19 / 04 / 2024

kumluca sarıcasu mahallesi yeni köprü

kumluca sarıcasu mahallesi yeni köprü

Antalya’nın Kumluca ilçesi Sarıcasu Mahallesi’nde yağmur sularının tarım arazilerine zarar vermemesi için bu suları toplayarak denizle buluşturan Baysı Deresi üzerinde yeni bir köprü inşası başladı...

Milli Emlak, o ildeki 6 adet arsayı iki yıl taksitle satıyor! Son dakika fırsatı! 

Ceyhan Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Adana ili, Ceyhan ilçesi, Sarımazı Mahallesi'nde yer alan 6 adet arsayı 24 taksitle satıyor. Peki Adana Ceyhan'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Sancaktepe'de 2 bin metrekarelik arsa satılıyor! İhalesi 27 Nisan'da! 

Sancaktepe Belediyesi, İstanbul ili, Sancaktepe ilçesi, Sarıgazi Mahallesi'nde yer alan 2 bin metrekarelik Özel Eğitim Tesis Alanı arsayı satıyor. Peki Sancaktepe'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Sancaktepe Sarıgazi Mahallesi imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Sancaktepe ilçesi, Sarıgazi Mahallesi, 217 ada, 1 parselin bir kısmı ile bitişiğinde yer alan bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! 

İstanbul Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi ihalesi özel olarak davet edilen Egemen İnşaat ve Okyanus Enerji İş Ortaklığı’na verildi. İşte ayrıntılar...

Sinpaş GYO, Aqua City 2010'daki 8 adet bağımsız bölümü 40 milyon TL'ye Sinpaş Yapı'ya sattı!

Sinpaş GYO, İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Sarıgazi Mahallesi 1958 Parselde yer alan Sinpaş Aqua City 2010'daki 8 adet bağımsız bölümün satışının yapıldığını duyurdu. İşte satış bedelleri ve tüm ayrıntılar...

Adana'da 2 adet arsa satılıyor! İhalesi 9 Kasım'da!

Adana İli Yüreğir Belediye Başkanlığı, Adana ili, Yüreğir ilçesi, Sarıçam Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar ve o arsaların fiyatları...

Sarıgazi Rezerv Yapı Alanı 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Sarıgazi Mahallesi 1752 Parsel Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl Mahallesi Bilgin Sok, Hamam Cad. ve Güzel Sok. Arasında Kalan 4,84 ha. Riskli Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Sancaktepe Sarıgazi Mahallesi imar uygulaması askıya çıkarıldı! 

İstanbul İli Sancaktepe İlçesi Sarıgazi Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı askıya çıkarıldı.

Sancaktepe Sarıgazi rezerv yapı alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Sarıgazi Mahallesi 1752 Parsel Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıda...

Sancaktepe Sarıgazi Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Sancaktepe ilçesi, Sarıgazi Mahallesi, 157 Ada Park Parselin Belediye Hizmet Alanı olarak Planlanmasına Yönelik 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Sancaktepe Sarıgazi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Sarıgazi Mahallesi muhtelif parseller ile bir kısım Terkinli Alan ve Yol Alanına ait 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Sancaktepe Sarıgazi Mahallesi’ndeki askeri arazinin planları iptal edildi!

TOKİ’nin Sancaktepe'de bulunan 112 bin 441 metrekare büyüklüğündeki askeri alanı imar açan imar planlarına, idare mahkemesinden iptal kararı verildi. TOKİ, dev arazinin planlarında değişiklik yaparak yeni bir planı askıya çıkardı.

kumluca sarıcasu mahallesi yeni köprü Haberi

kumluca sarıcasu mahallesi yeni köprü


Antalya’nın Kumluca ilçesi Sarıcasu Mahallesi’nde yağmur sularının tarım arazilerine zarar vermemesi için bu suları toplayarak denizle buluşturan Baysı Deresi üzerinde yeni bir köprü inşası başladı.


Bir çok evin ulaşımını özellikle de kış aylarında kısıtlayan dere üzerine, İl Özel İdare, Kumluca Belediyesi ve Köy Muhtarlığı işbirliğiyle yapılacak olan yeni köprünün temeli atıldı.


Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya yaptığı açıklamada, “Sarıcasu Mahallesi’nde Baysı Deresi üzerinde birçok noktada geçiş var. Bunlardan bazılarını köprüler bazıları ise vatandaşların kendi imkanlarıyla yaptıkları dere geçişleri oluşturuyor. Temelini attığımız köprünün bulunduğu bölgede daha önce incelemelerde bulunduk ve projemizi hazırladık. Şimdi ise projemizi hayata geçirip bölge halkımızı elverişsiz şartlardan, modern geçişlere ulaştırmış olacağız” dedi.


Kumluca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce yürütülen çalışmalarda, temeli atılan köprünün önümüzdeki günlerde üst kalıplarının çakılıp, betonunun atılacağı...