25 / 04 / 2024

Kuzeyşehir Plus projesi

Kuzeyşehir Plus projesi

Kuzeyşehir Plus projesi 102 konuttan meydana geliyor. Peki Yücesoy Mühendislik imzasıyla hayata geçirilen Kuzeyşehir Plus ne zaman teslim edilecek?

Kuzey Marmara Otoyolu projesi için acele kamulaştırma kararı!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamında Arnavutköy, Avcılar, Başakşehir ve Çatalca'da yer alan bazı gayrimenkuller acele kamulaştırılacak.

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi Nakkaş-Başakşehir kesimi 21 Mayıs’ta ihaleye çıkıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nin Nakkaş-Başakşehir kesimi 21 Mayıs'ta Yap-İşlet-Devret (YİD) modeli ihale edilecek…

Gaziantep Kuzey Şehir Projesi'nde yaşam başlıyor!

Sosyal konut alanında uygulaması tek seferde geliştirilen ve "Türkiye'nin en büyük konut projesi" olma özelliğine sahip olan Gaziantep Kuzey Şehir Projesi'nde yaşam başlıyor.

Şehitkamil Kuzeyşehir 5. Etap kura sonucu 2+1 ve 3+1!

Şehitkamil Kuzeyşehir 5. Etap kura sonucu 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. Proje 50 bin sosyal konut projesi kapsamında hayata geçiriliyor.

Gaziantep Kuzeyşehir 5. Etap kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Kuzeyşehir Projesi'nin beşinci etabında yer alan konutların kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Gaziantep Kuzeyşehir 3. Etap başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. Etap projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Kuzey Şehir'de 787 konut için başvurular başladı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ iş birliğinde Türkiye’nin en büyük konut projesi olan Kuzey Şehir Projesi’nde 787 adet konut için başvurular bugün başladı.

TOKİ Gaziantep Kuzeyşehir'de 916 konut sahibini buldu!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ tarafından inşa edilen 'Kuzey Şehir' Projesi'ndeki 916 konut düzenlenen kura çekimiyle sahibini buldu.

Kuzeyşehir 1. Etap son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 1. Etap projesi için başvurular bugün itibariyle sona eriyor.

Kuzeyşehir Plus ne zaman teslim?

Kuzeyşehir Plus projesi 102 konuttan meydana geliyor. Peki Yücesoy Mühendislik imzasıyla hayata geçirilen Kuzeyşehir Plus ne zaman teslim edilecek?

Kuzeyşehir Koru fiyat listesi!

İzmir Menemen'de hayata geçirilen Kuzeyşehir Koru projesi Yücesoy Mimarlık tarafından inşa ediliyor. İnşaat çalışmalarının başladığı projede teslimler 36 ay içinde yapılacak

TOKİ Gaziantep Kuzeyşehir 1. Etap başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 1. Etap projesi için başvurular yarın itibariyle başlıyor. 

Türkiye'nin en büyük toplu konut projesi Kuzey Şehir kitaplaştırılacak!

TOKİ tarafından Gaziantep'te 8,5 milyon metrekare alan üzerinde hayata geçirilen "Kuzey Şehir" projesinin tüm aşamalarının kitaplaştırılarak akademiler ve mesleki disiplinlerce faydalanılacak bir eser haline getirileceği açıklandı..

Kuzeyşehir Plus projesi Haberi

Kuzeyşehir Plus projesi

Yücesoy Mühendislik tarafından İzmir  Menemen'e bağlı Atatürk Mahallesi'nde yükselen projede 102 konut bulunuyor. Projede alanları 110 metrekare ile 306 metrekare arasında değişen 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 10 adet müstakil 4+1 villa ile 3 adet 4+1 loft daire tipleri yer alıyor. 


Kuzeyşehir Plus ne zaman teslim?

2018 yılının Aralık ayında teslimlerin yapılması planlanan proje 30 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. 

Kuzeyşehir Plus'ta spor alanları, yüzme havuzu, fitness, çocuk oyun alanları, kapalı otopark ve sauna yer alıyor. 
 
Kuzeyşehir Plus'ta fiyatlar 278 bin TL'den başlıyor. Ödeme planı ve diğer detaylar için satış ofisiyle iletişime geçebilirsiniz. 

Adres: Atatürk Mah. Kuzeyşehir Mevkii, 01528/1 Sokak Menemen/İZMİR

Tel: 0232 300 30 30
Web: http://www.izmirkuzeysehir.com
Ezgi...