26 / 04 / 2024

Kudüs yeni konut

Kudüs yeni konut

İsrail makamları, işgal altındaki Doğu Kudüs dahil olmak üzere uluslararası hukuka göre statüsü tartışmalı olan Kudüs’ün farklı yerlerinde Yahudiler için toplamda 20 bin yeni konut, otel, sanayi ve ticaret alanları kuracak.

İsrail'den Kudüs'te 800 yeni konut inşasına onay!

İsrail Kudüs Belediyesi İnşaat ve Planlama Komitesi, üç Yahudi yerleşim biriminde 800 yeni konutun inşasını onayladı. Kudüs Belediye Başkanı Nir Barkat, 800 konutun inşasına onay verdiğini açıkladı.

Kudüs'e 10 bin yeni konut geliyor!

İsrail’in Kudüs Belediyesi ile İskan Bakanlığı, Doğu Kudüs’ün kuzeyinde yer alan Atarot Yahudi yerleşim biriminde 10 bin yeni konutun inşa projesini onayladı.

İsrail'den Doğu Kudüs'te 770 yeni konut!

Doğu Kudüs'ün güneyindeki Gilo Yahudi yerleşim birimini genişletme projesi kapsamında 7İsrail'in Haaretz gazetesinin haberine göre, Doğu Kudüs'ün güneyindeki Gilo Yahudi yerleşim birimini genişletme projesi kapsamında 770 yeni konut inşa edilecek.

İsrail, Kudüs'te 7 bin yeni konut inşa edecek!

İsrail'in yeni planıyla Doğu Kudüs'ü Filistin çevresinden ayırmayı, Yahudi yerleşim birimlerini artırmayı ve daha fazla toprak ele geçirmeyi hedeflediği kaydedilerek, "İsrail hükümeti Kudüs'te 7 bin yeni konut inşa etmeye hazırlanıyor." denildi.

İsrail'den Doğu Kudüs'te 181 yeni konuta onay!

Arap Araştırma Derneği Haritalar Bölümü Başkanı Halil et-Tufekci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kudüs Belediyesinin Gilo Yahudi yerleşim biriminde 181 yeni konutun inşasını onayladığını belirtti.

Kudüs'ün çevresine 800 yeni konut inşa edilecek!

Başbakan Netanyahu ile Savunma Bakanı Avigdor Liberman, Kudüs çevresinde 800 konutun inşa edilmesi kararını onayladı.

TOKİ Trabzon Sürmene projesi yarın ihaleye çıkıyor! Tam 214 yeni konut için düğmeye basıldı!

TOKİ Trabzon Sürmene projesi yarın resmen ihaleye çıkıyor. Üzümlü Mahallesi'nde inşa edilecek olan tam 214 yeni konut için düğmeye basıldı.

TOKİ Tuzla Mayıs 2023 projesi için büyük müjde! 577 yeni konut için beklenen tarih resmen geldi! Hemen bakın!

TOKİ Tuzla Mayıs 2023 projesi için büyük müjde... 577 yeni konut için beklenen tarih resmen geldi... Hemen bakın...

TOKİ'den Diyarbakırlılara resmen Mayıs 2023 müjdesi geldi! 132 yeni konut için bu tarihe dikkat!

TOKİ'den Diyarbakırlılara resmen Mayıs 2023 müjdesi geldi. Tek bir ilçede inşa edilecek olan toplamda 132 yeni konut için bu tarihe dikkat...

TOKİ Kastamonu projesi için Mayıs 2023 müjdesi geldi! Tam 118 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kastamonu projesi için Mayıs 2023 müjdesi geldi. Söz konusu projeyle Küre ilçesine tam 118 yeni konut inşa edilecek.

TOKİ İstanbul projeleri için resmen Mayıs 2023 müjdesi geldi! Tek bir ilçeye tam 665 yeni konut geliyor!

TOKİ İstanbul projeleri için resmen Mayıs 2023 müjdesi geldi... Tek bir ilçeye tam 665 yeni konut geliyor...Bu tarihi kaçırmayın!

TOKİ Kayseri projesi için Mayıs 2023 müjdesi! 194 yeni konut için tarih belli oldu! Kaçırmayın!

TOKİ Kayseri projesi için Mayıs 2023 müjdesi geldi. Tam tamına 194 yeni konut için tarih belli oldu! Kaçırmayın...

TOKİ'den İstanbullulara Mayıs 2023 müjdesi! 10 projede 5 bin 500 yeni konut geliyor! Bu tarihleri kaçırmayın!

TOKİ'den İstanbullulara resmen Mayıs 2023 müjdesi geldi. Tam 10 projede 5 bin 500 yeni konut geliyor. Bu tarihleri sakın kaçırmayın. İşte son dakika detayları...

TOKİ'den Kanal İstanbul manzaralı 1.751 yeni konut geliyor! Dev projeler için ÇED süreci başladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kanal İstanbul manzaralı 1.751 yeni konut için düğmeye bastı. Toplamda 5 etaplık projenin 4. ve 5. etapları için ÇED süreci başlatıldı. 

ABD'de yeni konut satışları Mayıs'ta yüzde 10,7 arttı! 

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de yeni konut satışları, piyasa beklentilerinin aksine yükseliş gösterdi. Mayıs ayında aylık yüzde 10,7 artan yeni konut satışları 696 bine çıktı.

TOKİ'den son dakika müjdesi! 20 ile 7.378 yeni konut geliyor! 10 Mayıs'ta düğmeye basılacak!

Yeni konut projelerini hız kesmeden sürdüren TOKİ, 20 ildeki 7 bin 378 yeni konut için düğmeye basıyor. İşte ihale ilanları yayınlanan TOKİ'nin yeni projeleri...

Mayıs 2022'de satışa çıkacak yeni konut projeleri!

2022 yılının Mayıs ayında satışa sunulacak olan yeni konut projeleri avantajlı fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Peki Mayıs 2022'de hangi yeni projeler satışa sunulacak? İşte Mayıs 2022'de satışa çıkacak yeni konut projeleri...

İsrail, Doğu Kudüs'te Yahudi yerleşimciler için 730 yeni konut inşa edecek!

İsrail makamlarının işgal altında olan Doğu Kudüs'te Yahudi yerleşimciler için yükselecek olan 12 katlı 14 bina kapsamında toplamda 730 yeni konutun inşasını onayladığı belirtildi.

TOKİ Antakya'da 464 yeni konut inşa edecek! İhalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Antakya'da 464 yeni konut inşa edecek. Konutların yanı sıra dükkanların da yer aldığı projenin ihalesi yarın yapılacak.

Kudüs yeni konut Haberi

Kudüs yeni konut

Anadolu Ajansı'nda yer alan habereİsrail makamları, işgal altındaki Doğu Kudüs dahil olmak üzere uluslararası hukuka göre statüsü tartışmalı olan Kudüs’ün farklı alanlarında Yahudiler için toplamda 20 bin yeni konut, otel, sanayi ve ticaret alanları kurma kararı aldı.

İsrail’in Kanal2 televizyonunun haberinde, söz konusu projenin 1,4 milyar Yeni İsrail şekeli (Yaklaşık 380 milyon dolar) değerinde olduğu aktarılarak, İsrail belediyesinin Kudüs’ün tamamında altyapı, sanayi ve ticari alanlar kurmayı hedeflediği belirtildi.

Haberde, iktidardaki Likud partisi üyesi İsrailli Kudüs Belediye Başkanı Nir Barakat’ın, kararın Kudüs için “tarihi bir önem” arz ettiğini ifade ettiği bildirildi.

İsrail makamları, son yıllarda işgal altındaki Doğu Kudüs’te Filistinlilere ait evleri yıkma ve bu bölgedeki Yahudi yerleşim birimlerini genişletme çalışmalarına da hız verdi.

İsrail Savunma Bakanı Avigdor Liberman da daha önce işgal altındaki...