29 / 03 / 2024

Kuran Proje Geliştirme İnşaat kimin 

Kuran Proje Geliştirme İnşaat kimin 

Kuran Proje Geliştirme İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Hüseyin Kuran tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İnternational Arsa Proje Geliştirme Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnternational Arsa Proje Geliştirme Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İshak Uzun tarafından kuruldu.

Azra Gayrimenkul Yatırımları Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Azra Gayrimenkul Yatırımları Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emine Sezen Ön tarafından kuruldu.

Evea Proje Geliştirme Emlakçılık Ve İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evea Proje Geliştirme Emlakçılık Ve İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Gebeş ve Ecem Erdem ortaklığında kuruldu.

Marakanda Proje Geliştirme Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Marakanda Proje Geliştirme Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürel Aydın tarafından kuruldu.

Arsaev Proje Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arsaev Proje Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Öztürk ve Cem Ergüven ortaklığında kuruldu.

Sarphun Project Marketing Emlak Danışmanlığı Proje Geliştirme Paz.İnş.Taahhüt San.Ve Tic.A.Ş. kuruldu!

Sarphun Project Marketing Emlak Danışmanlığı Proje Geliştirme Paz.İnş.Taahhüt San.Ve Tic.A.Ş. bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Onur Atalay tarafından kuruldu.

Bip İnşaat Proje Geliştirme Sanayi Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Bip İnşaat Proje Geliştirme Sanayi Ve Taahhüt Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hidayet Kadiroğlu, Fatih Kesgün, Hasan Gümüş, Turkmall Planlama Gayrimenkul ve SCC Gayrimenkul İnşaat ortaklığında kuruldu.

Bayraklı Forum Proje Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bayraklı Forum Proje Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Gümüş, Şeref Kesgün, Mehmet Altunhan, Hidayet Kadiroğlu ve Turkmall Planlama Gayrimenkul ortaklığında kuruldu.

Viva Emlak Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Viva Emlak Proje Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 103 milyon 291 bin 157 TL sermaye bedeli ile Aysun Güvener tarafından kuruldu.

Vestin Kastamonu Turizm Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Vestin Kastamonu Turizm Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Şengül tarafından kuruldu.

Frb Proje Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Frb Proje Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bora Özman tarafından kuruldu.

Believe Proje Geliştirme İnşaat Limited Şirketi Kuruldu!

Believe Proje Geliştirme İnşaat Limited Şirketi Bakırköy’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dağıstan İnan tarafından kuruldu.

Logiport Lojistik Proje Geliştirme Anonim Şirketi Kuruldu!

Logiport Lojistik Proje Geliştirme Anonim Şirketi Üsküdar’da 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Burhan Yıldırım ile Kadir Erdem ortaklığıyla kuruldu.

Kuran Proje Geliştirme İnşaat kimin  Haberi

Kuran Proje Geliştirme İnşaat kimin 

Kuran Proje Geliştirme İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Hüseyin Kuran tarafından kuruldu.

Kuran Proje Geliştirme İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma,eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak hür türlü küçük ve büyük yapılar ve her türlü okul, hastane, hava meydanları, limanlar,sulama kanalları, köprü, yol, sınaiyapı ve Baraj,Enerji tesisleri,santraller,fabrika inşaat işlerini taahhüt etmek, yapmak ve yaptırmak veya emaneten yapımcı olarak bu işleri üslenmek..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Kuran Proje Geliştirme İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres; MEHMET AKİF ERSOY MAH.2013.SK. NO.6-8/15...