29 / 03 / 2024

Küçükköy toki başvurusu

Küçükköy toki başvurusu

2016 Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ son başvuru günü 15 Temmuz olarak belirlendi. Ödemelere göre 144 aya varan vade sağlanan projede 592 adet daire yer alıyor.

TOKİ Giresun Küçükköy başvuru dönemi!

TOKİ Giresun Küçükköy başvuru dönemi 15 Temmuz'a kadar devam ediyor. Taksitlerin 802 liradan başladığı projede 144 aya kadar vade sağlanıyor.

Burcu Biricik, Ayvalık Küçükköy'den ev aldı!

Camdaki Kız'ın başarılı oyuncusu Burcu Biricik, Ayvalık Küçükköy'den ev aldı..

Gaziosmanpaşa Küçükköy Gençlik Merkezi için imzalar atıldı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile Gaziosmanpaşa Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında ilçeye 300 bin metrekare büyüklüğünde Spor Vadisi ile her mahallenin faydalanabileceği yeni spor alanları yapılacak. Küçükköy’e ise 20 bin eserlik kütüphanenin olacağı Gençlik

Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy başvuru dönemi başlıyor!

Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy başvuru dönemi başlıyor. 7 adet 3+1 dairelerden oluşan projede satışlar açık satış yöntemi ile yapılacak. 

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy başvuruları!

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy başvuruları hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 3+1 nitelikteki 7 adet daire açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor.

Essenora Evleri Küçükköy fiyat!

Essenora Evleri Küçükköy fiyat listesi minimum 330 bin TL'den başlıyor. Proje İstanbul Gaziosmanpaşa Küçükköy'de inşa ediliyor...

Essenora Küçükköy Konutları fiyatlar!

Essenora Küçükköy Konutları fiyatlar 330 bin TL'den başlıyor. Proje toplam 785 daire ve 12 ticari birimden oluşuyor...

Küçükköy Essenora Evleri daire fiyatları!

Küçükköy Essenora Evleri daire fiyatları 330 bin TL'den başlıyor. Essenora projesi İstanbul Gaziosmanpaşa'da Yimta İnşaat, Atik&Akın, Enga Ortak Girişimi tarafından inşa ediliyor...

Essenora Küçükköy satılık ev fiyatları!

Essenora Küçükköy satılık ev fiyatları 330 bin TL'den başlıyor. Essenora projesi Yimta İnşaat, Atik&Akın, Enga Ortak Girişimi tarafından inşa ediliyor...

Essenora Evleri Küçükköy satılık daire fiyatları!

Essenora Evleri Küçükköy satılık daire fiyatları 330 bin TL'den başlıyor. Essenora Evleri İstanbul Gaziosmanpaşa Küçükköy'de yükseliyor...

Essenora Evleri Küçükköy fiyat!

Essenora Evleri Küçükköy fiyat listesi 330 bin TL'den başlıyor. İstanbul Gaziosmanpaşa Küçükköy'de inşa edilen projede konut ve ticari birimler bulunuyor...

TOKİ Aksu ve Küçükköy başvuruları başlıyor!

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy projesinder yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy başvuruları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 304 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy son başvurusu ne zaman?

TOKİ'nin Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 304 adet açık satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy son başvurusu ne zaman?

Küçükköy toki başvurusu Haberi

Küçükköy toki başvurusu

Kura çekilişinin 21 Temmuz'da yapılacağı TOKİ Giresun Küçükköy projede toplamda 592 adet dairenin satışa çıkarılıyor.


Ödeme seçenekleri arasında projede yüzde 10 peşinat sağlandığında 108 ay vade, yüzde 15 peşinatta 120 ay vade, yüzde 25 peşinatta 144 aya kadar vadelendiriliyor.


Yüzde 10 indirimli ödemelerde 24 ay vade sağlanan TOKİ Giresun Küçükköy projesinde aylık taksitler 802 liradan başlangıç gösteriyor.


2016 Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ son başvuru günü!

Peşin ödemelerin 5 bin 399 TL'den başlangıç gösterdiği projede başvuruların son günü 15 Temmuz 2016 Cuma günü olarak belirlendi.


Satış duyurusu için