29 / 03 / 2024

Kulvar Rezidans projesi ödemeleri

Kulvar Rezidans projesi ödemeleri

Kulvar Rezidans projesi, İstanbul Avrupa yakası Esenyurt bölgesinde hayata geçiriliyor. Metrekare birim fiyatı 1,900 TL olarak belirlenen projede toplam 208 adet daire bulunuyor...

Kuyaş'tan ABD'ye 300 milyon dolarlık Kuyumcukent ve rezidans projesi! Resmen düğmeye basıldı!

Kuyaş Yatırım, ABD'de 300 milyon dolarlık Kuyumcukent ve rezidans projesi için resmenb düğmeye bastı. Söz konusu proje için şirket kuruluyor. İşte ayrıntılar...

Elazığ Misland 360 Rezidans projesi ile yeni bir yaşam başlıyor!

Elazığ Misland 360 Rezidans projesi ile bölgeye 2+1'den 5+1 'e kadar 7 farklı alternatifte akıllı evler, 90 mağazalı alışveriş merkezi, cadde dükkanları ve ofisler inşa edilecek.

17 soruda Asistanbull Rezidans projesi!

Asistanbull Rezidans projesinde toplamda 91 adet daire yer alıyor. İşte 17 soruda Asistanbull Rezidans projesi...

Beyler İnşaat Bey Rezidans projesi!

2018 yılı Mayıs ayında teslimlerin gerçekleşeceği Beyler İnşaat Bey Rezidans projesi 1,5 ay içerisinde satışa sunulacak.

Beyler İnşaat'tan Bey Rezidans projesi geliyor!

Esenyurt Bey Rezidans projesi Beyler İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Beylikdüzü Bey Rezidans projesinde toplam 290 daire yer alıyor.

14 soruda Sur Yapı Mirage Rezidans projesi!

Sur Yapı Mirage Rezidans nerede yükseliyor? kime ait? alanı kaç metrekare? teslimler ne zaman yapılacak? İşte 14 soruda Sur Yapı Mirage Rezidans projesi...

Çiçek Rezidans projesi Kocaeli Yuvacık'ta hayat bulacak!

Bizim Kocaeli Gazetesi köşe yazarı olan Murat Hamzaoğlu bugünkü yazısında Mamikler İnşaat'ın Kocaeli'de hayata geçireceği yeni projesi Çiçek Rezidans'ı tanıttı. İşte Hamzaoğlu'nun o yazısı...

Esenyurt Kulvar Rezidans fiyatları!

Esenyurt Kulvar Rezidans projesinde metrekare birim fiyatı 2 bin 750 liradan başlıyor. Esenyurt Kulvar Rezidans projesinde 203 adet daire yer alıyor...

DKY Sahil Rezidans Kartal projesi!

DKY Sahil Rezidans Kartal projesi Adalar manzarasına sahip 140 daireden meydana geliyor. Atalar Sahil Sitesi'nin yerine yapılıyor olan DKY Sahil Rezidans projesi denize sıfır konumda bulunuyor...

Kastamonu KASKİ otel, AVM, rezidans projesi genişletilecek!

Kastamonu Belediyesi'nin, Olukbaşı'ndaki KASKİ arazi üzerinde hayata geçirmeyi planladığı "Otel-AVM-Rezidans" projesi daha kapsamlı bir hale getiriliyor. Araziyi satın alan firma proje çalışmalarını sürdürüyor.

DKY İnşaat Lokum Rezidans projesi!

DKY İnşaat Lokum Rezidans projesi İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa ediliyor. Sahile 8 dakika uzaklıkta bulunan projede 36 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor.

Başakşehir Bulvar Rezidans projesi!

Banka kredisi ile ödeme yapılabilen Bulvar Rezidans projesi TEM Otoyolu'na ve Kanal İstanbul'a yakın mesafede bulunuyor. Proje Bulvar İstanbul İş Ortaklığı imzası ile yükseliyor.

AcarBlu Rezidans projesi Beykoz'da inşa edilecek!

AcarBlu Rezidans projesi, Acarlar Şirketler Topluluğu tarafından Beykoz'da yükseliyor. 1 ay önce satışa çıkan projede yer alan daireler 2016 yılının Aralık ayında sahiplerine teslim edilecek.

Kulvar Rezidans projesi ödemeleri Haberi

Kulvar Rezidans projesi ödemeleri

Kişiye özel ödeme planları oluşturulan Kulvar Rezidans projesi inşaat çalışmalarına ruhsat çıktıktan sonra başlanacak. 


Kulvar Residence sosyal imkanları içerisinde; yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, otopark, güvenlik, fitness center mevcut. 


Dairelerin metrekaresi 1,900 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Kulvar Rezidans projesi, İstanbul Avrupa yakası Esenyurt bölgesinde yükseliyor. 


Konutların; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandığı Kulvar Residence Esenyurt projesi, Kulvar Yapı imzası taşıyor.  


İçerisinde 208 adet dairenin bulunduğu Kulvar Rezidans projesi teslimlerin inşaat çalışmaları başladıktan 20 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor. 


Telefon: 0212 855 54 24 

Web: http://www.kulvaryapi.com.tr/

Merve...