29 / 03 / 2024

Kütahya osb yatırımı

Kütahya osb yatırımı

Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde bulunan Zafer OSB’de birçok firmaya yer tahsis edildi. Toplam 348 milyon liraya ulaşan yatırım bedeliyle kurulması planlanan fabrikalarda 3 bin 335 yeni istihdam sağlayacak. 

Merkez Bankası araştırmasından çıkan acı gerçek: Şirketler düşük faizli krediyi yatırıma değil, dövize yatırdı!

Merkez Bankası’nın araştırmasına göre, seçim ekonomisi uygulandığı dönemde şirketlere bol keseden dağıtılan düşük faizli krediler, yatırım ve istihdama yansımıyor. Şirketler aldıkları kredileri dövize yatırmayı tercih ediyor.

Evim Danışmanlık Gayrimenkul Pazarlama Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evim Danışmanlık Gayrimenkul Pazarlama Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayhan Gassemie Parvin tarafından kuruldu.

Novada, 2 milyar liralık yeni AVM yatırımı için düğmeye bastı!

BY Tekinalp Novada Şirketler Grubu yatırımlara hızla devam ediyor. AVM, otel ve inşaat sektöründe emin ve hızla adımlarla ilerleyen şirketin yönetim kurulu başkanı Nuri Tekinalp toplam yaklaşık 2 milyarlık TL'lik yatırım yapacağını açıkladı.

Altından 3 kat fazla kazandırdı! Kısa vadeli yatırım aracı oldu!

Son zamanlarda arsa fiyatları yatırımcısının yüzünü güldürüyor. Yatırım araçları içerisinde bir senede yüzde 200’ün üzerinde kazançla öne çıkan arsalar, özellikle İstanbul'da yıllık bazda yatırımcısına gram altından 3 kat fazla kazanç sağladı.

Borsayla ilgilenenler dikkat! 20 milyar dolarlık yatırımın yol haritası netleşti

SASA Polyester'in 20 milyar dolarlık Adana Yumurtalık Petrokimya Tesisleri yatırım projesinde yol haritası netleşti. İşte tüm detaylar...

Beca Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beca Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Nurbetül Kılbaş tarafından kuruldu.

Lioners Danışmanlık Ve Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lioners Danışmanlık Ve Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Ersin Pelvanoğlu ve Esin Balcı ortaklığında kuruldu.

Köçken Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Köçken Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Canay Köçken ve Gökay Köçken ortaklığında kuruldu.

Konut yatırımı yapmak için doğru zaman mı?

Dünya Gazetesi köşe yazarı H. Bader Arslan bugünkü köşesinde konut yatırımını kaleme aldı. İşte H. Bader Arslan'ın 'Konut yeniden yatırım aracı oluyor' başlıklı yazısı...

Gayrimenkul iyi bir yatırım mı?

Habertürk Gazetesi köşe yazarı Abdurrahman Yıldırım bugünkü köşesinde gayrimenkul yatırımını kaleme aldı. İşte Abdurrahman Yıldırım'ın o yazısı...

Gayrimenkul yatırımı yapmak için doğru zaman mı?

Yeniçağ Gazetesi köşe yazarı Esfender Korkmaz, bugünkü köşesinde gayrimenkul yatırımını kaleme aldı. İşte Esfender Korkmaz'ın 'Gayrimenkule yatırım yapılır mı?' başlıklı yazısı...

TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi 495 yeni konut ihalesi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 495 yeni konut inşa edecek.

Yalıköy Turizm Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Yalıköy Turizm Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Şeherli tarafından kuruldu.

Kütahya osb yatırımı Haberi

Kütahya osb yatırımı

Altyapı projelerine hız verilen Kütahya Altıntaş Zafer OSB’de 4 bin 600 kişi için istihdam sunacak Güneş Plastik ile Yuteks Tekstil sonrasında 8 firma için yer tahsis edildi. Dünya'da yer alan habere göre; 348 milyon liraya ulaşan yatırım bedeliyle kurulması planlanan 8 fabrikada 3 bin 335 kişinin istihdam sağlaması planlanıyor. Yatırımcıların gözde sanayi alanları arasında bulunan Altıntaş Zafer OSB’de 8 firmanın yer tahsisi onaylandı. Tahsis sözleşmeleri Kütahya Valiliği tarafından gerçekleşen bir törenle imza atıldı. 

Kütahya Valisi Ali Çelik’in katılımıyla düzenlenen törende milletvekilleri, iş adamları ve yatırımcılar da hazır bulundu. Zafer OSB’de gerçekleşen çalışmalarla ilgili konuşan Kütahya Valisi Ali Çelik, doğalgaz ve elektrik hatlarının birda tamamlanıp faaliyette bulunacağını açıkladı.  

Vali Çelik, “Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank başta olmak...