24 / 04 / 2024

FED faiz kararı sonrası dolar ne kadar oldu?

FED faiz kararı sonrası dolar ne kadar oldu?

FED faiz kararı açıklandı. Bu açıklanan verilerden sonra güncel dolar fiyatı vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. İşte hem FED faiz kararı hem de dolar fiyatlarına dair detaylar!



Dolar fiyatı açıklanan FED faiz kararından sonra araştırılıyor. Merkez Bankası FED faiz kararını açıkladı. FED faiz kararı açıklanmadan önce uzmanlar 28 yılın en yüksek faiz artışını beklediklerini söylemişlerdi. Beklenen sonuç alındı. İşte FED faiz oranı ve dolar kurunda yaşanan değişim…

FED FAİZ AÇIKLAMASI DOLARI ETKİLEDİ Mİ?

 Merkez Bankası almış olduğu FED faiz kararını açıkladı. Açıklanan verilere göre, fed faizi 75 baz puan artırarak yüzde 1,50-1,75 aralığına yükseldi.  FED faiz artacağı yönündeki düşünceler doğru çıktı. Açıklanan karar ile 28 yılın en yüksek faiz artışını gerçekleştirmiş oldu. FED faiz kararı en son 1994 yılında sert artışı gerçekleştirmişti.

FED SONRASI DOLAR KAÇ TL OLDU?

Uzun bir süredir beklenen FED faiz kararı açıklandı. ABD Merkez Bankası FED faizini 75 baz puan artışla yüzde 1,50-1,75 aralığına yükseltti. FED'in faiz kararını açıklanmasından sonra dolar 17,28 lira seviyesine yükseldi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön