26 / 04 / 2024

Kuruluş İnşaat firması

Kuruluş İnşaat firması

YDA Group tarafından lanse edilen The İstanbul markasını bu kez Yapı Holding bünyesindeki Yeditepe Gayrimenkul kullanacak. Merter'de E5 Karayolu'nun yanı başında inşa edilecek ofis projesi konumuyla ön plana çıkıyor.

Nebahat Çehre İnşaat firmasından gelen 10 milyon TL ve ev teklifini reddetti! Depremde evler yıkılırsa kahrolurum...

Nebahat Çehre, bir inşaat firmasından reklam yüzü olması için gelen 10 milyon ve ev teklifini '' "Depremde yüzlerce ev, binlerce insana mezar oldu. Reklamını yaptığım evler de yıkılırsa kahrolurum. Her şey para değil" diyerek reddetti.

Zeytin Villaları'nda tamamına takas ve yüksek kredi fırsatı! Mart 2023'te teslim!

Adason Gayrimenkul ve Burak Kara İnşaat firması yönetim kurulu başkanı Burak Kara, Sarıçam bölgesindeki yatırımlarını anlattı. İşte o röportaj...

Kuruluş İnşaat Naturia Kemer nerede? Lokasyon bilgisi!

Kuruluş İnşaat Naturia Kemer nerede sorusunun yanıtı ve lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Kuruluş İnşaat Naturia Kemer nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Japonya'da son bir yılda 140 inşaat firması iflas etti!

Tüm dünyayı derinden etkileyen COVID-19 salgınıyla birlikte Japonya'da son bir senede toplam 140 inşaat firması iflas etti...

Japonya'da son bir yılda 104 inşaat firması battı!

Japonya’da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının etkisiyle son bir yılda 104 inşaat firması battı!

Japonya'da son bir yılda 85 inşaat firması iflas etti!

Koronavirüs nedeniyle ekonomide zor bir yıl geçiren Japonya'da son bir sene içerisinde 85 inşaat firması iflas etti.

Azerbaycan inşaat ihalelerine Türkiye modeli!

Azerbaycan Bakanlar Kurulu İnşaat, Şehircilik ve Kamu Hizmetleri Daire Başkanı Feyruz Mustafayev, ülkede yapılacak olan inşaat ihalelerinde Türkiye'ye öncelik tanınacağını söyledi. 

Afyon Müzesi inşaatı 10 yıldır tamamlanamadı! Yeni bir ihale daha yapıldı!

2011 yılında temeli atılan ve ancak 10 yıldır bitirilemeyen Afyon Müzesi için yeni ihale yapıldı. İhaleyi 50 milyon 555 bin TL bedelle daha önceden inşaatı yarım bırakan Kançul İnşaat firması aldı.

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy'den Türk inşaat firmasına teşekkür!

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, İvano-Frankivsk şehrini ziyareti sırasında selden zarar gören bölgeye yardım eden Türk inşaat firmasına teşekkür etti.

'Ekrem İmamoğlu'nun şirketi inşaat faaliyetlerini durdurmadı' iddiası!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun büyük ortağı olduğu İmamoğlu İnşaat firmasının işlerinin durdurulmadığı iddia edildi...

İndemir İnşaat'ın acı günü! Murat Keleş vefat etti!

Kocaeli'nin tanınmış iş insanlarından, İndemir İnşaat firmasının sahibi Murat Keleş vefat etti. Evli ve 4 çocuk babası olan Murat Keleş’in cenazesi Başiskele Yeşilyurt Mahallesi Osman Kuru Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

ABD Dışişleri yetkilisine Türk inşaat firmasından rüşvet almaktan 87 ay hapis!

ABD Dışişleri Bakanlığı’nda ihalelerden sorumlu olan bir yetkiliye, Türk inşaat firmasından rüşvet almaktan 87 ay hapis cezası verildi.

Bornova'da maaşlarını alamayan inşaat işçilerinden eylem!

İzmir Bornova'da taşeron firmaların alacaklarını tahsil edemediğini iddia edilen 5 işçi, beton döktükleri şantiyenin 30'uncu katına çıkıp, eylem gerçekleştirdi. İnşaat firması yetkililerinin devreye almasıyla işçiler, eylemine son verdi.

Kuruluş İnşaat firması Haberi

Kuruluş İnşaat firması

Kuruluş İnşaat firması, Yeditepe Gayrimenkul, Merter'de Polisevi'ne yakın bir konumda The İstanbul Merter ofis projesini hayata geçiriyor. The İstanbul Merter metro, metrobüs, tramvay gibi birçok ulaşım aracına yakın konumuyla dikkat çekiyor.


The İstanbul Merter ofis projesinde 2 ana bina, 4 blok blok şeklinde tasarlanacak olan ve ofislerle birlikte ticari birimlere de yer verilecek.


The İstanbul Merter Office projesinde ödeme koşulları henüz açıklanmadı.


The İstanbul Merter Office projesi iki ana blok 4 bloktan meydana geliyor. Bloklar 11 katlı olarak tasarlandı.


Ofislerin alanları 400 ile 800 metrekare arasında değişiyor. Ayrıca blokların alt kısmında 14 adet dükkan ve 4 adet depo yer alıyor


http://www.theistanbulmerter.com.tr/


Yeni...