28 / 03 / 2024

la marin kartal 3+1 fiyat

la marin kartal 3+1 fiyat

La Marin Kartal'da yer alan son 3+1 daire satışa çıktı. İşte La Marin Kartal detayları...

Mahkemeden, Kartal’daki 56 bin 642 metrekarelik şehir parkı ve askeri alanın yapılaşmaya açılmasına dur kararı!

Mahkeme, TMMOB Şehir Plancıları Odası ve Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi tarafından açılan davanın ardından Kartal’daki 56 bin 642 metrekarelik şehir parkı ve askeri alanın yapılaşmaya açılmasına dur kararı verdi. İşte ayrıntılar..

Beylikdüzü La Marin evleri satışta! Yeni proje

Yıldırım Yapı Grubu tarafından hayata geçirilen La Marin evlerinde satış başladı. 48 adet konutun yer aldığı projenin il etabı 1 sene sonra teslim edilecek.

Kuleli Evleri La Marin nerede? Kuleli Evleri La Marin fiyat listesi!

Bomonti'de hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Yıldırım Yapı Grubu'nun yeni projesi Kuleli Evleri La Marin nerede? İşte Kuleli Evleri La Marin fiyat listesi...

Kuleli Evleri La Marin Projesi'yle Beylikdüzü'ne villa konforunda 48 yeni konut geliyor!

Kuleli Evleri La Marin Projesi'yle İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'ne villa konforunda 48 yeni konut geliyor. Peki Kuleli Evleri La Marin Projesi'nde hangi konut tipleri yer alıyor? Kuleli Evleri La Marin Projesi'nde hangi sosyal alanlar bulunuyor? Projedeki konutların alanları kaç metrekare?

Jir La Nature Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Jir La Nature Yapı Denetim Limited Şirketi Kartal’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Songül Taş Hakverdi tarafından kuruldu.

Kartal Gölü Doğal Sit Alanı kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Muğla İli, Köyceğiz İlçesi sınırları içerisinde bulunan Kartal Gölü Doğal Sit Alanının koruma statüsünün değerlendirilmesi sonucunda, ekli kroki ile listede sınır ve koordinatları gösterilen alanların kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edilmesine kararı verildi. 

Kartal’da çöken binanın sorumluları yargılandı!

Kartal’da 21 kişinin hayatını kaybettiği Yeşilyurt Apartmanı’nın çökmesiyle ilgili biri tutuklu 3 sanığın, 15’er yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmalarına başlandı.

La Casa Emlak Turizm Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi açıldı!

La Casa Emlak Turizm Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Cansu Andiçi tarafından kuruldu.

Kartal'da çöken binayla ilgili 15'er yıl hapis!

Kartal’da 21 kişinin yaşamını bina çökmesine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında kapsamında, 3 şüpheli hakkında “taksirle birden fazla kişinin ölümüne ve yaralanmasına neden olma” suçundan 2'şer yıldan 15'er yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi.

Gökhan Yüksel: İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal'la nefes alacak!

CHP Kartal Belediye Başkan adayı Gökhan Yüksel, Kartal ile ilgili sorunları ve projelerini açıkladı.İşte Gökhan Yüksel'ın projeleri...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kaçak yapılaşmada sabrımız taştı!

İstanbul Kartal'da çöken binayla ilgili açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Kentsel dönüşüm değişim olsaydı, bunlar planlı olsaydı, kaçak yapılaşma olmasaydı başımıza bunlar gelir miydi? Milletime sesleniyorum, artık sabrımız taştı'' diye konuştu.

La Marin Kartal'da son 3+1!

La Marin Kartal'da yer alan son 3+1 daire satışa çıktı. İşte La Marin Kartal detayları...

La Marin ödeme koşulları!

La Marin ödeme koşulları hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 24 katlı 2 bloktan meydana gelen projede 198 konut bulunuyor. 

la marin kartal 3+1 fiyat Haberi

la marin kartal 3+1 fiyat

La Marin projesi İstanbul Anadolu yakası Kartal'da hayata geçiriliyor. Projenin satış süreci devam ediyor.

24 katlı 2 bloktan meydana gelen La Marin projesinde toplam 198 konut bulunuyor. Proje 24 katlı 2 blok halinde inşa ediliyor.

Arsa alanı 8 bin 205 metrekare olarak belirlenen Kartal La Marin projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. 

Üçay İnşaat ve Sercan İnşaat ortaklığı ile hayata geçirilen projedeki konutların alanları 80 ile 298 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 

Projedeki son 3+1 dairenin satış fiyatı 1 milyon 98 bin TL olarak belirlendi. La Marin Kartal'dan banka kredisiyle konut sahibi olmak mümkün.

Önümüzdeki ay teslim edilecek olan La Marin'de peşin ya da banka kredili ödemelerde liste fiyatı üzerinden yüzde 10 indirim yapılıyor.

Sosyal...