26 / 04 / 2024

küçükçekmece kiptaş başvuruları

küçükçekmece kiptaş başvuruları

55 bin YTL'den başlayan fiyatlarla satılacak KİPTAŞ Kayabaşı Konutları'nın başvuruları bugün başlıyor. Başvurular nereye yapılacak? Kampanyadan son detaylar!

'Şehitliğin üzerine villa yapıldı' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den yanıt: Yazıklar olsun! 

Büyükçekmece'deki 144 villalık projeyle ilgili 'Şehitliğin üzerine villa yapıldı'' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'den tepki geldi. Akgün ''Yazana da çizene de televizyonda konuşana da yazıklar olsun'' dedi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den uyarı: Müteahhit ile anlaşma yapmayın ve hiçbir belgeye ıslak imza atmayın!

Büyükçekmece Belediyesi Başkanı Dr. Hasan Akgün'den vatandaşlara uyarı geldi. Akgün "Bizlerle görüşmeden hiçbir şekilde müteahhit ile anlaşma yapmayın ve hiçbir belgeye ıslak imza atmayın" dedi.

Yastık altında 31 bin 893 TL'si olana TOKİ'den büyük müjde! Başvurular bu tarihte resmen başlıyor! Sakın kaçırmayın! 

Yastık altında 31 bin 893 TL'si olana TOKİ'den büyük müjde... Başvurular bu tarihte resmen başlıyor... Sakın kaçırmayın... 

Yastık altında 31 bin 893 lirası olana TOKİ'den büyük müjde! Başvuruları sakın kaçırmayın! 

Yastık altında 31 bin 893 lirası olana TOKİ'den büyük müjde... Başvuruları sakın kaçırmayın...

TOKİ Kütahya Simav başvuruları başladı! TOKİ Simav fiyat listesi 14 Haziran 2022!

TOKİ Kütahya Simav başvuruları resmen başladı. Simav TOKİ'den 42 bin 463 TL peşinatla konut sahibi olmak mümkün. İşte detaylar...

TOKİ Balıkesir Manyas Kızık alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Manyas Kızık Mahallesi alt gelir grubu projesi için başvurular başladı.

Kırklareli Kavaklı başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırklareli Kavaklı projesinde yer alan 29 adet konut için başvurular yarın itibariyle başlıyor.

TOKİ Hatay Payas Çağlalık 1. Etap başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay Payas Çağlalık 1. Etap projesinde yer alan 2 adet konut için başvurular bugün başladı.

Hatay Payas Çağlalık 1. Etap başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay Payas Çağlalık 1. Etap projesinde yer alan 2 adet konut için başvurular yarın itibariyle başlıyor.

TOKİ Kahramanmaraş Pazarcık orta gelir başvuruları başladı!

TOKİ Kahramanmaraş Pazarcık orta gelir projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ 100 bin konut Kocaeli Körfez 2020 başvuruları!

TOKİ 100 bin konut Kocaeli Körfez 2020 başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. TOKİ 100 bin konut Kocaeli Körfez 2020 fiyatları ne kadar? TOKİ 100 bin konut Kocaeli Körfez 2020 başvuru tarihleri ne zaman?

TOKİ Karabük alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Merkez Belen alt gelir grubu projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Kırklareli Hamidiye başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırklareli Hamidiye projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı.

küçükçekmece kiptaş başvuruları Haberi

küçükçekmece kiptaş başvuruları

Başvrular İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yapılacak. KİPTAŞ'ın merkezinden kayıt alınmıyor. Ön peşinat 4 bin YTL. Peşinatlar Garanti Bankası şubelerine yatırılacak.

Giriş katlarda kura var. 75 metrekarelik konutların tamamı kuraya dahil. 115 ler ise giriş ve normal kat olarak iki ayrı kura çekilecek.

Kampanyada son durum şöyle: 75 metrekare konutların fiyatı 55 bin YTL. 115 metrekarelerin giriş katları 99 bin YTL. Normal katlar 110 bin YTL. Garanti Bankası ile yapılan özel anlaşma çerçevesinde yüzde 20'si peşin verilmek koşuluyla 138 aya kadar taksit yapılabiliyor. Kampanyada yapılan son değişiklikle 75 metrekare alanlı konutların taksidi 407 YTL'ye çıkartıldı. En yüksek taksit ise 1.167 YTL. Başvurular 4 Ocak 2008'de sona erecek.

 

Kampanyada ön başvuru bedeli 2 bin ile 3 bin YTL arasında değişiyor....