19 / 04 / 2024

kulanın yolları yenileniyor mu

kulanın yolları yenileniyor mu

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula Belediyesi işbirliği ile Kenan Evren Mahallesi ile Zaferiye Mahallesi'ni birbirine bağlayan 61. Sokak, Nene Hatun Caddesi ve Kanuni Sultan Süleyman Caddesi’nde yol çalışmalarına başladı.

İşte borsadaki düşüşlerden korunmanın yolları! Borsaya yatırım yapmadan önce mutlaka bu haberi okuyun!

Hisse senedi yatırımlarında kaybetmek de var kazanmak da… Özellikle borsaya yeni giren yatırımcıların çok dikkatli olması konusunda uzmanlar uyarıyor. İşte investin.com uzman yazarlarının 10 soru ve cevapta hazırladığı borsadaki düşüşlerden korunmanın yolları… Detaylar haberimizde.

Bayram bitti, yollar kalabalıklaştı! İşte bayram dönüşü yolların son durumu

9 günlük Kurban Bayramı'nın ardından vatandaşlar yaşadıkları şehirlere dönmeye başladı. İstanbul sınırındaki araç kuyrukları oluşarak trafik tıkanıklığı meydana geldi. Yollardaki son durum vatandaşların canını sıkmaya başladı. İşte Kurban Bayramı dönüşü yolların son durumu…

Evde para nasıl kazanılır? Evde para kazanmanın yolları neler? İşte evde para kazanabileceğiniz 10 fikir

Evde para kazanmak ofis hayatından bunalmış birçok beyaz yakalının hayali. İstediğin saatte, istediğin zaman aralığında çalışmak oldukça cazip bir fikir. Peki evden nasıl para kazanılabilir? Evden para kazanmanın yolları neler? İşte evde para kazanabileceğiniz 10 fikir...

İşte, elektrik faturalarını düşürmenin yolları! Bu önlemleri alın, ayda 746 TL tasarruf garanti!

Yaz aylarıyla birlikte klima ve dondurucu gibi elektrikli ürünlerin kullanımı artacağı için elektrik faturaları da kabaracak. Ancak pratik önlemler alarak faturaları düşürmek mümkün. İşte, basit birkaç önlem ile elektrik faturalarında 746 liraya kadar tasarruf yapmanın yolları…

Emekli olmak için gün sayanlar dikkat! Daha yüksek maaş alanın yolları nelerdir? İşte maaş arttırma yöntemi!

Çalışanlar çoğu zaman erken emekli olmanın yollarını ararlar. SGK girişi olanlar, çalışma hayatlarının ne zaman son bulacağını araştırıyor. İşte erken emekliliğe dair bilinmesi gerekenler!

Emekli maaş promosyonu nasıl arttırılır? Yüksek maaş promosyonu almanın yolları

Bankalar emeklileri kendi bünyelerine çekebilmek için maaş promosyon fiyatlarında rekabete girdi  ve fiyatlar yükseldikçe yükseldi… Peki maaş promosyonunu arttırmanın başka yolları var mı?

Balat’ta bulunan sivil mimarlık örneği yapıların cepheleri yenileniyor!

Fatih ve İstanbul’un en özel ve güzel noktaları arasında yer alan Balat’ta bulunan sivil mimarlık örneği yapıların cepheleri yenileniyor.

Fuat Güner: Paris Havalimanı’nın yollarını ben yaptım!

Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Bölümü mezunu olan Fuat Güner, müzik işine girmeden önce bir dönem mühendislik yaptığını söyledi. Güner, “Paris Charles de Gaulle Havalimanı’nın yollarını ben yaptım'' dedi.

10 maddede banyo ve mutfaklarda küçük değişiklikler yapmanın yolları!

f2ms Grup Mimarlarından Mimar Figen Erdağ Demircan, banyo ve mutfaklarda küçük değişiklikler yapmanın yollarını anlattı...

Üsküdar'ın yolları yenileniyor!

Üsküdar Belediyesi, daha rahat bir kent yaşamı amacıyla bazı mahallesi ve caddelerde yol yenileme çalışmaları yürütüyor...

Nevşehir'de TOKİ bölgesindeki yollar yenileniyor!

Nevşehir Belediyesinin ana ulaşım yollarının yenilenmesine yönelik çalışmaları kapsamında yeni TOKİ bölgesinde ikinci kat sıcak asfalt çalışmalarına başlanıldı..

Bursa Büyükşehir Stadı'nın zemini yenileniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan ve mimarisi ile dünyanın heyecan verici 10 stadyumu arasında gösterilen Bursa Büyükşehir Stadı'nın zemini baştan aşağı yenileniyor.

Avcılar'ın yolları yenileniyor!

Yol yatırımlarına devam eden Avcılar Belediyesi ilçe genelindeki yol yenileme, asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

kulanın yolları yenileniyor mu Haberi

kulanın yolları yenileniyor mu


Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi, vatandaşların daha rahat ve güvenli ulaşım sağlamaları için yol çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Kenan Evren ve Zaferiye mahalleleri arasındaki 61. Sokak, Nene Hatun Caddesi ve Kanuni Sultan Süleyman Caddesi’nde Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yol kazıma çalışmalarına başladı. Asfaltları kazınan caddelerin altyapıları da denetlenerek ihtiyaç duyulan alanlarda içme suyu hatlarının yenilenmesi gibi çalışmalar da yapılacak.  Dolgu ve zemin düzenleme çalışmalarının ardından kısa bir süre içerisinde kilit parke taş ve kaldırım yapılarak vatandaşların hizmetine sunulacak.


Kula’da hayata geçirilen hizmetlerle ilçenin çehresini değiştirdiklerini ifade eden Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, vatandaşların teveccühleri ile geldikleri bu makamlarda Allah can sağlığı verdiği sürece hizmet üreteceklerini söyledi. Başkan Tosun, Manisa Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde Kula’nın tüm mahallelerinde yol çalışmaları yaptıklarını ifade...