29 / 03 / 2024

küçükçekmece 2016 projeleri

küçükçekmece 2016 projeleri

İstanbul Valisi Vasip Şahin’in Küçükçekmece’deki mahalle muhtarları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldiği toplantıda, ilçenin; ulaşım, trafik, eğitim, spor, alt yapı ve üst yapı alanındaki yeni projeleri konuşuldu.

Küçükçekmece Marmara Üniversitesi arazisi park mı olacak?

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, mahalle muhtarlarını Küçükçekmece İyilik Merkezi’nde düzenlenen kahvaltılı toplantıda ağırladı, Başkan Karadeniz muhtarlarının beklenti ve görüşlerini dinleyerek, yatırım ve projeler hakkında bilgi verdi.

İBB'nin Bahçelievler ve Büyükçekmece'deki kreş projeleri Meclis'te reddedildi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “150 mahalleye 150 kreş” projesi meclise takıldı. Bahçelievler ve Büyükçekmece’de kreş yapılmak istenen iki alan, İBB Meclisi’nde AKP-MHP grubu tarafından onaylanmadı.

İstanbul’da her metro Küçükçekmece’den geçecek!

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, yapılanları ve yeni dönem hedeflerini anlattı. Karadeniz, hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı.

Küçükçekmece'deki 8 markalı konut projesi 2018!  

İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'deki konut projeleri Kanal İstanbul'a yakınlıkları ve konumuyla yatırımcıların ilgi odağı haline geldi. İşte İstanbul Küçükçekmece'deki konut projeleri 2018...

Küçükçekmece imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Küçükçekmece İlçesi, İkitelli Alt Bölge Nazım İmar Planı'nda 1/5000 ölçekli 13.05.2016 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Büyükçekmece Sırtköy-Beylikdüzü hattında konut projeleri öne çıkıyor!

İstanbul büyüdükçe doğu ve batı yönünde yeni gelişim bölgeleri de oluşuyor. Bunlardan biri de kentin batı yönündeki büyüme aksı olan Büyükçekmece Sırtköy-Beylikdüzü hattı. Sırtköy villa, Beylikdüzü ise konut projeleriyle öne çıkıyor.

Küçükçekmece-Sefaköy-Başakşehir Havaray Hattı'nın inşaatı başlıyor!

Küçükçekmece Belediyesi 2016 faaliyet raporu onaylandı. Gerçekleşen toplantıda Küçükçekmece deki projeler hakkında bilgiler veren Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, havaray inşaatının Nisan ayı sonunda başlayacağını söyledi.

Emlak Konut Büyükçekmece'deki parselin değerlemesini yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Mimarsinan Mahallesi mevkii sınırları içerisinde yer alan parselin 2016 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Büyükçekmece Mimarsinan Mahallesi'nin imar planlarına onay!

İBB Meclisi'nde 2016 yılının son meclis kararı Büyükçekmece'nin Mimarsinan Mahallesi sakinlerine yılın son müjdesi oldu. Mahallenin 1/1000'lik planları İBB Meclisi'nde de kabul edildi.

Port Royal Küçükçekmece fiyatları 2016!

İstanbul Küçükçekmece'ye bağlı Sefaköy'de konumlandırılan Port Royal projesinde konut, home ofis, otel ve ticaret alanları bulunuyor. İşte Port Royal Küçükçekmece fiyatları 2016...

Emlak Konut Küçükçekmece Halkalı 2016 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Küçükçekmece Halkalı Parselleri 2016 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Hasan Akgün: 2017 Büyükçekmece'nin yılı olacak!

Büyükçekmece Belediye Meclisi, Aralık ayı meclis toplantısının ikinci oturumunu gerçekleştirerek bu yılın meclis çalışmalarını sonlandırmış oldu. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Meclisimiz açısından 2016 yılını değerlendirirsek, çok başarılı bir yıl geçirdik" dedi.

Büyükçekmece'deki Albatros Arazisi'ne icradan hisseli satış!

Büyükçekmece'deki Albatros Arazisi bu kez icradan satılıyor. Büyükçekmece 3. İcra Dairesi, arazinin 2000000/2934787 hissenin 934787/2934787 payını satışa çıkarıyor. İhalesi 18 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek arsanın satış bedeli 102 milyon 717 bin 545 TL olarak belirlendi.

Küçükçekmece'de 5 milyon TL'ye satılık fabrika!

Küçükçekmece 2. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, Küçükçekmece Cumhuriyet Mevkii'nde bulunan kargir fabrika ve bahçeyi satışa çıkardı. İhalesi 25 Ekim 2016'da gerçekleşecek gayrimenkulün satış bedeli 5 milyon 58 bin 592 TL olarak belirlendi.

küçükçekmece 2016 projeleri Haberi

küçükçekmece 2016 projeleri

Küçükçekmece’nin önemli bir konuma sahip olduğunu söyleyen İstanbul Valisi Vasip Şahin, “Küçükçekmece İstanbul’un en önemli ilçelerinden olup hızla gelişen bir ilçesi. Küçükçekmece’nin önemli ve avantajlı bir konumu var’’ dedi.


İstanbul Valisi Vasip Şahin’in Küçükçekmece’deki mahalle muhtarları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldiği toplantıda, ilçenin; ulaşım, trafik, eğitim, spor, alt yapı ve üst yapı alanındaki yeni projeleri konuşuldu.


Cennet Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapılan toplantıya, Küçükçekmece İlçe Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Küçükçekmece Emniyet Müdürü Ahmet Cengiz Koçak, Küçükçekmece Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. 

“KÜÇÜKÇEKMECE ÖNEMLİ BİR KONUMA SAHİP”

Küçükçekmece’nin önemli bir konuma sahip olduğunu söyleyen İstanbul Valisi Vasip Şahin, “Küçükçekmece İstanbul’un en önemli ilçelerinden olup hızla gelişen bir ilçesi. Küçükçekmece’nin önemli...