27 / 04 / 2024

kuzeykent toki başvuruları

kuzeykent toki başvuruları

Ankara Kuzeykent TOKİ başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks ve 4 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ Ankara Kuzeykent başvuruları 1 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Kuzeykent projesindeki konutları 1 Kasım 2018 tarihi itibariyle satışa çıkarıyor.

Kuzeykent 2020 başvuruları ne zaman sona erecek? 

Kuzeykent 2020 başvuruları ne zaman sona erecek sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Kurasız olarak açık satışa çıkan proje için başvuru dönemi Ocak ayı itibariyle başladı.

TOKİ Ankara Kuzeykent 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Kuzeykent projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başladı.

Ankara Kuzeykent TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Kuzeykent projesinde yer alan 474 konut konut için başvurular bugün itibariyle başladı.

Kuzeykent TOKİ başvuruları başladı mı?

Kuzeykent TOKİ başvuruları başladı mı sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 803 adet konut bulunuyor.

Ankara Kuzeykent TOKİ başvuruları 28 Eylül'de sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Kuzeykent projesi için başvurular 28 Eylül'de sona eriyor.

Ankara Kuzeykent TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Kuzeykent projesinde yer alan 221 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Çankırı Kurşunlu 2. Etap Toki başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ'nin Çankırı Kurşunlu 2. Etap projesinde yer alan 264 adet konut kurasız olarak başvuru önceliğine göre satışa çıkıyor. Peki, Çankırı Kurşunlu 2. Etap Toki başvuruları ne zaman bitecek?

Kırşehir Kaman alt gelir grubu Toki başvuruları!

Kırşehir Kaman'da alt gelir grubu için hayata geçirilecek olan 63 konut kuralı olarak satşa sunuluyor. İşte, Kırşehir Kaman alt gelir grubu Toki başvuruları...

Konya Sarayönü Ladik TOKİ başvuruları yarın başlıyor!

Aylık taksitlerin 320,69 TL'den başlangıç gösterdiği TOKİ Konya Sarayönü Evleri 'nde 38 konut açık satışa sunuluyor. Konya Sarayönü Ladik TOKİ başvuruları yarın başlıyor.

Bolu Kıbrıscık TOKİ başvuruları yarın başlıyor!

68 bin 494 TL 'den başlayan daire fiyatlarıyla satışa sunulan Bolu Kıbrıscık TOKİ Konutları'nda teslime hazır 2 konut satışa sunuluyor. Bolu Kıbrıscık TOKİ başvuruları yarın başlıyor.

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ başvuruları başladı!

12 bin 048 TL peşinatla konut sahibi olmanın mümkün olduğu TOKİ Eskişehir Tepebaşı Evleri'nde 1 adet konut satılıyor.Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ başvuruları başladı.

Şırnak Beytüşşebap TOKİ başvuruları başladı!

Daire fiyatlarının 111 bin 859 TL'den başlangıç gösterdiği Şırnak Beytüşşebap TOKİ Konutları'nda toplam 5 adet konut satışa sunuluyor. Şırnak Beytüşşebap TOKİ başvuruları başladı.

Antalya Çıplaklı 1. etap TOKİ başvuruları başladı!

Antalya Çıplaklı 1. etap TOKİ Evleri'nde toplam 1 konut en az yüzde 40 engelli raporu bulunan vatandaşlara açık satışa sunuluyor. Antalya Çıplaklı 1. etap TOKİ başvuruları başladı.

kuzeykent toki başvuruları Haberi

kuzeykent toki başvuruları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Kuzeykent projesi için başvurular başladı. Projede yer alan 474 konut açık satış yöntemiyle satışa çıktı.

Ankara Kuzeykent TOKİ başvuru tarihleri 2019!
Ankara Kuzeykent TOKİ başvuru tarihleri 28 Ocak 2019-28 Haziran 2019 olarak belirlendi.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Kuzeykent projesinde 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks ve 4 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Peşinat oranının yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 25 olarak belirlendiği projede konut fiyatları 265 bin TL'den başlıyor, 697 bin TL'ye kadar yükseliyor.

Vade süresinin 120 ay, 156 ay ve 180 ay olduğu TOKİ Ankara Kuzeykent projesi için ödenecek peşinat tutarları 26 bin 500 TL'den başlıyor.

Başvuruların başladığı proje için ödenecek aylık taksit tutarları 1.104 TL ile 5 bin 227 TL arasında değişiyor.