25 / 04 / 2024

Kuyumcukent GYO çalışma saatleri

Kuyumcukent GYO çalışma saatleri

Kuyumcukent GYO'nun COVID-19 virüs salgını nedeniyle 3 ay süreyle dönüşümlü ve/veya part-time çalışılarak "Kısa Çalışma" modeline geçilmesine karar verildi.

Atakule GYO'nun kısa çalışma uygulaması 28 Şubat'a kadar devam edecek!

Atakule GYO'nun kısa çalışma uygulamasına Genel Müdürlük Şoförü ve Genel Müdürlük Sekreteri bakımından 1 Ocak 2021 - 28 Şubat 2021 tarihleri arasında devam edilmesine karar verildi. 

Atakule GYO 2 aylığına kısa çalışma uygulamasına geçti!

Atakule GYO'nun faaliyetlerine asgari ve zaruri düzeyde çalışma süresi ile devam edilmesine, bu amaçla yasal şartları taşıyan şirketin personeli için kısa çalışma uygulamasına iki ay süreyle devam edilmesine karar verildi.

Atakule GYO 1 aylığına kısa çalışma uygulamasına geçti!

Atakule GYO'nun faaliyetlerine asgari ve zaruri düzeyde çalışma süresi ile devam edilmesine, bu amaçla yasal şartları taşıyan şirketin personeli için kısa çalışma uygulamasına bir ay süreyle devam edilmesine karar verildi.

Atakule GYO 1 ay daha kısa çalışma uygulamasına devam edecek!

Atakule GYO'nun faaliyetlerine asgari ve zaruri düzeyde çalışma süresi ile devam edilmesine, bu amaçla yasal şartları taşıyan personeli için Kısa Çalışma uygulamasına bir ay süreyle devam edilmesine karar verildi. 

Atakule GYO kısa çalışma uygulamasına 1 ay daha devam edecek!

Atakule GYO personeli için 10 Nisan 2020 – 30 Haziran 2020 tarihleri arası dönemde geçerli olmak üzere getirilmiş olan Kısa Çalışma uygulamasına 1 Temmuz 2020 tarihinden itibaren bir ay süreyle devam edilmesine -karar verdi.

Panora AVM‘nin çalışma saatleri değişti!

Panora GYO, Panora AVM‘nin 17 Haziran 2020 tarihinden itibaren normal çalışma saatleri olan 10:00 ile 22:00 saatleri arasında hizmet vermeye devam edeceğini açıkladı. 

Atakule GYO 3 aylık kısa çalışma modeline geçti!

Atakule GYO'nun 10 Nisan 2020  tarihinde yaptığı toplantıda; gerek Atakule Alışveriş Merkezi'nde, gerekse şirket portföyünde bulunan diğer gayrimenkullerdeki kiracıların Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle büyük oranda faaliyetlerine ara vermeleri nedeniyle asgari ve zaruri düzeyde çalışma süre

Torunlar GYO kısıtlı çalışma düzenine geçti!

Torunlar GYO, portföyünde bulunan  Alışveriş Merkezlerinde Market, Eczane, Yeme İçme İşletmeleri ve faaliyetine devam etmek isteyen  diğer işyerlerinin de çalışmalarına  imkan sağlayacak şekilde  kısıtlı çalışma düzenine geçilmesine karar verdi.

Kuyumcukent GYO 3 aylık kısa çalışma modeline geçti!

Kuyumcukent GYO'nun COVID-19 virüs salgını nedeniyle 3 ay süreyle dönüşümlü ve/veya part-time çalışılarak "Kısa Çalışma" modeline geçilmesine karar verildi.

Halk GYO yönetim kurulu komiteleri çalışma esasları!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından yönetim kurulu komiteleri çalışma esasları hakkında açıklama yapıldı. İşte Halk GYO yönetim kurulu komiteleri çalışma esasları...

Reysaş GYO komitelerin çalışma esaslarını yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı komitelerin çalışma esaslarını KAP'ta yayınadı. İşte komitelerin çalışma esasları...

Kuyumcukent Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Kuyumcukent, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 20:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Kuyumcukent Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Kuyumcukent Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Vergi dairesi çalışma saatleri 2015!

Gayrimenkul sahiplerinin ödemesi gereken değer artış kazancı ve kira gelir vergisi için beyanname dönemi Mart ayı ile başladı. İşte 25 Mart'a kadar verilecek beyannameler için vergi dairesine gidecek olanlara vergi dairesi çalışma saatleri 2015...

Kuyumcukent GYO çalışma saatleri Haberi

Kuyumcukent GYO çalışma saatleri

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) COVID-19 kapsamında alınan tedbirler hakkında açıklama yaptı. 

Kuyumcukent GYO'nun COVID-19 virüs salgını, karantina uygulamaları ve hastalığın ülkemizde yayılmasının önlenmesine dair tedbirlerden doğrudan etkilenen sektörlerde faaliyette bulunduğundan ve bu sebeple mücbir sebep kapsamında olduğundan dolayı,  3 (üç) ay süreyle dönüşümlü ve/veya part-time çalışılarak "Kısa Çalışma" yapılmasına ihtiyaç duyulduğuna,  İşbu konu ile ilgili "Kısa Çalışma ve Kısa Çalışma Ödeneği Hakkında Yönetmelik" kapsamında gerekli başvurular yapılmak sureti ile 3 ay süreyle kısa çalışma modeline geçilmesine karar verildi.

Kuyumcukent GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimiz; COVID-19 virüs salgını, karantina uygulamaları ve hastalığın ülkemizde yayılmasının önlenmesine dair tedbirlerden doğrudan etkilenen sektörlerde faaliyette bulunduğundan ve bu sebeple 518 Sıra No'lu VUK Genel Tebliğinin 3 üncü maddesi kapsamında mücbir sebep kapsamında...