29 / 03 / 2024

Türk inşaatçılar Kuveyt Gayrimenkul Fuarı'nda Araplarla buluşacak!

Türk inşaatçılar Kuveyt Gayrimenkul Fuarı'nda Araplarla buluşacak!

Kuveyt'in en kapsamlı gayrimenkul fuarı, 16-18 Aralık tarihleri arasında ilk kez "Onur Ülke Türkiye" temasıyla gerçekleşecek. 11 "incisi düzenlenen Kuveyt Gayrimenkul Fuarına, Türkiye'den çok sayıda firma katılacak.




Kuveyt'te her yıl iki kez Expocity firması tarafından gerçekleştirilen Kuveyt Gayrimenkul Fuarı, 16-17-18 Aralık tarihleri arasında ilk defa "Onur Ülke Türkiye" teması ile hayata geçecek, ll'incisi düzenlenen fuarda, gayrimenkul işbirlikleri gerçekleştiren INREMA ve Dubai merkezli AYN Group aracılığıyla Türkiye'den de 18 firma katılacak. 


Emlak Konut GYO, Viatrans, GAP İnşaat, Sarp Group, Teknik Yapı, Demir inşaat, Tuğra Gayrimenkul, Kamışoğlu Goup, Bodrum Ege Evleri, Cathay, Özkar Özülke, Üılas-Kristal Evleri, Haliç Panorama, Yalova Park, Helis Yapı, Proje Beyaz, AKS Yapı ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu'nun ve Körfez Ülkeleri'nden yatırımcıların katılacağı fuarda sıcak satış yapılacak. 



'PROJELERİ YAKINDAN TANITMAK İSTİYORUZ


 Çalık Gayrimenkul olarak mevcut ve devam eden projelerle birlikte toplam 4 milyar dolarlık portföy büyüklüğüne sahip olduklarını söyleyen Çalık Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Feyzullah Yetgin Çalık, "Sektörde bizi farklılaştıran öncelikli nokta portföyümüzdeki istisnasız tüm projelerin kazandıran projeler olması ve kaliteli yaşam alanları sunmasıdır. Bu noktada satışına devam ettiğimiz yabancı yatırımcılardan gördüğü ilgi ve özellikle Körfez ülkelerinden gelen talepleri düşünerek projelerimizi daha yakından tanıtabilmek adına Kuveyt Feyzullah Yetgin Çalık Gayrimenkul Fuarı'na katılma kararı aldık" dedi. Satışı devam eden projeleri arasında bir kentsel yenileme projesi olan Tarlabaşı 360'ında yer aldığını ifade eden Feyzullah Yetgin, "Avrupa'nın en prestijli gayrimenkul ödüllerinden biri olan "European Property Avvards 2013'te "Kentsel Yenileme" kategorisinde birincilik ödülü alan Tarlabaşı 360, İstanbul'un merkezi Beyoğlu'nda Taksim ve İstiklal Caddesi'nin yanı başında 150 bin metrekare inşaat alanında ofis, rezidans ve konutlardan oluşan bir projedir" diye konuştu. 



'MARKAMIZI ANLATACAĞIZ'


Bugüne kadar yurtdışından birçok yabancı yatırımcının Teknik Yapı'nın projelerini tercih ettiğini ifade eden Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı UmutDurbakayım, "Yurtdışı müşterilerimizin çoğu çevresinden edindiği bilgiler ışığında ve mütekabiliyet yasası çerçevesinde projelerimizden daire aldı. Kuveyt'deki fuarı da bu kapsamda Durakayım çok önemsiyoruz. Kuveytli yatırımcılara, Teknik Yapı markasını anlatmayı amaçlıyoruz" dedi. 




FUARIN GENİŞ STANDLARIN BİRİNDE


Bulvar İstanbul İş Ortaklığı Özülke Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Aydoğan, Kuveyt Gayrimenkul Zirvesi 2013'e, İstanbul'un en prestijli projelerinden Bulvar İstanbul ile katıldıklarını belirtti. Bulvar İstanbul'u, Emlak Konut B m Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı B ^ M güvencesinde inşa ettiklerini Um % fa m hatırlatan Bilal Aydoğan, projenin Arap yatırımcıların büyük ilgisini çekeceğini tahmin ettiklerini söyledi. Fuarın geniş stantlarından birisinde yer aldıklarını belirten Bilal Aydoğan, bir süre önce ertelenen Zirve'nin, bu sefer en güzel şekilde gerçekleştirileceğine inandıklarını sözlerine ekledi. 



SARP GROUP YATIRIMCIYLA BULUŞUYOR 


Ataşehir'de yer alan, uluslararası mimari ödüllü Sarphan Finans Park projesini, Emlak Konut GYO ve Emlak Planlama İnşaat (EPP) işbirliğiyle inşa eden Sarp Group'un Yönetim Kurulu Başkanı Alaaddin Akar ise, "Bir ilk olan Finans Merkezi'nin yarattığı cazibe sebebiyle, merkezin yükselen ilk projesi olan Sarphan Finans Park'a son dönemde yerli yatırımcının yanısıra; bugüne kadar özel bir iletişim çalışması yapılmayan yabancı yatırımcıların da ilgi gösterdiğini, giderek artan bu özel ilginin Sarp Group'u, kalan son ünitelerin tanıtımını uluslararası alanlarda yapmaya sevkederek, Türkiye'nin onur konuğu olduğu 11. Uluslararası Kuveyt Gayrimenkul Fuarı'na katılım ve farklı ülkelerde iletişim çalışmaları gerçekleştirme kararı aldıklarını bildirdi. 



FUARA ÖZEL KAMPANYALAR


Demir İnşaat da, fuarda Demir Romance ve Ayışığı Vadi projeleriyle boy gösterecek. 

Fuarla ilgili tüm hazırlıkları tamamladıklarını kaydeden Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, "Gayrimenkul sektörünün bir üyesi olarak Türkiye'nin onur ülkesi statüsünde fuara katılmasıyla gurur duyuyorum. Fuara, onur ülkesine yakışır Demir Romance ve Ayışığı Vadi projelerimizle katılıyoruz" dedi. Kuveyt Fuarı'na katılan firmaların nerdeyse yarısının Türk firması olduğunu kaydeden Demir, "Fuara katılan 45 firmanın, 18'i Türk firması" diye konuştu. 


Posta


Geri Dön