25 / 04 / 2024

kütahya akkent okulları

kütahya akkent okulları

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Çevre ve İçişleri Komisyonu üyesi ve AK Parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı,Kütahya Merkez'e bağlı Akkent Mahallesi'ne yeni bir ilkokul binası daha yapılacağını bildirdi.

Kütahya'da yıkılması planlanan okullar meclis gündeminde!

Kütahya'da depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılan ya da yıkılması planlanan okullar meclis gündemine taşındı. CHP'li Kasap, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kütahya Merkez'e yeni ilkokul inşa edilecek!

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Çevre ve İçişleri Komisyonu üyesi ve AK Parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı,Kütahya Merkez'e bağlı Akkent Mahallesi'ne yeni bir ilkokul binası daha yapılacağını bildirdi.

Kütahya Belediyesi asfalt çalışmalarına devam ediyor!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Fen İşleri Müdürlüğü'nün Toki,Akkent Mahallesindeki asfalt çalışmalarını denetledi. Saraçoğlu vatandaşların daha rahat seyehat edebileceği bir Kütahya için çalışmaların tüm hızıyla devam edeceğini ifade etti.

Kütahya'nın yeni spor kompleksinin planı hazırlandı!

Kütahya Valisi Şerif Yılmaz; Akkent Mahallesindeki Yeni Spor Kompleksinin yapılacağı araziyi gezerek, yapılacak yatırımlar hakkında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadık Ölçen' den bilgiler aldı.

Kütahya Akkent Mahallesi'nde spor kompeksi inşa ediliyor!

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ile Vali Şerif Yılmaz, Akkent Mahallesi’ndeki Yeni Spor Kompleksi’nin yapılacağı araziyi gezerek, yapılacak yatırımlar hakkında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadık Ölçen’den bilgiler aldı.

Kütahya Akkent'e yeni spor kompleksi inşa edilecek!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ile Vali Şerif Yılmaz, Akkent Mahallesi’ndeki Yeni spor Kompleksi’nin yapılacağı araziyi gezerek, yapılacak yatırımlar hakkında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadık Ölçen’den bilgiler aldı.

Kütahya Akkent Kültür Merkezi hizmete açıldı!

Akkent Kültür Merkezi, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'in de katıldığı törenle hizmete sunuldu Törende konuşan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, tesisin 2 milyon 200 bin TL'ye mal olduğunu dile getirdi.

Kütahya'daki Toki konutlarına semt pazarı kuruldu!

Kütahya Belediyesi, Akkent Mahallesindeki Toplu Konut İdaresi (TOKİ) konutlarına semt pazarı kurdu. Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu,daha önce mahalle sakinlerine verdikleri pazar yeri sözünü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

TOKİ Denizli ve Kütahya'da ilköğretim okulları inşaatı ihalesi!

TOKİ Denizli ve Kütahya'da 16 derslikli ilköğretim okulu inşaatı ihalesini 13 Aralık 2012 tarihinde yapacak...

Kütahya Belediyesi'nden satılık işyeri, daire ve arsa!

Kütahya Belediyesi'ne ait 7 adet işyeri, 6 adet daire ve 1 adet arsa açık teklif usulü ile satılıyor...

TOKİ Kütahya Altıntaş'ta kura çekilişi 17 Kasım'da yapılıyor!

TOKİ Kütahya Altıntaş Konutları'nın kura çekilişi yarın saat 10.00'da Belediye Kültür Sarayı'nda yapılıyor...

TOKİ Kütahya'da 96 afet konutunun ihalesi bugün 14.30'da!

TOKİ Kütahya Simav ve Hisarcık'taki toplam 96 adet afet konutunun ihalesini bugün saat 14.30'da yapıyor...

TOKİ Kütahya'da 96 adet afet konutunun ihalesi 12 Kasım'da!

TOKİ Kütahya Simav'da 51 adet, Hisarcık'ta 45 adet bulunan afet konutlarının ihalesini 12 Kasım günü yapıyor...

kütahya akkent okulları Haberi

kütahya akkent okulları

Akkent'in yeni bir mahalle olduğunu ifade eden Nazlı, "AK Parti iktidarıyla hayata geçen toplu konut uygulamaları hem sosyal yönden vatandaşlarımızın kira öder gibi ev sahibi olmalarına imkan sağlamış , hem de çevre düzenlemeleri bina yalıtımları, camisi, okulu, sağlık ocağı, ticaret merkezleri ve spor alanlarıyla şehirlerin çevresini değiştirmiştir. İlimizde Akkent Mahallesi bu anlamda kurulan bir mahalledir. Mahallemizin tüm ihtiyaçları TOKİ tarafından bir planlama yapılarak karşılanmış ve modern şehir anlayışının en güzel uygulamalarından biri olarak hayata geçmiştir.Her geçen gün yapılan konutlarla büyüyen mahallemize 2016 yılı içerisinde 972 konut yapımına başlanmıştır. Mahalle muhtarlarımız sakinleri yaptığımız ziyaretlerde yeni bir ilkokul ihtiyacını bizlere iletmişlerdi. Bizlerde Kütahya milletvekilleri olarak TOKİ Başkanımız Ergün Turan'ı ziyaret ederek konuyu dile getirdik. Başbakanımız bizlerin talebini değerlendirmeye alarak ilgili birimlere...