25 / 04 / 2024

Kuveyt Gayrimenkul Fuarı Onur Ülke Türkiye teması ile hayata geçecek!

Kuveyt Gayrimenkul Fuarı Onur Ülke Türkiye teması ile hayata geçecek!

Kuveyt' te her yıl iki kez Expocity şirketi tarafından gerçekleştirilen Kuveyt Gayrimenkul Fuarı, 16-17-18 Aralık arasında ilk defa "Onur Ülke Türkiye" teması ile hayata geçecek....




Kuveyt'te her yıl iki kez Expocity şirketi tarafından gerçekleştirilen Kuveyt Gayrimenkul Fuarı, 16-17-18 Aralık arasında ilk defa "Onur Ülke Türkiye" teması ile hayata geçecek, 11.'si düzenlenen fuarda, gayrimenkul işbirlikleri gerçekleştiren INREMA ve Dubai merkezli AYN Group aracılığıyla Türkiye'den de 18 şirket katılacak. Kuveyt Türk Büyükelçiliği'nin himayesinde düzenlenecek fuarda, yabancıya mülk satışını sağlayan 'Mütekabiliyet Yasası' ön plana çıkacak. Proje işbirlikçileri ve Türk şirketleri, yasanın sağladığı avantajlan yabancı yatırımcılara anlatacak. 


YATIRIMCILARI ÇEKECEK 


Türkiye'ye yatınmcı çekmek üzere organizasyonlar düzenleyen INREMA'nın Genel Koordinatörü Gökhan İlgar, Kuveyt'te doğrudan bir fuar gerçekleştirmektense, ülkenin en başanlı ve köklü gayrimenkul fuarının paydaşı olmanın daha verimli sonuçlar doğuracağına inanarak, gerekli fizibilite çalışmalannı gerçekleştirdiklerini dile getirdi. Sektör temsilcileri açıklamalannda Türkiye'nin önemli bir yükseliş trendinde olduğuna dikkat çektiler. 


Yeni Şafak


Geri Dön