19 / 03 / 2024

Kütahya Altıntaş Zafer OSB'de 8 firmaya yer tahsisi!

Kütahya Altıntaş Zafer OSB'de 8 firmaya yer tahsisi!

Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde bulunan Zafer OSB’de birçok firmaya yer tahsis edildi. Toplam 348 milyon liraya ulaşan yatırım bedeliyle kurulması planlanan fabrikalarda 3 bin 335 yeni istihdam sağlayacak. 



Altyapı projelerine hız verilen Kütahya Altıntaş Zafer OSB’de 4 bin 600 kişi için istihdam sunacak Güneş Plastik ile Yuteks Tekstil sonrasında 8 firma için yer tahsis edildi. Dünya'da yer alan habere göre; 348 milyon liraya ulaşan yatırım bedeliyle kurulması planlanan 8 fabrikada 3 bin 335 kişinin istihdam sağlaması planlanıyor. Yatırımcıların gözde sanayi alanları arasında bulunan Altıntaş Zafer OSB’de 8 firmanın yer tahsisi onaylandı. Tahsis sözleşmeleri Kütahya Valiliği tarafından gerçekleşen bir törenle imza atıldı. 

Kütahya Altıntaş Zafer OSB de 8 firmaya yer tahsisi!

Kütahya Valisi Ali Çelik’in katılımıyla düzenlenen törende milletvekilleri, iş adamları ve yatırımcılar da hazır bulundu. Zafer OSB’de gerçekleşen çalışmalarla ilgili konuşan Kütahya Valisi Ali Çelik, doğalgaz ve elektrik hatlarının birda tamamlanıp faaliyette bulunacağını açıkladı.  

Kütahya Altıntaş Zafer OSB de 8 firmaya yer tahsisi!

Vali Çelik, “Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank başta olmak üzere milletvekillerimize, OSB yönetimine, yatırımcılarımıza ve emeği geçen herkese şehrim adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.


Geri Dön