26 / 04 / 2024

Kuşadası Belediyesi satılık gayrimenkul

Kuşadası Belediyesi satılık gayrimenkul

Kuşadası Belediye Başkanlığı, Kuşadası'nda yer alan 9 adet gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 3 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kuşadası Belediyesi'nden 20 milyon TL'ye satılık 13 gayrimenkul!

Kuşadası Belediye Başkanlığı, Aydın ili, Kuşadası ilçesinde yer alan 13 gayrimenkulü 19 milyon 999 bin TL'ye satıyor...

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki fahiş artış Z kuşağını da vurdu: Ev alamıyorlar, kiraya çıkamıyorlar!

Fahiş oranlarda artan kiralık ve satılık konut fiyatlarının yanı sıra, yüksek faiz oranları ve enflasyon genç yetişkinlerin aile evinden ayrılmasını engelliyor. Z kuşağı ev alamıyor, kiraya da çıkamıyor. 

KİPTAŞ'tan İstanbul'a çılgın konut projesi duyurusu: Kiralık ve satılık ev sorununu kökten çözecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki, vatandaşların konut ihtiyacını karşılamaya yönelik projeler gerçekleştiren KİPTAŞ, şehirdeki kiralık ve satılık konut sorununu kökten çözecek bir projeyi açıkladı. İşte 'İstanbul için en çılgın proje'nin detayları...

Kuşadası Belediyesi balıkçıların kira ödemelerini erteleyecek!

Aydın Kuşadası Belediyesi, balıkçı esnafın kira borçlarını erteleme gecikme faizlerini silme kararı aldı. 

2020'de en çok satılık ve kiralık daire aranan 5 il ve ilçe belli oldu!

Gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingatcom tarafından hazırlanan rapora göre, satılık konutta Kuşadası, Bodrum ve Beylikdüzü; kiralık konutta ise Beylikdüzü, Esenyurt ve Çankaya yılın en çok emlak aranan bölgeleri oldu.

Kuşadası Belediyesi'ne haciz şoku!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, faizleriyle birlikte 750 bin lirayı bulan otogar ücretlerinin ödenmemesi üzerine Kuşadası Belediyesi hakkında icra takibi başlattı.

Turyap Şehr-i Bağcılar satılık!

Turyap, mülkiyeti Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından Bağcılar’da geliştirilen Şehr-i Bağcılar projesini satışa çıkardı. Peki, Turyap Şehr-i Bağcılar satılık daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Fantasia Hotel Deluxe Kuşadası icradan satılıyor!

Kuşadası İcra Dairesi tarafından Aydın'da bulunan Fantasia Hotel Deluxe satışa çıkarıldı. 11 Eylül'de ihalesi gerçekleştirelecek otelin satış bedeli 102 milyon 787 bin TL olarak belirlendi.

Kuşadası Belediyesi Aralık ayı toplantısı gerçekleşti!

Kuşadası Belediye Meclisi Aralık Ayı Olağan Toplantısı, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı başkanlığında Güzelçamlı Mahallesi Düğün Salonu’nda yapıldı. Toplantıda Kuşadası Belediyesi Kapalı Pazaryeri’nde Pazar günleri de pazar kurulmasına karar verildi.

Kuşadası Belediyesi'nden 2 yeni park!

Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapımı sürdürülen parklardan 2’si tamamlandı. Parklar, vatandaşlar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

Kuşadası Belediyesi 2015 faaliyet raporu kabul edildi!

Kuşadası Belediye Meclisi Nisan Ayı Olağan Toplantısı, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı başkanlığında Erkan Yücel Sahnesi’nde yapıldı. Toplantıda 2015 yılına ait Kuşadası Belediyesi faaliyet raporu oy çokluğuyla kabul edildi.

Kuşadası Belediyesi'nden 6 yeni park!

Kuşadası Belediyesi, ilçenin farklı mahallelerinde 6 yeni parkın yapımına başladı. Kuşadası'nda bir yandan park yapım çalışmaları yapılırken bir yandan da mevcut parkların fiziki koşullarının düzeltilmesi amacıyla yürütülen faaliyetler devam ediyor.

Yeni Adana İmar İlimtepe Sarıçam satılık daire!

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Yeni Adana İmar A.Ş. ortak imzasıyla yükselen proje yaklaşık 3 bin adet daireden oluşacak. Yeni Adana İmar İlimtepe Sarıçam satılık daire fiyatları 1+1'lerde 99 bin TL'den başlıyor.

Kuşadası Belediyesi Çevre Eğitim Etkinlikleri Ödülünü Aldı!

Kuşadası Belediyesi'ne "En İyi Çevre Eğitim Etkinlikleri Ödülü" Adana Yumurtalık Ayas Plajı'nda düzenlenen 2015 Yılı Mavi Bayrak Ödül Töreni ile verildi.

Kuşadası Belediyesi satılık gayrimenkul Haberi

Kuşadası Belediyesi satılık gayrimenkul

Kuşadası Belediye Başkanlığı, Kuşadası'nda yer alan 9 adet gayrimenkul için kiralama ihalesi gerçekleştirecek. Kira sürelerinin 3 yıl olarak belirlendiği gayrimenkuller Alacamescit, Camikebir, Dağ, Değirmandere, Kadınlar Denizi, Davutlar mahallelerinde yer alıyor. 

Kuşadası Belediye Başkanlığı tarafından kiraya verilecek olan gayrimenkullerin kira bedelleri aylık olarak 500 TL ile 140 bin TL arasında değişiyor. Söz konusu gayrimenkullerin alanları 22 metrekare ile150 metrekare arasında.

KUŞADASI BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN GAYRİMENKUL KİRALAMA İLANI

Kuşadası Belediye Başkanlığından;
İhale İli :Aydın
İlçesi: Kuşadası
Kurum  :Kuşadası Belediye Başkanlığı
İşin Adı / Konusu/Cinsi: Taşınmaz kiralama işi.
İhale onay Tarihi ve Sayısı  :07.02.2022& E.156 ve 08.02.2022&E.167
Encümen Karar Tarihi ve Sayısı :10.02.2022 Tarih,  230 ve 231 Sayılı Encümen Kararları
İhale Tarihi & Saati :03.03.2022  & 10:00’den itibaren
İhale Usulü :2886 Sayılı Kanunun 45. Maddesine göre...