26 / 04 / 2024

kula kilitli parke çalışmaları

kula kilitli parke çalışmaları

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula Belediyesi işbirliği ile Körez Mahallesi’ne 20 bin metrekare kilit parke taş döşeme çalışmalarına başladı.

Şanlıurfa Haliliye'de yollara beton parke döşeniyor!

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi, ilçe genelinde vatandaşların yol ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyor. Merkez ve kırsalda çalışmalar yapan belediye Karşıyaka Mahallesinde de kilitli beton parke döşeme çalışmaları yürütüyor.

Adapazarı'nda yollar yenileniyor!

Adapazarı Belediyesi kilitli parke yol ve tretuvar çalışmalarına başladı. Yollarda bakım ve onarım çalışmaları sürdürülüyor.

Kula Dereköy, modern kimliğine kavuşuyor!

Dereköy'deki çalışmalarını tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi, mahallenin bağlısı olan Manaklar ve Yeniköy’den sonra mahalle merkezinde de kilit parke çalışmalarına başladı.

Diyarbakır Büyükşehir'in 2017 hedefi 500 bin asfalt!

Kent merkezindeki bulvar ve caddelerde bu yıl 226 bin ton sıcak asfalt kullanarak çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, kırsal ilçelerde ise 397 km sathi kaplama, 412 km stabilize yol, 104 bin metrekarelik kilitli parke taşı döşeme çalışması yaptı.

Kula Dereköy'deki üstyapı çalışmaları tamamlandı!

Dereköy mahallesindeki içmesuyu ve kanalizasyon çalışmalarını tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi, mahallenin bağlısı olan Manaklar’dan sonra mahalle merkezinde de kilit parke çalışmalarına başladı.

Nevşehir Gülşehir Otobüs Terminali yenileniyor!

Gülşehir Terminal otobüs park alanlarında, 4000 metrekare kilitli parke çalışması, orta alanda peyzaj çalışması, aydınlatma çalışmaları, terminal binasında tamirat çalışmalarına paralel olarak iyileştirme çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor.

Kula Körez’e 20 bin metrekare kilit parke!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula Belediyesi işbirliği ile Körez Mahallesi’ne 20 bin metrekare kilit parke taş döşeme çalışmalarına başladı.

Elazığ Arıcak'ta alt ve üstyapı çalışmaları yapılıyor!

Arıcak Belediyesi tarafından başlatılan alt ve üstyapı çalışmaları devam ediyor. Arıcak ilçesinde devam eden içme suyu hattı değişimi çalışmalarının ardından çevre düzenlemesi ve kilitli parke taşı döşemesi kapsamında çalışmalar yapılıyor.

Yunusemre'de kent yenileme çalışmaları devam ediyor!

Yunusemre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçede şu ana kadar yaklaşık 220 bin metre karelik kilitli parke taşı döşeme çalışması gerçekleştirdi.

Afyon Sandıklı'nın kaldırımları baştan sona yenileniyor!

Sandıklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından 100.000 metrekarelik ihale kapsamında yapılan kilitli parke taşı ve kaldırım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Hatay Konacık'ın yolları yeni yüzüne kavuştu!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri Arsuz ilçesine bağlı Konacık Mahallesi, Tatarlı Mahallesi ve Işıklı Mahalle Mezarlığı yoluna kilitli parke çalışmalarını tamamladı.

Erzurum Büyükşehir'den 59 köye yol yatırımı!

Kent merkezine yapılan çalışmaları ilçelerde de uygulayan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Yapım Şube Müdürlüğü bir yılda 59 köyde 300 bin metrekare beton kilitli parke taşı döşedi.

Batman'da 30 bin metrekare kilitli parke taşı döşendi!

İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında görevlendirme yapılan Batman Belediyesince yürütülen çalışmalarda 30 bin metrekare kilitli parke döşendi.

kula kilitli parke çalışmaları Haberi

kula kilitli parke çalışmaları


Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde hayata geçirdiği projelere bir yenisini daha ekleyerek Kula Belediyesi ile birlikte Körez Mahallesi’nde kilit parke taş döşeme çalışmalarına başladı. Körez’e; düğün salonu, kanalizasyon ve içme suyu gibi hizmetlere bir yenisini daha ekleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi, mahalleye 20 bin metrekare taş döşemesi gerçekleştirecek. Vatandaşlara daha güvenli ve konforlu yollar sunmak için çalışmalara yoğun bir şekilde devam ettiklerini ifade eden Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, “Kulamızda vatandaşlarımızın ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla asfalt yollardan kilit parke taş döşemeye kadar birçok hizmeti hayata geçiriyoruz. Kula ilçemizin Körez Mahallesi’nde de 20 bin metrekarelik kilit parke yol için temel çalışmalarına başladık. Daha önce düğün salonu, kanalizasyon ve içme suyu gibi hizmetleri götürdüğümüz mahallemize yeni yolumuzun hayırlı olmasını diliyorum....