26 / 04 / 2024

kuveyt gayrimenkul fuarının teması nedir

kuveyt gayrimenkul fuarının teması nedir

Kuveyt' te her yıl iki kez Expocity şirketi tarafından gerçekleştirilen Kuveyt Gayrimenkul Fuarı, 16-17-18 Aralık arasında ilk defa "Onur Ülke Türkiye" teması ile hayata geçecek....

14. Gayrimenkul Fuarı 28-29 Mayıs'ta!

13 yıldır gerçekleştirilen Gayrimenkul Fuarı'nın 2022 tarihi belli oldu. 14. Gayrimenkul Fuarı 28-29 Mayıs tarihlerinde İstanbul Bosphorus Hilton'da gerçekleştirilecek.

Bursa Yapı Fuarı'nı 26 bin 814 kişi ziyaret etti!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Gayrimenkul Fuarı kapılarını kapattı. Her iki fuara da dört gün boyunca toplam 26 bin 814 ziyaretçi geldi.

Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Gayrimenkul Fuarı yarın başlıyor!

Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Gayrimenkul Fuarı kapılarını açıyor. 100'e yakın firmanın katılacağı fuar 18-21 Nisan tarihlerinde ziyaretçilerini ağırlayacak.

Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi'ne ziyaretçi akını!

13'üncü düzenlenen Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi'ni iki günde 7 bin kişi ziyaret etti. 65 firmanın 400'den fazla proje ile katıldığı fuarda 250 milyon dolarlık satış planlanıyor.

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı MIPIM kapılarını açtı!

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı olarak bilinen MIPIM, Fransa'nın Cannes kentinde "Geleceği Etkilemek" temasıyla başladı. MIPIM Fuarı, 15 Mart Cuma gününe kadar açık olacak.

13. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi öncesi basın toplantısı 6 Mart'ta!

Türk gayrimenkul sektörü ile Körfez bölgesinden yatırımcıları ve bireysel alıcıları buluşturacak olan 13'üncü Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi öncesinde basın toplantısı düzenleniyor. 

Bursa gayrimenkul fuarını 46 bin kişi ziyaret etti!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve TÜYAP Bursa Fuarcılık AŞ işbirliği ile gerçekleştirilen Bursa İnşaat ve Dekorasyon Fuarı ile Bursa Rising City Gayrimenkul Fuarı'nı 5 günde 46 bin kişi ziyaret etti. 

Adana 3. Gayrimenkul Fuarı bugün açılıyor!

Adana’da 3. kez düzenlenen Gayrimenkul Fuarı kapılarını bugün açacak. Adana Gayrimenkul Fuarı, 3 gün sürecek.

Babacan Holding, 11. İstanbul Gayrimenkul Fuarı’na sponsor oldu!

Babacan Holding, 11. İstanbul Gayrimenkul Fuarı’nın ana sponsoru oldu. 20-21 Mayıs’ta Hilton Convention Exhibition Center’da gerçekleşecek olan fuara 52 firma ve 250 proje katılacak.

Konya Gayrimenkul Fuarı bugün başlıyor!

Tüyap Konya Fuarcılık A.Ş tarafından gerçekleşecek Konya Gayrimenkul Fuarı bugün başlıyor. 60 inşaat şirketinin katılacağı fuar, ayın 14'üne kadar devam edecek.

Hatay Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı bugün başladı!

Bu yıl ilk kez gerçekleşecek Hatay Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı bugün başladı. Ayın 7'sine kadar devam edecek fuar 25 bin metrekarelik alanda gerçekleşiyor.

3. İDEV ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı kapılarını açtı!

3. İDEV ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı kapılarını açtı. TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Alagöz: "Biz fuarların Kocaeli ticaretine, bölge ekonomisine katkılar sağlayacağı beklentileri içerisindeyiz" dedi.

İTO, Türk gayrimenkulünün önemli temsilcilerini bir araya geldi!

İTO'nun ev sahipliğinde, Türk gayrimenkulünün önemli isimleri bir araya gelerek MIPIM 2017 Gayrimenkul Fuarını değerlendirdi.

kuveyt gayrimenkul fuarının teması nedir Haberi

kuveyt gayrimenkul fuarının teması nedir


Kuveyt'te her yıl iki kez Expocity şirketi tarafından gerçekleştirilen Kuveyt Gayrimenkul Fuarı, 16-17-18 Aralık arasında ilk defa "Onur Ülke Türkiye" teması ile hayata geçecek, 11.'si düzenlenen fuarda, gayrimenkul işbirlikleri gerçekleştiren INREMA ve Dubai merkezli AYN Group aracılığıyla Türkiye'den de 18 şirket katılacak. Kuveyt Türk Büyükelçiliği'nin himayesinde düzenlenecek fuarda, yabancıya mülk satışını sağlayan 'Mütekabiliyet Yasası' ön plana çıkacak. Proje işbirlikçileri ve Türk şirketleri, yasanın sağladığı avantajlan yabancı yatırımcılara anlatacak. 


YATIRIMCILARI ÇEKECEK 


Türkiye'ye yatınmcı çekmek üzere organizasyonlar düzenleyen INREMA'nın Genel Koordinatörü Gökhan İlgar, Kuveyt'te doğrudan bir fuar gerçekleştirmektense, ülkenin en başanlı ve köklü gayrimenkul fuarının paydaşı olmanın daha verimli sonuçlar doğuracağına inanarak, gerekli fizibilite çalışmalannı gerçekleştirdiklerini dile getirdi. Sektör temsilcileri açıklamalannda Türkiye'nin önemli bir yükseliş trendinde olduğuna dikkat çektiler. 


Yeni...