16 / 04 / 2024

Kütahya Emet projeleri

Kütahya Emet projeleri

Kütahya Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, bölgedeki yatırım ve projeleri anlattı. Koca, yapılacak olan kamu ve özel sektöre ait her türlü yatırımın önünü açmaya çabaladıklarını söyledi.

Kütahya Emet'te yatırımların önü açılıyor!

Kütahya Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı. Koca, ''İlçede her türlü yatırımların önünü açıyoruz'' diye konuştu.

Kütahya ve Gaziantep'te 17 adet arsa satılıyor! Belediyeler ihale tarihini açıkladı! 

Kütahya Emet'te yer alan 9 adet arsa ile Gaziantep Oğuzeli'ndeki 8 adet arsa satılıyor. Peki satış ihaleleri ne zaman? Arsaların fiyatları ne kadar? 

Kütahya'da 9 adet arsa ve arazi 8 taksit fırsatıyla satılıyor! Hem KDV, hem emlak vergisi ödemesi yok!

Kütahya Emet'te yer alan 9 adet arsa ve arazi 8 taksit fırsatıyla satılıyor. Peki KDV'den ve 5 sene süreyle emlak vergisinden muaf olan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Büyüklükleri kaç metrekare? 

Kütahya Emet TOKİ'de 3+1 evler 3 bin 187 TL taksitle!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kütahya Emet projelerinin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Kütahya Emet projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Emet TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Kütahya Emet 2022 ucuz konut projesi...

Kütahya'da 38 bin TL'ye imarlı arsa satılıyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kütahya ili, Emet ilçesi Kapaklıca Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği arsa satış ihalesi 28 Temmuz 2022 tarihinde saat 09:55'te yapılacak.

Kütahya'da 14.4 milyon TL'ye 20 yıllığına kiralık termal tesis!

Mülkiyeti Emet Belediyesine ait, Kütahya ili, Emet ilçesi, Hamam Mahallesi, Firuze Sokak'ta yer alan termal tesis 20 yıllığına 14 milyon 400 bin TL'ye kiraya verilecek.

Kütahya'da 20 yıllığına kiralık otel!

Kütahya İli Emet Belediye Başkanlığı, Kütahya'da yer alan otel için kiralama ihalesi düzenliyor.

Kütahya Emet için acele kamulaştırma kararı!

Kütahya ili Emet İlçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kütahya Emet için acele kamulaştırma kararı!

Kütahya ili Emet ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.  

TOKİ Kütahya Emet kuraları çekildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Emet'te hayata geçirdiği konutların kura çekilişi yapıldı.

Kütahya Emet KYK Yurdu'nun yüzde 90'ı tamamlandı!

Kütahya'nın Emet ilçesinde inşaatı süren 25 milyon lira maliyetli 400 kişilik Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Yurdu çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Kütahya'ya 3.5 milyonluk eğitim yatırımı!

Kütahya'nın Emet ilçesinde, Gazi Kemal İlkokulu inşaatının tamamlandığı açıklandı. 3 milyon 500 bin TL'ye mal olan 16 derslikli okul bir buçuk ay içerisinde hizmete girecek.

Kütahya ulaşım çalışmalarına ilişkin 3 soru mecliste!

CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, Emet, Tavşanlı, Domaniç ve Kütahya yol çalışmalarının ne zaman bitirileceği hakkında soru önergesi hazırladı..

Kütahya Emet'te yıkım çalışmaları başladı!

Kütahya’nın Emet ilçesinde, Osmanlı döneminde kurulan ve daha sonra önce istimlak edilen Çalcağıl köyünde yıkım çalışmaları başlatıldı.

Kütahya Emet projeleri Haberi

Kütahya Emet projeleri

Kütahya Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca ilçeye yapılacak olan kamu ve özel sektöre ait her türlü yatırımın önünü açmaya gayret gösterdiklerini ifade etti.

Emet'e yapılacak yatırımlar için her türlü desteği sağlamaya çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Mustafa Koca; "Yerel yönetim olarak hükümetimizin vasıtası ile ilçemize yapılacak her türlü kamu yatırımı için gerekli alt yapı çalışmalarını yapıyoruz. Yeni hastane, sağlık merkezi, arsa tahsisleri, KYK yurdu imar tadilatları, gençlik merkezi imar düzenleme ve ot bedelleri gibi belediyemize düşen 

görevleri yerine getirerek kamu yatırımlarının önünü açıyoruz. Bunun dışında 2 yıllık süreçte 120 bin metre kare alanda hisarlık şelale ve sosyal tesislerimiz halkın hizmetine sunuldu. Şu anda da ihale ile özel bir işletmeciye devredildi. Tesislerimiz 12 ay boyunca açık restoranı, çay bahçeleri ve her şey dahil...