09 / 12 / 2025
fuzul

Kütahya Tapu Ve Kadastro İl Müdürlüğü yeni bina

Kütahya Tapu Ve Kadastro İl Müdürlüğü yeni bina

Kütahya’da, Tapu ve Kadastro İl Müdürlüğü’ne yeni bir hizmet binasına yapılacağı bildirildi. AK Parti Kütahya Milletvekili Mustafa Şükrü Nazlı, "Kütahya’mızdaki kamu kurumlarını yeni hizmet binalarıyla buluşturmaya devam ediyoruz." dedi

Milli Emlak’tan Kütahya ve Niğde’de 3 bin TL’den başlayan bedellerle kiralık arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kütahya ve Niğde’de yer alan arazileri 3 bin TL’den başlayan bedellerle kiraya verecek. Kiralama ihaleleri Ekim ve Kasım’da yapılacak.

Belediyelerden Kütahya ve Batman’da satılık 3 arsa!

Kütahya ve Batman’da yer alan arsalar satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihalelerinin 7 Ekim ve 13 Ekim’de yapılacağı açıklandı.

Belediyelerden Kütahya ve Sinop’ta satılık arsa ve araziler! 

Kütahya ve Sinop’ta yer alan 3 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihalelerinin 7 Ekim ve 13 Ekim tarihlerinde yapılacağı belirtildi.

Milli Emlak’tan Muğla ve Kütahya’da KDV’den muaf arsalar!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Muğla ve Kütahya’da yer alan arsaları KDV’den muaf olarak satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri Ağustos ve Eylül ayında yapılcak.

Milli Emlak Zonguldak ve Kütahya’da KDV’den muaf arazi satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Zonguldak ve Kütahya’da yer alan arazileri KDV’den muaf olarak satışa çıkardı. Arazilerin satış ihaleleri 16 Temmuz ve 18 Temmuz’da yapılacak.

Milli Emlak’tan Konya ve Kütahya’da KDV’den muaf arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya ve Kütahya’da yer alan arazileri KDV’den muaf olarak satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihaleleri Temmuz ayında yapılacak.

Milli Emlak’tan Mersin ve Kütahya’da 850 TL’den başlayan bedellerle kiralık araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Mersin ve Kütahya’da yer alan arazileri 850 TL’den başlayan bedellerle kiraya verecek.

Belediyelerden Gaziantep ve Kütahya’da satılık arsalar!

Belediyeler Gaziantep ve Kütahya’da yer alan arsaları satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 3 Haziran ve 4 Haziran’da gerçekleştirilecek.

Milli Emlak’tan Manisa ve Kütahya’da KDV’den muaf araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Manisa ve Kütahya’da yer alan arazileri KDV’den muaf şekilde satışa çıkarıldı. Arazilerin satış ihaleleri 7 Nisan ve 8 Nisan’da yapılacak.

Milli Emlak’tan Ankara ve Kütahya’da kiralık arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Kütahya’da yer alan araziler için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihaleleri Nisan ve Mayıs aylarında yapılacak. 

Belediyelerden Gaziantep ve Kütahya’da konut ve turizm imarlı satılık altı arsa! 24 ay vade imkanıyla!

Gaziantep Kütahya’da yer alan altı adet arsa satışa çıkarıldı. Konut ve turizm imarlı arsaların satış ihaleleri 21 Ocak ve 22 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak’tan İzmir ve Kütahya’da satılık arsalar! 205 bin TL’ye konut imarlı arsa fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü İzmir ve Kütahya’da yer alan arsalar için satış ihalesi düzenliyor. İki şehirdeki arsaların satış ihaleleri 11 Kasım ve 12 Kasım tarihlerinde yapılacak.

Milli Emlak, Yalova ve Kütahya'da yüzde 20 indirimle arsa ve arazi satıyor! KDV'den ve emlak vergisinden muaf!

Milli Emlak, Yalova ve Kütahya'da yer alan 11 adet arsa ve araziyi yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki iki şehirdeki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Kütahya Tapu Ve Kadastro İl Müdürlüğü yeni bina Haberi

Kütahya Tapu Ve Kadastro İl Müdürlüğü yeni bina


Kütahya’da, Tapu ve Kadastro İl Müdürlüğü’ne yeni bir hizmet binasına yapılacağı bildirildi.

Hizmet binasının 30 Ağustos Mahallesi Kent Ormanı yakınına inşa edileceğini belirten AK Parti Kütahya Milletvekili Mustafa Şükrü Nazlı, "Kütahya’mızdaki kamu kurumlarını yeni hizmet binalarıyla buluşturmaya devam ediyoruz. Son olarak Tapu Kadastro İl Müdürlüğü yeni hizmet binasının projeleri ve ihale evrakları Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğümüz tarafından tamamlanmıştır. Tapu ve Kadastro İl Müdürlüğü yeni hizmet binası 2 bin 950 metrekare alan üzerine bodrum üstü 4 kat, toplamda 5100 metrekare kullanım alanına sahip olacaktır. 30 Ağustos Mahallesi’nde Kent Ormanı’nın yanında inşa edilmesi planlanan bina yaklaşık 4 Milyon TL’ye mal olacaktır. Proje işleri tamamlanan bina için ihale süreci başlamıştır. Yaklaşık 2 ay sonra inşaat ihalesi yapılarak inşasına başlanacaktır.Yapılacak yeni modern hizmet...