16 / 04 / 2024

Küçükköy giresun başvurusu

Küçükköy giresun başvurusu

TOKİ Küçükköy ve Aksu son başvuru günü 15 Temmuz 2016 Cuma günü olarak belirlendi. Toplamda 592 adet daire satışta olduğu projede 144 aya varan vade sağlanıyor.

Giresun Küçükköy TOKİ başvuru tarihleri!

Giresun Küçükköy TOKİ başvuru tarihleri başladı ve 15 Temmuz 2016 tarihine kadar devam edecek. Projede toplamda 592 adet daire satışta.

Burcu Biricik, Ayvalık Küçükköy'den ev aldı!

Camdaki Kız'ın başarılı oyuncusu Burcu Biricik, Ayvalık Küçükköy'den ev aldı..

Gaziosmanpaşa Küçükköy Gençlik Merkezi için imzalar atıldı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile Gaziosmanpaşa Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında ilçeye 300 bin metrekare büyüklüğünde Spor Vadisi ile her mahallenin faydalanabileceği yeni spor alanları yapılacak. Küçükköy’e ise 20 bin eserlik kütüphanenin olacağı Gençlik

Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy başvuru dönemi başlıyor!

Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy başvuru dönemi başlıyor. 7 adet 3+1 dairelerden oluşan projede satışlar açık satış yöntemi ile yapılacak. 

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy başvuruları!

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy başvuruları hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 3+1 nitelikteki 7 adet daire açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor.

Essenora Evleri Küçükköy fiyat!

Essenora Evleri Küçükköy fiyat listesi minimum 330 bin TL'den başlıyor. Proje İstanbul Gaziosmanpaşa Küçükköy'de inşa ediliyor...

Essenora Küçükköy Konutları fiyatlar!

Essenora Küçükköy Konutları fiyatlar 330 bin TL'den başlıyor. Proje toplam 785 daire ve 12 ticari birimden oluşuyor...

Küçükköy Essenora Evleri daire fiyatları!

Küçükköy Essenora Evleri daire fiyatları 330 bin TL'den başlıyor. Essenora projesi İstanbul Gaziosmanpaşa'da Yimta İnşaat, Atik&Akın, Enga Ortak Girişimi tarafından inşa ediliyor...

Essenora Küçükköy satılık ev fiyatları!

Essenora Küçükköy satılık ev fiyatları 330 bin TL'den başlıyor. Essenora projesi Yimta İnşaat, Atik&Akın, Enga Ortak Girişimi tarafından inşa ediliyor...

Essenora Evleri Küçükköy satılık daire fiyatları!

Essenora Evleri Küçükköy satılık daire fiyatları 330 bin TL'den başlıyor. Essenora Evleri İstanbul Gaziosmanpaşa Küçükköy'de yükseliyor...

Essenora Evleri Küçükköy fiyat!

Essenora Evleri Küçükköy fiyat listesi 330 bin TL'den başlıyor. İstanbul Gaziosmanpaşa Küçükköy'de inşa edilen projede konut ve ticari birimler bulunuyor...

TOKİ Aksu ve Küçükköy başvuruları başlıyor!

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy projesinder yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy başvuruları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 304 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy son başvurusu ne zaman?

TOKİ'nin Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 304 adet açık satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy son başvurusu ne zaman?

Küçükköy giresun başvurusu Haberi

Küçükköy giresun başvurusu

Ödeme planı kapsamında projede yüzde 10 peşinat sağlandığında 108 ay, yüzde 15 peşinde 120 ay vade, yüzde 25 peşinde 144 ay vade sağlanıyor.


Yüzde 10 indirimli fiyatlara 24 ay vade imkanı sağlanan TOKİ Küçükköy ve Aksu projesinde toplamda 592 adet daire satışa çıkarılıyor. 


Kura çekilişinin 21 Temmuz 2016 tarihinde yapılacağı projede peşin ödemeler 15 bin 399 TL'den başlangıç gösteriyor.


TOKİ Giresun Küçükköy ve Aksu son başvuru günü 15 Temmuz 2016 Cuma günü olarak belirlendi. Projede aylık taksitler 802 liradan başlıyor.


Satış duyurusu için