26 / 04 / 2024

onur ülke türkiye kuveyt fuarı

onur ülke türkiye kuveyt fuarı

Kuveyt' te her yıl iki kez Expocity şirketi tarafından gerçekleştirilen Kuveyt Gayrimenkul Fuarı, 16-17-18 Aralık arasında ilk defa "Onur Ülke Türkiye" teması ile hayata geçecek....

Konut piyasasında tehlike çanları çalıyor! 56 ülke arasında konut fiyatlarında en çok artış Türkiye'de oldu!

İnşaat Mühendisi Turgut Hamzaçebi, ülke genelinde inşaat sektörünün önemine değinerek 56 ülke içinde konut fiyatlarının en çok arttığı ülkenin Türkiye olduğunu açıkladı. 

‘Türkiye’yi ihracatta 10 ülke arasına çıkarmaya çalışıyoruz’

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe, tüm çalışmalarını Türkiye'yi ihracatta ilk 10 ülke arasına çıkarma vizyonuyla yaptıklarını söyledi. Gültepe, "2026 bu hedef çerçevesinde ilk ciddi sınavımız olacak” dedi.

Türkiye, turizmde ucuz ülke imajını kırdı: Turist başına ortalama harcama 1200 dolara çıktı!

Türkiye'nin turist başına ortalama harcamasının son 5 yılda 800'den 1200 dolara çıktığı kaydedildi. Böylece, Türkiye, turizmde "ucuz ülke" imajını büyük ölçüde kırmış oldu.

Türkiye, telefona en çok para ödeyen ülke oldu!

Türkiye, şimdi de telefonun en pahalı olduğu ülke unvanını aldı. Yüzde 100’den fazla vergi ödeyen Türkiye’yi yüksek fiyatta 2 bin 876 dolar ile Brezilya takip ederken, 2 bin 404 dolar ile Hindistan izledi.

Dünya Bankası Türkiye Ülke Direktörü Lopez: ‘Ekonomide doğru adımlar atıldığına inanıyoruz’

Dünya Bankası Türkiye Ülke Direktörü Humberto Lopez, Türkiye’nin ekonomi politikasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Lopez, "Merkez Bankasının uyguladığı para politikasının sıkılaştırılması, Hazine ve Maliye Bakanlığının mali açığı azaltma tedbirlerinin konusunda doğru adımlar atıldığına inanıyoruz"

Türkiye, Avrupa’da konut ve kira fiyatlarının en çok arttığı ülke oldu! Fiyatlar nasıl düşer? 

Türkiye, Avrupa’da konut ve kira fiyatlarının en çok arttığı ülke oldu. Peki satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşer? 

Türkiye'nin altın çıkartma başarısı dünyayı salladı! Türkiye'ye talep yağıyor!

Türkiye'nin altın madenlerini çıkarma başarısı resmen dünyayı salladı. Bu anlamda birçok ülke Türkiye'nin kapısını çalmaya başladı.

Türkiye O ülkenin en çok ithalat yaptığı ülke olarak sürprize imza attı! Duyunca çok şaşıracaksınız!

Yeni yılla birlikte ülkelerin ithalat ve ihracatlarına ilişkin de veriler yayımlanmaya başladı. Türkiye şimdi şaşıracağını bir ülkenin en çok ithalat yaptığı ülke olarak sürprize imza attı. Duyunca çok şaşıracaksınız! İşte detaylar.

Yabancıların Türkiye'deki gayrimenkullere ilgisi katlandı! En çok hangi ülke vatandaşları mülk alıyor? 

Son 20 senede  yabancı ülke vatandaşlarının arsa ve konut alımları artarken adını bile duymadığımız ülkelerin vatandaşları da Türkiye'den mülk aldı. İşte ayrıntılar...

Dünyada düşen gıda fiyatları Türkiye'de yükselmeye devam ediyor

Dünyada gerileyen gıda fiyatları Türkiye'de yükselmeye devam ediyor. OECD ülkeleri içinde gıda fiyatlarının en çok arttığı ülke Türkiye olurken, dünya genelinde başlayan düşüş trendi ise maalesef Türkiye'de gerçekleşmiyor.

Merkez Bankası Başkanı konuştu: Tek ülke Türkiye

Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu, Avrupa başta olmak üzere birçok ülkenin resesyon riski ile karşı karşıya olduğunu dile getirirken, "Resesyon konusu konuşulmayan tek ülke Türkiye” diye konuştu. Başkan Kavcıoğlu, son beş yılın en düşük faiz oranlarının uygulandığını kaydetti.

Elektrik fiyatlarıyla ilgili şaşırtan haber! Türkiye başı çekti

Rusya-Ukrayna savaşı, enerji fiyatlarında tüm dünyada artışa neden oldu. Fiyatlarda geçtiğimiz bir yıl içinde 8-10 kat artış yaşandı. Fiyat artışını vatandaşına en az yansıtan ülke Türkiye oldu.

Türkiye en çok buğday ithal eden 3. ülke oldu! BM Gıda Görünümü Raporu'nda resmen açıklandı! İşte sebebi...

Birleşmiş Milletler'in (BM) Haziran'da yayımladığı iki ayrı gıda görünümü raporunda Türkiye en çok buğday ithal eden ülkeler arasında yer alıyor. Peki Türkiye neden en çok buğday ithal eden ülke oldu? İşte ayrıntılar... 

onur ülke türkiye kuveyt fuarı Haberi

onur ülke türkiye kuveyt fuarı


Kuveyt'te her yıl iki kez Expocity şirketi tarafından gerçekleştirilen Kuveyt Gayrimenkul Fuarı, 16-17-18 Aralık arasında ilk defa "Onur Ülke Türkiye" teması ile hayata geçecek, 11.'si düzenlenen fuarda, gayrimenkul işbirlikleri gerçekleştiren INREMA ve Dubai merkezli AYN Group aracılığıyla Türkiye'den de 18 şirket katılacak. Kuveyt Türk Büyükelçiliği'nin himayesinde düzenlenecek fuarda, yabancıya mülk satışını sağlayan 'Mütekabiliyet Yasası' ön plana çıkacak. Proje işbirlikçileri ve Türk şirketleri, yasanın sağladığı avantajlan yabancı yatırımcılara anlatacak. 


YATIRIMCILARI ÇEKECEK 


Türkiye'ye yatınmcı çekmek üzere organizasyonlar düzenleyen INREMA'nın Genel Koordinatörü Gökhan İlgar, Kuveyt'te doğrudan bir fuar gerçekleştirmektense, ülkenin en başanlı ve köklü gayrimenkul fuarının paydaşı olmanın daha verimli sonuçlar doğuracağına inanarak, gerekli fizibilite çalışmalannı gerçekleştirdiklerini dile getirdi. Sektör temsilcileri açıklamalannda Türkiye'nin önemli bir yükseliş trendinde olduğuna dikkat çektiler. 


Yeni...