20 / 04 / 2024

KS36VAI31 tek kapılı buzdolabı

KS36VAI31 tek kapılı buzdolabı

Düşük enerji tüketimi ile dikkat çeken buzdolabı ve derin dondurucu bir arada, kombine kullanılabilmesi özelliği ile yer tasarrufu ve estetik görünüm açısından önemli bir avantaj sunuyor...

Maliye tek tek kapıları çalmaya başladı, 2 milyon konutta kira geliri tespiti yapılacak. Ev sahipleri dikkat!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, kira gelirini beyan etmeyen mülk sahiplerine karşı denetimlere başladı. Gazeteci Abdullah Tolu dün başlayan denetimlerle ilgili X sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı, vatandaşlar tepkilerini dile getirdi.  

Deprem bölgesinde 'Yerinde Dönüşüm' çalışmaları hızlandı, vatandaşlara tek tek anlatılıyor!

Depremden etkilenen iller arasında yer alan Osmaniye'deki köy ve mahalle muhtarlarına, Yerinde Dönüşüm Projesi ile ilgili bilgiler verildi.

İnşaat sektöründe güven arttı! TÜİK tek tek Eylül rakamlarını açıkladı! 

TÜİK tarafından açıklanan rakamlara göre, güven endeksi hizmet sektöründe yüzde 2 düşüş gösterirken, inşaat sektöründe yüzde 1, perakende ticaret sektöründe yüzde 3 yükseldi. İşte ayrıntılar...

CarrefourSA’da 3 kapılı gardırop 5 bin 120 TL’ye, çalışma masası 2 bin 40 TL’ye, kaşar peyniri 46,50 TL’ye düştü!

CarrefourSA’daki dev indirim kampanyası bugün sona eriyor. Carrefour’da 20 Eylül tarihinde CarrefourSA Kart sahiplerine özel 3 kapılı gardırop 5 bin 120 TL’ye, çalışma masası 2 bin 40 TL’ye, kaşar peyniri 46,50 TL’ye düştü. İşte CarrefourSA 20 Eylül 2023 fiyat listesi...

Grundig GRND 6501 No-Frost çift kapılı buzdolabının teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

70 yılı aşkın bir geçmişe sahip olan Grundig, beyaz eşya sektöründe fark yaratmaya devam ediyor. Grundig, son olarak ürettiği ve son teknolojik özelliklerle donattığı GRND 6501 No-Frost çift kapılı buzdolabıyla büyük ses getirdi.

Çift soğutma sistemli Grundig GKND 5600 I No-Frost çift kapılı buzdolabı ne kadar? En uygun nerede satılıyor?

Grundig, son teknolojik özelliklerle donattığı ve iki soğutma sisteminin bulunduğu GKND 5600 I No-Frost çift kapılı buzdolabını görücüye çıkardı. Buzdolabına ilişkin tün detayları ve teknik özellikleri de paylaşan Grundig’in bu ürünü en uygun nerede satış çıkardığı merak konusu oldu.

Mini 3 Kapı’nın Eylül 2023 fiyatları resmen açıklandı! Mini 3 Kapı'ya bu ay tek bir lira bile zam gelmedi!

Mini 3 Kapı’nın merakla beklenen Eylül 2023 fiyatları resmen açıklandı! Mini 3 Kapı'ya bu ay zam gelmedi. İşte Mini 3 Kapı'nın güncel fiyatları...

Grundig GRND 6501 No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı’nın fiyatı belli oldu!

Grundig, merakla beklenen GRND 6501 No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı’nı piyasaya sürdü. Son teknolojik ürünlerle donattığı buzdolabının tüm teknik özelliklerini paylaşan Grundig, aynı zamanda buzdolabının fiyatını da açıkladı.

Bosch KGN56VIF0N 505 Litre Çift Kapılı Alttan Donduruculu Buzdolabı Inox 21 bin 740 TL! En ucuza nereden alınır?

Bosch Alttan Donduruculu Buzdolabı, geniş iç hacminin yanı sıra sessiz çalışma sağlayan motor gücüyle birlikte dört mevsim gıdaları soğutur ve dondurur. 

Beko 674581 EI 532 lt Çift Kapılı Alttan Donduruculu Buzdolabı'nda Oliz'e özel kaçırılmayacak indirim fırsatı!

Beko Alttan Donduruculu Buzdolabı, geniş iç hacmi ve sessiz çalışma gösteren motoru sayesinde dört mevsim soğutma ve gıda saklama ihtiyacınızı karşılıyor. Peki mavi ışık teknolojisi, ne işe yarıyor?

Beko 670531 EI F Enerji Sınıfı 427 Litre Çift Kapılı Buzdolabı 'nda Oliz'e özel net 2 bin TL indirim fırsatı!

Beko 670531 EI F Enerji Sınıfı 427 Litre Çift Kapılı Buzdolabı, geniş iç hacminin yanında sessiz çalışma performansı ile dört mevsim soğutma ve gıda saklama ihtiyacınızı karşılıyor. 

Beko 674581 EI 532 Litre Alttan Donduruculu Buzdolabı en ucuza nereden alınır? 22 Mart 2023 fiyat listesi 

Leke tutmaz şekilde tasarlanan Beko 674581 EI E Enerji Sınıfı 532 Litre Çift Kapılı Alttan Donduruculu Buzdolabı daha uzun süreli tazelik için geliştirilen teknolojilere sahiptir.

BMW 840i xDrive Gran Coupé Mart zammı merak ediliyor. İşte 22 Mart 2023 fiyat listesi

BMW 840i xDrive Gran Coupé'nin en büyük özelliklerinden biri, lüks bir dört kapılı coupe olmasıdır. Bu araç, BMW'nin 8 Serisi ailesinin bir üyesi olarak, 840i xDrive Cabrio ile birçok benzer özellik ve teknolojiyi paylaşır, ancak daha modern bir tasarıma sahiptir.

KS36VAI31 tek kapılı buzdolabı Haberi

KS36VAI31 tek kapılı buzdolabı


Siemens Ev Aletleri yeni KS36VAI31 tek kapılı buzdolabı ile GS36NAI31 noFrost çekmeceli derin dondurucusunu sundu. A++ sınıfnda, düşük enerji tüketimi ile dikkat çeken buzdolabı ve derin dondurucu bir arada, kombine kullanılabilmesi özelliği ile yer tasarrufu ve estetik görünüm açısından önemli bir avantaj sunuyor.  


Siemens Ev Aletleri kombine kullanılabilen yeni KS36VAI31 tek kapılı buzdolabı ve GS36NAI31 noFrost çekmeceli derin dondurucusu ile tasarım ve ergonomi konusunda fark yaratıyor. Üstün teknolojik özellikleri ve sağladığı enerji tasarrufunun yanı sıra yeni Siemens buzdolabı ve NoFrost çekmeceli derin dondurucunun kombine edilebilmesi, mutfaklarda hayatı daha da kolaylaştırıyor. 


Yeni Siemens KS36VAI31 tek kapılı buzdolabı, A++ sınıfı ile üst düzeyde enerji tasarrufu sunuyor. 348 litrelik geniş iç hacmi ile dikkat çeken buzdolabı inox easyClean özelliği ile kolay temizlenebiliyor. Dikey...