29 / 03 / 2024

Kuzey Bahçeşehir Soyak Konforia ödeme planı

Kuzey Bahçeşehir Soyak Konforia ödeme planı

Soyak Konforia Kuzey Bahçeşehir daire fiyatları 178 bin ile 709 bin 500 TL arasında değişiyor: Soyak Konforia projesinde 48 aya kadar faiz olmadan ödemeler yapılıyor.

Bahçeşehir Soyak Konforia ödeme bilgisi!

Bahçeşehir Soyak Konforia ödeme bilgisi haberimizde yer alıyor. İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçirilen projede 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri bulunuyor.

Bahçeşehir Soyak Konforia'da 3 bin 900 TL taksitle 2+1!

Soyak Konforia Evleri projesinde ara ödeme yapmadan ve peşinat vermeden konut sahibi olmak mümkün. İstanbul Bahçeşehir'de yer alan projede ödeme kampanyası 17 Ekim'de sona eriyor...

Soyak Konforia Kuzey Bahçeşehir fiyatları 2017!

Konutların hemen teslim edildiği Soyak Konforia projesi Soyak Yapı  tarafından inşa edildi. İşte Soyak Konforia Kuzey Bahçeşehir fiyatları 2017...

Bahçeşehir Konforia Konutları'ndan ev alana araba hediye!

İstanbul Bahçeşehir'de Soyak Yapı tarafından hayata geçirilen Kuzey Bahçeşehir projesinin ilk etabı Konforia'da, ev alan herkese 2017 model otomobil hediye ediliyor...

Bahçeşehir Soyak Konforia ev fiyatları 2017!

Bahçeşehir Soyak Konforia ev fiyatları 2+1'lerde 327 bin TL'den başlayarak değişiyor. Soyak Konforia projesinde 0,59 faizle 120 ay eşit taksitlerle ödeme imkanı sunuluyor...

Soyak Konforia ile Bahçeşehir'e yatırım fırsatı!

Üçüncü havaalanı ve üçüncü köprü projeleri ile değerlenen ve yıldızı parlayan Kuzey Bahçeşehir’de Soyak, güçlü bir proje ile yıllar içinde daha da değerlenecek bir yatırım fırsatı sunuyor: Soyak Konforia!

Bahçeşehir Soyak Konforia'da metrekaresi 3 bin TL!

Soyak Konforia projesi 3. Havalimanı ve 3.köprü bağlantı yollarına komşu konumda Bahçeşehir'de yükseliyor. Projede metrekare birim fiyatları 3 bin TL olarak belirlendi.

Bahçeşehir Soyak Konforia'da indirim avantajı!

İstanbul’un yeni merkezi Bahçeşehir'de yükselen Soyak Konforia projesinde 5.000 konut yer alıyor. Projedeki konutların satışında peşin ve banka kredili ödemelere yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor.

Bahçeşehir Soyak Konforia Sevgililer Günü kampanyası!

Bahçeşehir Soyak Konforia Sevgililer Günü kampanyası kapsamında indirim fırsatları sunuluyor. Dairelerin 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı proje 40 blok halinde hayata geçiriliyor.

Bahçeşehir Soyak Konforia satılık ev fiyatları!

Bahçeşehir Soyak Konforia satılık ev fiyatları 189 bin TL'den başlıyor. Soyak Yapı tarafından inşa edilen projede teslimlerin 2017 yılı Eylül ayında yapılması öngörülüyor.

Bahçeşehir Soyak Konforia Konutları ev fiyatları!

Bahçeşehir Soyak Konforia Konutları ev fiyatları 189 bin TL'den başlayarak değişiyor. Soyak Konforia Bahçeşehir projesinde yüzde 1 KDV avantajıyla satışlar devam ediyor...

Bahçeşehir Soyak Konforia Evleri satış ofisi!

Bahçeşehir Soyak Konforia Evleri satış ofisi ile 444 0 795 numaralı telefondan iletişime geçebilmek mümkün. 40 bloktan meydana gelen projede faizsiz ödeme alternatifleri sunuluyor.

Konforia Sitesi Soyak Bahçeşehir fiyatları!

Konforia Sitesi Soyak Bahçeşehir fiyatları 184 bin TL'den başlıyor. Soyak Konforia Kuzey Bahçeşehir projesinde 24 aya kadar sıfır faiz taksit imkanı sunuluyor...

Kuzey Bahçeşehir Soyak Konforia ödeme planı Haberi

Kuzey Bahçeşehir Soyak Konforia ödeme planı


15 katlı 40 blok olarak planlanan Soyak Konforia projesi 100 bin metrekare alanda hayata geçirilecek. İstanbul Kuzey Bahçeşehir bölgesinde yükselen Soyak Konforia projesi tamamlandığında 5 bin konutluk olacak.


Soyak Konforia Bahçeeşehir projesinde 1+1'den 4+1'e kadar seçenekler sunuluyor. Soyak Konforia Bahçeşehir projesinde 24 ay sıfır faiz ya da yüzde 10 peşinatlı ödeme seçenekleri bulunuyor.


Soyak Konforia Kuzey Bahçeşehir daire fiyatları 178 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Bahçeşehri Soyak Konforia projesinde dairelerin büyüklükleri 56 metrekare ile 218 metrekare arasında değişiyor.


Eylül 2017'de teslim edilecek olan Soyak Konforia Bahçeşehir projesinde fitness center, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, kapalı otopark gibi imkanlar yer alıyor.



Soyak Konforia Kuzey Bahçeşehir daire fiyatları!


56-59 metrekare 1+1 daireler 178 bin TL ile 188 bin TL,

86-99 metrekare 2+1 daireler 284 bin...