19 / 04 / 2024

Küçükçekmece Metropark ne zaman teslim

Küçükçekmece Metropark ne zaman teslim

Toplam 1.270 adet daireden meydana gelen projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 12 indirim uygulanıyor. Peki Küçükçekmece Metropark ne zaman teslim?

Küçükçekmece Metropark lokasyon!

7 blok şeklinde dizayn edilen projede dairelerin tipleri 1+1' den 4+1' e kadar farklılık gösteriyor. Küçükçekmece Metropark lokasyon bilgisi kapsamında İstanbul Küçükçekmece Halkalı' da bulunuyor.

Küçükçekmece Metropark fiyatlar!

Halkalı'daki İETT Garajı'nın hemen yanında inşa edilen Küçükçekmece Metropark fiyatlar 180 bin 300 TL'den başlayarak değişiyor. Projede Ramazan ayına özel sıfır faizle 60 aya kadar taksitlendirme imkanı sunuluyor...

Büyükçekmece'deki temelsiz ölüm villalarından sonra yeni binaların sağlamlığı tartışılıyor! Ne kadar güvenli olacak?

Büyükçekmece Belediyesi’nde rüşvet karşılığı imar izni verilen 144 ölüm villasıyla ilgili tartışmalar devam ederken, bölgede kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Peki yapılacak yeni binalar ne kadar güvenli olacak?

Küçükçekmece'deki TED Koleji'ne kira tespit davası: Mülk sahibi Casper, 'kira yeterli değil' dedi!

Küçükçekmece'de TED Koleji'nin yer aldığı binanın sahibi Casper, halihazırda koleje verdiği mülkten aylık aldığı 1 milyon 107 bin TL'lik kiranın yükseltilmesini talep etti. İşte merak edilenler...

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı'nı kiraya verecek!

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı Spor Tesisleri ve Saydağ Parkı içerisinde yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Avrupa Konutları Ata ön talep topluyor! Artaş İnşaat'tan Küçükçekmece'ye 413 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat tarafından inşa edilen Avrupa Konutları Ata öne talep topluyor. Küçükçekmece'de yer alan projede 413 adet konut ve 14 adet ticari ünite bulunuyor.

Büyükçekmece Belediyesi yer altı otoparkı inşa ettirecek! İhalesi 16 Ağustos'ta!

İstanbul İli Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Büyükçekmece İlçesi sınırlarında yer alan ve mülkiyeti Büyükçekmece Belediyesi'ne ait olan taşınmazda yer altı otoparkı inşa ettirecek. İşte detaylar...

Sinpaş GYO'nun Küçükçekmece'deki arsasının değeri ne kadar?

Sinpaş GYO, İstanbul İli Küçükçekmece İlçesi Halkalı Mahallesinde yer alan 3 adet arsanın gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı. Peki arsaların değeri ne kadar?

Alarko GYO'nun Büyükçekmece'deki dükkanlarının değeri belli oldu!

Alarko GYO'nun Büyükçekmece'deki dükkanlarının değeri belli oldu... Peki Alarko GYO'nun Büyükçekmece'deki dükkanlarının değeri ne kadar? İşte Alarko GYO'nun Büyükçekmece'deki dükkanlarının değerleme raporu...

Alarko GYO'nun Büyükçekmece'deki gayrimenkullerinin değeri belli oldu!

Alarko  GYO'nun Büyükçekmece'deki 2 adet arsa ve bir adet tarlasının değeri belli oldu. Alarko GYO'nun Büyükçekmece'deki gayrimenkullerin değeri ne kadar? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Küçükçekmece parsellerinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO'nun Küçükçekmece'de yer alan toplam 15 adet parselinin KDV hariç değeri 1 milyar 708 milyon 748 bin 300 TL, KDV dahil toplam değeri ise 2 milyar 16 milyon 322 bin 994 TL olarak belirlendi.

Büyükçekmece kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Olası İstanbul depremine karşı kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandıran Büyükçekmece Belediyesi 28 bin binayı yeniledi. 

İSKİ, Büyükçekmece'de kanunsuz şekilde inşa edilen evi yıktı!

İSKİ, Büyükçekmece'de inşa edilen yapıyı kanuna uygun bir şekilde inşa edilmediğini öne sürerek yıkımını gerçekleştirdi. Evi inşa eden  Ali Söylemez yıkıma tepki gösterdi. 

Sinpaş GYO Küçükçekmece'deki arsasını sattı!

Sinpaş GYO'nun Küçükçekmece'deki arsasının Arı Finansal Kiralama A.Ş.'ne ("Arı Leasing") KDV ve vade farkı hariç 111 milyon TL bedelle satışının gerçekleştirilmesine karar verildi. 

Küçükçekmece 1/5000 ölçekli imar planı askıda! 

Küçükçekmece ilçesi, Sefaköy - Halkalı Caddesi ve Çevresi'ne ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli 24.07.2020 tasdik tarihli plan askıya çıktı.

Küçükçekmece Metropark ne zaman teslim Haberi

Küçükçekmece Metropark ne zaman teslim

7 bloktan meydana gelen projede dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje Teknik Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. 


Ödeme koşulları kapsamında projede yüzde 10 peşinat ödendiğinde, kalan tutarın yüzde 15'i için 1 yıl sonra ara ödeme yapılıyor. Projede kalan bedel 36 ay 0 faiz ile, 48 ay yüzde 0,25 faiz ya da 60 ay yüzde 0,39 faiz oranıyla ödeniyor. 


Ortak kullanım alanları arasında projede dinlenme alanları, yürüyüş yolları, sauna, koşu parkuru, kapalı otopark, buhar odası, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, fitness center, spor alanları bulunuyor.


İstanbul Küçükçekmece - Halkalı'da hayata geçirilen proje lokasyon bilgisi kapsamında Eski Bahariye Halı Fabrikası, İETT Garajı yanında bulunuyor. Projede peşin ödemelerde yüzde...