24 / 04 / 2024

Lael Brainard FED başkan yardımcısı

Lael Brainard FED başkan yardımcısı

ABD Senatosu, ABD Merkez Bankası (Fed) Başkan Yardımcılığına aday gösterilen Lael Brainard'a onay verdi. ABD Başkanı Joe Biden tarafından seçilen Brainard'ın adaylığı, 43'e karşı 52 oyla onaylandı.

FED para politikasının bir süre daha kısıtlayacak! 1 Doları olanı bile çok ama çok yakından ilgilendiriyor! 

ABD Merkez Bankası (Fed) Başkan Yardımcısı Lael Brainard, enflasyonun sürdürülebilir bir biçimde yüzde 2`ye dönmesini sağlamak için para politikasının bir süre daha 'yeterince kısıtlayıcı' olması gerekeceğini aktardı.

Altın sırtını Fed'e dayadı! Gümbür gümbür geliyor! Beklenen rakam şimdi geldi, hiç zaman kaybetmeden hemen bakın

Altın fiyatları, Fed Başkan yardımcısı Brainard'ın söylemleri sonrasında yükselişini hızlandırdı. İşte beklenen an geldi ve altın sırtını Fed'e dayadı gümbür gümbür geliyor. Son dakika altın fiyatları.

FED Başkan Yardımcısı Brainard'dan para politikasına ilişkin açıklama!

ABD Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Lael Brainard, enflasyonun yüzde 2 hedefine indirilmesi için para politikasının bir süre daha sıkılaştırılması gerektiğini ve para politikası sıkılaştırmasının erken geri çekilmesinden kaçınma kararı aldıklarını açıkladı. 

Fed'den faiz artırımı açıklaması

ABD Merkez Bankası (Fed) Başkan Yardımcısı Lael Brainard, ne kadar uzun sürerse sürsün enflasyonla mücadeleyi sürdüreceklerini belirterek faiz artırımının da bu çerçevede devam ettirileceğini söyledi.

Kripto paralara düzenle mi geliyor? Flaş açıklama

Fed Başkan Yardımcısı Lael Brainard, kripto para piyasasında bir istikrar sağlamak için sağlam bir düzenlemenin şart olduğunu ifade etti.

Fed'den kripto paralarla ilgili flaş açıklama

ABD Merkez Bankası (Fed) Başkan Yardımcısı Lael Brainard, kripto para piyasası ile ilgili çok önemli değerlendirmelerde bulundu.

Altın bir anda zirveye uçtu! Dünya FED’in faiz kararına kilitlenmişti

Tüm dünya ABD Merkez Bankası FED’in faiz kararına gözlerini çevirmişti. Kararın ardından altın fiyatları zirveyi gördü.

Son dakika gelişmesi: Altın fiyatlarına Fed hamlesi! Altının çöküşüne tanıklık ediyoruz...

Altın fiyatları bugün güne değer kaybederek başladı. Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri yaşanıyor, altın FED faiz kararı açıklamalarından önce baskı altına girdi. Resmen altının çöküşüne tanıklık ediyoruz..

Doları güçlendirmek için faiz artırmaya hazırlan Fed'in yeni Başkan Yardımcısı belli oldu

ABD Senatosu, ABD Merkez Bankası (Fed) Başkan Yardımcılığına aday gösterilen Lael Brainard'a onay verdi. ABD Başkanı Joe Biden tarafından seçilen Brainard'ın adaylığı, 43'e karşı 52 oyla onaylandı.

Fed bu akşam altın fiyatlarının ayarlarıyla oynamaya geliyor! Yatırımcılar altın savaşına hazır olun...

Altın fiyatları için son dakika gelişmeleri milyonlar tarafından takip ediliyor. Altın fiyatlarında bugün kritik gün! Fed Başkanı Jerome Powell  bu akşam konuşma yapacak ve konuşmadan sonra her an altının ayarları değişebilir. Yatırımcılar, altın savaşına hazır olun...

FED ile altın arasında savaş başlayacak! İslam Memiş gram altın için kritik rakamı açıkladı!

Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen altın için önemli açıklamalar yapmaya devam ediyor. Bu sene FED ile altın arasında savaş çıkacak diyen İslam Memiş gram altın için kritik rakamı açıkladı...

Altın fiyatlarında FED rüzgarı! Altın güç topluyor!

Altının onsu FED öncesinde 1909 dolara kadar gerilerken, yeni güne yüzde 0,99 artışla başladı. Peki altın fiyatları FED sonrası kaç lira oldu? İşte 17 Mart 2022 altın fiyatları...

FED paladyumu da etkiledi! Paladyumun gramı 80,77 dolar oldu!

Değerli madenler içerisinde yer alan paladyum FED faiz kararı ile birlikte yükselişe geçti. FED faiz kararı ile Altın, gümüş yükselişe geçerken paladyum da değer kazanan madenler arasında yer alıyor. Peki paladyum bugün ne kadar? Paladyumun gramı bugün ne kadar?

Lael Brainard FED başkan yardımcısı Haberi

Lael Brainard FED başkan yardımcısı

Mayıs ayında 50 baz puanlık faiz artırmaya hazırlanan FED'in başkan yardımcılığı için Lael Brainard'in adaylığı ABD senatosu tarafından onaylandı.

Böylece Brainard, Biden'ın Fed'de boş bulunan görevler için seçtiği dört adayından bu engeli aşan ilk isim oldu.

ABD Başkanı Joe Biden, 22 Kasım 2021'de Fed Başkanlığına Jerome Powell'ı, Başkan Yardımcılığına Lael Brainard'ı aday göstermişti.

Biden'ın Fed'de boş olan yönetim kurulu üyelikleri için adayları ise Lisa Cook ile Philip Jefferson olmuştu.

Ayrıca, Biden 15 Nisan'da ise Fed Finansal Kuruluşlardan Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine aday gösterilen Sarah Bloom Raskin'in çekilmesi üzerine eski Hazine Bakanlığı yetkilisi Michael Barr'ı aday göstereceğini duyurmuştu.

FED'E 'GÜVERCİN' BAŞKAN YARDIMCISI

Brainard’ın konuşmaları, konu politika faizinin yükseltilmesinin aciliyetine geldiğinde, kendisinin Federal Açık Piyasa Komitesi’nin (FOMC) en güvercin üyelerinden biri olduğunu işaret ediyor.

Diğer taraftan Brainard, , Powell’ın...