İşte tüm detaylar...

Ekonomi Uzmanı Hatice Kolçak'tan açtı ağzını yumdu gözünü: Dolar 25 TL'ye zıplayacak, altın da tam bu kadar olacak!

Kritik hafta öncesi finans piyasaları ateş hattında! Altın, dolar ve kripto paraların kaderi tamamen belirsiz. Hatice Kolçak doların geleceği seviyeyi açıkladı! İşte bütün ayrıntılar...

Tam 5 yıldır peş peşe ödediğiniz o paralar resmen geri veriliyor! 2023 paralarını sakın kaçırmayın!

Tam 5 yıldır peş peşe ödediğiniz o paralar resmen geri veriliyor... 2023 paralarını sakın kaçırmayın...

Aile Destek Programında hesaplara peş peşe 1.250 TL yatırılacak! Tek tek ödenecek Mayıs 2023 paralarını aman kaçırmayın!

Aile Destek Programında hesaplara peş peşe 1.250 TL yatırılacak... Tek tek ödenecek Mayıs 2023 paralarını aman kaçırmayın...

Aile Destek Programında hesaplara tek tek 1.100 TL ve 1.250 TL yatırılacak! Mayıs 2023 paralarını sakın kaçırmayın!

Aile Destek Programında hesaplara tek tek 1.100 TL ve 1.250 TL yatırılacak... Mayıs 2023 paralarını sakın kaçırmayın...

Kripto paraların piyasa değeri Haberi

Kripto paraların piyasa değeri

Bitcoin’in Nisan ayındaki rekorunu geride bırakarak 66 bin 976 dolara kadar yükselmesiyle kripto paraların toplam piyasa değeri de 2.7 trilyon doları aştı. Bloomberg HT'de yer alan habere göre; Bitcoin’in piyasa değeri ise 1,23 trilyon dolar seviyesinde. 

Bitcoin fiyatlarındaki artışa karşın Ethereum sene başından bu güne Bitcoin’den çok daha iyi bir performans sergiledi. Ethereum’daki artış yüzde 1000’e yaklaşırken, Bitcoin yüzde 400 civarında artış gösterdi. 

Ethereum’un piyasa değeri ise 493 milyar dolar ile Bitcoinin ardından ikinci sırada gelirken, Binance Coin 82 milyar dolar piyasa değeriyle üçüncü sıraya yerleşti.

Bitcoin'de ETF sonrası yeni rekor

Bitcoin, ProShares Bitcoin Strategy Borsa Yatırım Fonu’nun (ETF) New York borsasında işlem görmeye başlamasından sonra yüzde 2,1’e ulaşan artışla 66 bin doları geçti ve rekora imza attı. Böylece...