25 / 04 / 2024

Kütahyaya 100 milyon liralık güneş enerjisi yatırımı

Kütahyaya 100 milyon liralık güneş enerjisi yatırımı

Türkiye'de şehirler hızla güneş enerjisiyle tanışıyor. Son durak Kütahya oldu. 100 milyona mal olacak dev santral aynı zamanda enerji araştırmalarına üs olacak. İşte projenin ayrıntıları...

'Cem Yılmaz Levent'teki villasını 100 milyon liraya satıyor' iddiasına cevap: Artık şakadan çıktı...

Komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz, Levent’teki villasını 100 milyon liraya satışa çıkardığına dair haberler gelirken, Cem Yılmaz ''artık şakadan çıktı, maksatlı bir şeye dönüştü'' diyerek çıkan haberlere tepki gösterdi.

Jeff Bezos'un ardından Mark Zuckerberg de 100 milyon dolarlık sığınak inşa ediyor!

Meta'nın kurucusu Mark Zuckerberg, Hawaii'de bir adada 100 milyon dolarlık sığınak yaptırıyor. Söz konusu bu sığınakta 30 yatak odası ve banyo bulunacağı bildirilirken, sığınağın 5 bin metrekare olacağı kaydedildi.

Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor! 1 gram gümüş bugün kaç liradan satılıyor? 

Küresel ekonomide stagflasyon tehdidi gittikçe açığa çıkması ons altın ve ons gümüş fiyatlarının daha iyi performans göstereceğine işaret ediyor. Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor. Peki bugün gümüşün ons fiyatı ne kadar? 1 gram gümüşün fiyatı kaç lira?

Amerikan hükümetinden Şekerbank'a deprem bölgesi için 100 milyon dolarlık kredi!

Şekerbank ile ABD hükümetinin finansal kuruluşu olan US International Development Finance Corporation (Amerikan Uluslararası Kalkınma Finans Kuruluşu-DFC), şubatta meydana gelen büyük deprem felaketinden etkilenen bölgenin kalkınmasına yönelik 100 milyon dolarlık bir kredi anlaşması imzaladı.

Türk firmasından Mısır’a tam 100 milyon dolarlık yatırım

Türkiye'deki büyük firmaların çeşitli ülkelere yönelik yatırımları devam ediyor. Türkiye'de faaliyet gösteren Arçelik firmasından da Mısır'a tam 100 milyon dolar değerinde yatırım gerçekleştirildi.

Bereket Varlık Kiralama 100 milyon TL kira sertifikası sattı!

Bereket Varlık Kiralama'nın yurt içinde 70 gün vadeli 100 milyon TL tutarındaki kira sertifikalarının satış işlemleri tamamlandı. 

Bereket Varlık Kiralama'dan 100 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı için SPK'ya başvuru!

Bereket Varlık Kiralama, 180 gün vadeli, planlanan tutar 100 milyon TL olmak üzere, kira sertifikası ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu'na tertip ihraç belgesi onayı başvurusu yaptı.

Halk Varlık Kiralama 100 milyon TL'lik kira sertifikası ödedi!

Halk Varlık Kiralama'nın ihraç ettiği 100 milyon TL, 112 gün vadeli, kira sertifikalarının getiri ödemesi ve itfası tamamlandı...

Halk Varlık Kiralama 100 milyon TL kira sertifikası sattı!

Halk Varlık Kiralama'nın yurt içinde nitelikli yatırımcıya yönelik 132 gün vadeli 100 milyon TL tutarındaki kira sertifikalarının satış işlemleri tamamlandı. 

Bereket Varlık Kiralama'nın 100 milyon TL'lik kira sertifikası ihracına onay!

Bereket Varlık Kiralama'nın 180 gün vadeli, planlanan tutar 100 milyon TL olmak üzere, yatırımcılardan gelebilecek yatırım taleplere göre 150 milyon TL'ye kadar artırılabilecek kira sertifikası ihracı onaylandı. 

Recai Çakır, Mısır'da 100 milyon dolarlık otel kuracak!

Turizmci Recai Çakır, detoks otel konseptini yurt dışına taşımaya hazırlanıyor. Mısır'da 100 milyon dolarlık otel kuracak Çakır, yurt dışında birçok proje hayata geçirmek için çalışmalara başladı.  

Emlak Katılım Varlık Kiralama'dan 100 milyon TL'lik kira sertifikası itfası!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın ihraç ettiği TRDEVKS42127 ISIN kodlu, 45 gün vadeli, 100 milyon TL tutarında, kira sertifikasının itfası tamam...

Bereket Varlık Kiralama 100 milyon TL kira sertifikası ödedi!

Bereket Varlık Kiralama'nın ihraç ettiği 100 milyon TL nominal tutarlı, 71 gün vadeli, TRDBRKT42152 ISIN kodlu kira sertifikalarının ana para ve getiri ödemesi tamam...

Kütahyaya 100 milyon liralık güneş enerjisi yatırımı Haberi

Kütahyaya 100 milyon liralık güneş enerjisi yatırımı

Kütahya'nın ilk güneş santrali mucit ve çevik KOBİ'lerin girişimiyle hayata geçiyor. Yaklaşık 50 yıldır Kütahya'da ticaret yapan Erden Grup, bölgenin enerji politikasına çok önemli katkı sağlayacak olan güneş enerjisi yatırımı için 100 milyon lira ayırdı. Şirketin kuracağı santralin 100 MW kapasitesinde olması hedefliyor. Yatırım klasik güneş enerjili santrallerden de Ar-Ge yatırımlarıyla ayrışmayı planlıyor. Termal kaynakları ile tanınan Kütahya'da rüzgar, güneş ve termal enerjini harmanlanacağı entegre yatırımlar planlıyor. Bugüne kadar ağrılıklı olarak otomotiv sektöründe faaliyet gösteren Erden Grup'un Yönetim Kurulu Başkanlığını Ahmet Yalçın Erden yapıyor. Bir aile şirketi olan Erden Grup'ta yönetim kurulu üyeleri ise Derya Erden Çerkeş ve Necdet Erden bayrağı taşıyan iki isim. 


BAKAN HEDEFİ ÜÇ KAT ARTIRDI


Erden Grup olarak her yıl bir yatırım yapma kararı aldıklarını söyleyen Necdet...